TrueBlue 1583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ آره دیگه امروزه 90٪ بازار شغل های خدماتی دست خانم هاست چون جذذذذذب مشتری میکنن:4chsmu1: بله دیگه.شما هم که جذذذذذب شدی :4chsmu1: اون عکسی که گذاشتن که با 128 با سرعت 245 دانلود میکنه 90٪ احتمال میدم تو منطقه ای هستن که صبانت تازه تحت پوشش قرار داده یا هم سرور جدید برای اون منطقه فعال کردن و اینترنت ایشون از سرور جدیده که خلوت تره منم به خاطر همین تعجب می کنم.عجیب غریبه برام خدایی. از اونجایی که من کلا شانس ندارم فک کنم اگه بگیرم همون 30 بده بهم پس من برم همون پارس آنلاینو بگیرم.512 ش 2 گیگ 11 تومن.فک کنم خوب باشه مرسی :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ شاتل که حسابی از دستش شاکیم :167: از اسمش داره حسابی سوءاستفاده میکنه. خودم نامحدود فن آوا دارم و بد نیست. از نظر کیفیت خدمات دهی فکر کنم پارس آنلاین از همشون بهتره. شاتل 512 داری .بنزشده 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ برادرم چندین ساله پارس انلاین داره خیلی راضیه من سال 91پارسیان گرفتم افتضاح بود بعد مخابرات گرفتم بدک نبود. اذیت نکرد ولی خاص هم نبود. الان 6ماهه آسیاتک دارم. خیلی راضیم. سرعتم همیشه عالیه. کند نمیشه. دانلودشم عالیه. اول ۵۱۲ داشتم الان ۲۵۶ گرفتم بازم راضیم!!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده