amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام.... این تاپیک برای اون دسته از انسان های نواندیش ایجاد شده که می خوان ازخوردن گوشت (مخصوصاً) گوشت قرمز کناره بگیرن... ازونجایی که مشکل اصلی گوشت خواران برای تغییر گرایش به گیاه خوار شدن ، درست کردن غذاست این تاپیک محلی میشه برای رفع این توجیه غلط و می خوایم به گوشت خواران عزیز ثابت کنیم که میشه به راحتی سرخ کردن گوشت رو منقل ، یه غذای گیاه خواری خوشمزه درست کرد. همونطور که فرناز قبلاً اشاره کرد : گیاهخوارن بر اساس نوع طرز فکر و هدفشان از گیاهخواری به 6 دسته ی مختلف تقسیم میشوند: 1. وگن (vegan): یک روش تغذیه و زندگی است که هدف آن حذف هر نوع محصول حیوانی چه در غذا و چه در مواد مصرفی است. مهمترین دلایل وگان (وگن) شدن افراد (کسانی که به وگنیسم اعتقاد دارند) مسائل اخلاقی یا رعایت حقوق حیوانات، حفاظت از محیط زیست، حفظ سلامتی، مسائل معنوی یا مذهبی است. بسیاری از افراد وگان با پرورش صنعتی حیوانات و آزمایش روی حیوانات مخالفت میکنند.از مهمترین محصولات حیوانی که پاک گیاه خواران (وگنها) از مصرفشان خودداری میکنند میتوان انواع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...)، لبنیات، تخممرغ، عسل، ابریشم، چرم، خز، و... را نام برد و نیز محصولاتی که در آنها از فرآوردههای حیوانی (مانند ژلاتین) استفاده شده است. 2. خامگیاهخوار (Raw veganism): در این روش تغذیه گوشت و لبنیات و فرآوردههای آن و تخم مرغ به هیچ نوع و صورتی مصرف نمیشود.خام گیاهخواران از مواد محرکه مانند قهوه، چای، الکل، یا سیگار خوداری میکنند و آنها را به کار نمیبرند، غذاهای آنها شامل انواع میوه جات، سبزیجات و یا سالادها، آجیل و خشکبار مانند گردو، پسته، فندق، بادام، کنجد و انواع جوانهها از قبیل جوانه گندم، عدس، ماش، نخود، سویا و مواد قندی نظیر عسل، کشمش، خرما، انجیر و شکر قهوهای و غیرهاست که به صورت خام و طبیعی مصرف مینمایند که میتوان آنها را به صورت غذاهای ترکیبی در آورد و مورد مصرف قرار داد. 3. شیر گیاه خوار (lacto-vegetarian): گیاه خوارانی که انوع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...) و تخم مرغ مصرف نمی کنند اما لبنیات مصرف می کنند. 4. زرده گیاه خوار (Ovo vegetarian): گیاه خوارانی که انوع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...) و لبنیات مصرف نمی کنند اما تخم مرغ مصرف می کنند. 5. شیر زرده گیاه خوار (Ovo-lacto vegetarian): گیاه خوارانی که انوع گوشت (گوشت قرمز، مرغ، آبزیان، ماکیان و...) مصرف نمی کنند اما تخم مرغ و لبنیات مصرف می کنند. 6. نیمه گیاه خوار (semi-vegetarian): گیاه خوارانی که گوشت قرمز مصرف نمی کنند اما از گوشت مرغ و ماهی استفاده می کنند. توجه! دوستان آشپز عزیز... 1. لطفاً هنگام ارسال پست دستور آشپزی خودتون، تو قسمت عنوان نوع رژیم گیاه خواری که غذا بر اساس اون تهیه شده رو هم بنویسید.... (یکی از 6 موردی که بالا ذکر شده) 2. سعی کنید که توضیح غذاتون همراه با تصویر باشه....اگر هم نشد حداقل از کار نهاییتون یه عکس بذارید. 3. اگر ازمیزان کالری غذاتون اطلاع دارید اونو هم ذکر کتید. 4. اسپم و تعریف و تمجید از غذاها اکیداً ممنوع و با کاربر خاطی اشد برخورد خواهد شد! :vahidrk: (فقط اگر پیشنهادی در مورد غذایی داشتید که باعث بهبود کیفی اون غذا میشه اونو ذکر کنید.) با تشکر....یار قدیمیتون..... amin 202 موضوعات مرتبط : تاپیک بحث و گفتگو : آیا شما هم مردار خوارید؟ کتاب خام گیاه خواری آوانسیان (حجم:3.291 مگابایت - 91 صفحه) لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ لازانیا گیاهی مواد لازم خمیر لازانیا 250 گرم پیاز حلقه حلقه 2 عدد روغن زیتون 1/4 فنجان کدو پاک شده و حلقه شده 4 عدد قارچ خرد شده 250 گرم سیر خرد شده 3 حبه پنیر پیتزا 250 گرم کمی هویج رنده شده نمک و فلفل به مقدار لازم پودر آویشن 1 قاشق غذاخوری آرد 2 قاشق غذاخوری شیر 2 پیمانه کره 60 گرم طرز تهیه ابتدا سس سفید را آماده می کنیم به این ترتیب که آرد و کره را روی حرارت تفت می دهیم و سپس شیر را اضافه می کنیم هم می زنیم تا صاف و یکدست شود و مایه رقیقی بدست آید . برای لازانیا بهتر است سس سفید رقیق باشد . سپس به ترتیب مواد را آماده می کنیم : روغن زیتون را در تابه گرم می کنیم و پیاز را به مدت 5 الی 7 دقیقه تفت می دهیم تا پیاز نرم شود سپس کدو ،قارچ و سیر را در آن می ریزیم و به مدت 10 الی 12 دقیقه بهم می زنیم و نمک و فلفل را اضافه می کنیم . یک ظرف نسوز را کنار می گذاریم ،از مایه سس سفید به اندازه 2 قاشق غذاخوری کف ظرف ریخته و یک لایه از لازانیا روی آن قرار می دهیم و به ترتیب روی آن 3/1 مخلوط پنیر ،3/1 مخلوط سبزی و 3/1 از سس را که آماده کرده بودیم به صورت سه لایه روی ورقه های لازانیا می چینیم و کمی از هویج رنده شده پخش میکنیم و به همین ترتیب از مواد می پوشانیم و روی آخرین لایه پنیر پیتزا می پاشیم .سینی را درون فر 400 درجه فارنهایت قرار می دهیم به مدت 30 الی 40 دقیقه. اگر دوستان روشی بلدن که از سس سفید استفاده نشه لطف کنن بگن.... . . . . . لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم : گوجه: 2 عدد بزرگ ، رنده شده قارچ: به مقداری که کف ظرف مورد نظر پر شود پنیر پیتزا: 1 بسته رنده شده تخم مرغ: 2 عدد سیب زمینی: پوره شده 4 عدد متوسط شیر : نصف استکان آرد ، پودر سیر ، زردچوبه ، نمک وفلفل : به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا مقداری روغن کف ظرف پیرکس می ریزیم، و قارچهای ورقه ورقه شده را کف ظرف می چینیم . تخم مرغها را در ظرف دیگری شکسته و هم میزنیم سپس آرد را کم کم اضافه و مخلوط می کنیم و بعد پودر سیر ، زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه کرده و حالا پنیر پیتزا ، سیب زمینی و گوجه را ریخته و آرام مخلوط می کنیم شیر را هم در مخلوط مواد ریخته وبعد همه مواد را روی قارچها می ریزیم و روی آنرا صاف کرده و در فر می گذاریم تا خود را بگیرد و می توان روی آنرا پنیر پیتزا ریخته و بعد از اینکه خوب پخت برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کرده تا طلائی شود 22 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ کتلت گیاهی وگن ● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: سیبزمینی متوسط: چهار عدد پیاز متوسط: یك عدد آرد لپه: چهار قاشق غذاخوری آرد سوخاری: یك قاشق غذاخوری آردنخودچی: یك قاشق غذاخوری سویا: یك پیمانه نمك و فلفل: دو قاشق چایخوری زیره سیاه و زرد چوبه: دو قاشق چایخوری سبزیجات معطر خشك(ترخون، مرزه:) یك قاشق غذاخوری روغن مایع: یك دوم پیمانه ● طرز تهیه: ابتدا سویا را به خوبی تفت داده و آماده میكنیم. سیب زمینی و پیاز خام را پوست گرفته همراه با سویا چرخ میكنیم و سپس آرد لپه، آرد سوخاری، آردنخودچی، نمك، فلفل، زردچوبه و زیره را اضافه كرده، خوب ورز میدهیم به طوری كه حالت چسبندگی پیدا كند، آنگاه در دستمان به صورت گرد یا مستطیل درست میكنیم. در مرحله بعد هر دو طرف آنها را در روغن داغ سرخ كرده و بعد همراه لیموترش، خیار شور، گوجهفرنگی و سیبزمینی سرخ شده سرو میكنیم. ● نكته: میتوانید نصف مایه را با سبزیجات معطر مخلوط نموده و سپس آن را سرخ نمایید.در ضمن زمان طبخ این كتلت ۳۰ دقیقه است 21 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پنیر و شیر و کره اشکال نداره نه؟؟ 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ پنیر و شیر و کره اشکال نداره نه؟؟ نه دیگه....میشه زیر گروه 3اُم... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ خوراک قفقازی:(lacto-vegetarian) مواد لازم هویج کدو لوبیا سبز مقداری.... نخود فرنگی مقدار سبزیجات باید با هم برابر ریخته بشه مثلا هر کدوم یک پیمانه بادمجان پیاز یکی کوچولو سیر به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه به دلخواه مایونز کمی(می تونید برای کاهش کالری ماست هم قاطیش کنین) همه سبزیجاتو تقریبا ریز خرد میکنیم و جدا جدا تفت میدیم. بعد میریزیم تو یه قابلمه و یه استکان آب میریزیم و میذاریم خوب بپزه و یه کم له بشه ... این غذا رو با کمی سس مایونز و اگر دلتون خواست ماست سرو میکنین.... 17 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ جات خالی امین الان رفته بودم بیرون با یکی از بچه ها یه رستوران اشنا داریم برامون گوشت ماهی مرکب که میگن حلال نیست درست میکنه سفارشی اینقد خوشمزه است که مزش تا مدتها تو ذهنت میمونه چندتا تن خرچنگ هم گرفتم گوشت خرچنگ هم خیلی خوش مزه است تا حالا چند باز خواستن گیاه خواریبشم مخصوصا بعد از خوندن کتاب گیاه خواری صادق هدایت خیلی وقت پیش اما بیش یک هفته طول نکشیده ...اینجا هیچ لذتی انچنانی نداریم دمین مونده لذت خوردن رو هم از خودمون بگیرم (شکلک شکم گنده کله تاس ) 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۰ ماکارونی با سس سبزیجات :(برای 4 نفر) ماکارونی نصف یک بسته متوسط هویج دو عددبزرگ سیب زمینی یک عدد بزرگ ساقه و برگ کرفس یک عدد(برگ کرفس رو خوب خرد میکنیم) پیاز یک عدد متوسط گوجه فرنگی دوعدد بزرگ قارچ 5 عدد بزرگ رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری پر نمک و فلفل و ادویه به میزان دلخواه اول 2 سومه یک قابلمه نسبتا بزرگ رو پر از آب و کمی روغن و کمی نمک میکنیم و میگذاریم بجوشه،وقتی به جوش افتاد ماکارونی ها رو توش میریزیم و میذاریم تا نرم بشه (اگر دوست دارید ماکارونی رو دم بذارید حدودا 5 الی 10 دقیقه بعد از جوشیدن ابکش میکنیم ولی اگر دوست ندارید دم بذارید و دوس دارید که بعد از ابکش کردن فورا با سس ماکارونی مخلوطش کنید بهتره که حدود یک ربع الی 20 دقیقه بجوشه تا کاملا نرم و پختخ بشه در اینصورت دیگه نیازی به دم کردن نیست و بعد از ابکش کردن با سس سبزیجات مخلوط میکنیم و سرو میکنیم) بعد از 5 دقیقه وقتی که مغز ماکارونی هنوز نیم پز هستش ابکش میکنیم و کمی اب سرد روش میریزیم طرز تهیه سس سبزیجات: تمام سبزیجات موجود را به صورت نگینی خرد کرده کنار میگذاریم ،کف یک ماهیتابه کمی روغن زیتون میریزیم و سیب زمینی ها رو توش میریزیم و تفت میدیم بعد هویج و کرفس و اضافه میکنیم و میگذاریم تا کاملا سرخ و پخته بشه نمک و فلفل و ادویه رو هم اضافه میکنیم ...بعد پیاز و اضافه میکنیم وبعد از سرخ شدن گوجه فرنگی و برگ کرفس و قارچ و اضافه میکنیم و سپس رب گوجه رو با مواد مخلوط کرده کمی که تفت دادیم نصف استکان اب گرم هم بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم در اخر قابلمه ای برمیداریم و کف ش کمی روغن میریزیم و به دلخواه ورقه های سیب زمینی،هویج یا نون لواش میچینیم بعد هم لایه لایه ماکارونی و سس سبزیجاتمون و میریزیم (یه لایه ماکارونی روش سس و همینطور الی اخر)و در قابلمه رو دم کنی میذاریم و روی شعله کم روی گاز قرار میدیم . 7 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۰ پیتزای سبزیجات مواد لازم برای تهیه ی خمیر پیتزا (برای 4 نفر): آرد سبوس دار 2 پیمانه ی سر پُر (225 گرم) بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری کره ی پاستوریزه ی گیاهی یک سوم پیمانه (50 گرم) شیر پاستوریزه 1 پیمانه (150 گرم) نمک یک چهارم قاشق چای خوری مواد لازم برای تهیه ی پیتزا: کدوی ورقه ورقه شده 2 عدد قارچ ورقه شده یک و نیم پیمانه (115 گرم) کنسرو ذرت دو سوم پیمانه (115 گرم) گوجه فرنگی حلقه شده 2 عدد متوسط پیاز خلال شده 1 عدد متوسط سیر خلال شده 1 حبه سس گوجه فرنگی 4- 3 قاشق غذاخوری پنیر گودای رنده شده 50 گرم پنیر پیتزای رنده شده 100 گرم روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم آویشن 1 قاشق چای خوری ریحان تازه برای تزیین مقداری روش تهیه ی خمیر پیتزا: - کره را به مخلوط آرد، نمک و بیکینگ پودر اضافه کنید تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پیدا کند.- سپس شیر را تا حدی اضافه کنید که خمیر یکدستی به دست آید و به دست نچسبد. طرز تهیه ی پیتزا: روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، به قطر 5/2 سانتی متر پهن کنید. خمیر حاصل را روی سینی فر که کمی چرب کرده اید قرار دهید. سپس سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بریزید و سطح آن را آویشن بپاشید. پیاز و سیر را به صورت خلالی خرد کنید. کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده اید به مدت 5-7 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید تا سبزی ها کمی نرم شوند. سپس سبزی جات و ذرت را روی خمیر بریزید. گوجه فرنگی حلقه شده را روی آن بچینید. نمک و فلفل را اضافه نمایید. دو پنیر (گودا و پیتزا) را با هم مخلوط کنید و روی سطح پیتزا بریزید تا همه ی سبزی جات با پنیر پوشانده شود. سپس پیتزا را در طبقه ی وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ی سانتی گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقیقه قرار دهید. - پیتزای آماده را با ریحان تازه سرو نمایید. لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ خامگیاهخوار (Raw veganism) سالاد نخود نخود سبز: 1 لیوان ذرت پخته شده یا کنسرو: یک لیوان جعفری : 1 قاشق غذا خوری گوجه : 2 عدد قارچ ورقه شده: 100 گرم روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری نمک ، فلفل و آبلیمو : به مقدار کافی لبو پخته شده: نصف لیوان روش تهیه: نخود ها را آبپز کرده و می گذاریم نرم شوند ، بلغور ذرت را جداگانه می پزیم. سپس این دو مواد را با هم مخلوط کرده ، گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و ریز ریز کرده و به همراه لبوی خرد شده به سالاد اضافه میکنیم ، سپس جعفری را هم ریز کرده می افزائیم و در انتها با روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل مزه دارش میکنیم اینم اضافه کنم من خودم لبو رو نیمه آبپز میکنم بعد خردش میکنیم ولی تو دستور غذاش نوشته شده که باید خام باشه:yes: 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ خامگیاهخوار (Raw veganism) سالاد لوبیا سبز قارچ ریز : 200 گرم سیب زمینی: 4 عدد متوسط لوبیا سبز : 300 گرم پیاز قرمز: 1 عدد جعفری : به مقدار لازم آبلیمو و روغن زیتون و سرکه و نمک و فلفل: به مقدار لازم روش تهیه: سیب زمینی را آبپز کرده خرد میکنیم ، سر و ته لوبیا سبز را می گیریم و با سرکه و کمی نمک می پزیم ، پیاز را خلال کرده و بعد از خنک شدن قارچ و جعفری را به آن افزوده و مخلوط می کنیم و در آخر آبلیمو ، روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل زده ، خوب به هم می زنیم و سرو میکنیم 2 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ خورش قورمه سبزی بدون گوشت! موادلازم برای پنج نفر: سبزی خورشی 1کیلو لوبیا چیتی 1پیمانه سویا 1پیمانه قارچ 5عدد متوسط لیموعمانی 3عدد روغن زیتون به مقدارلازم نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری به مقدار لازم طرز تهیه: مواد لازم را آماده کرده، لوبیا چیتی را یک ساعت جداگانه بپزید، سویا را با نمک، فلفل، زردچوبه و آب به مدت 30 دقیقه پخته، آب آن را بگیرید و بعد بدون روغن کمی تفت دهید. سبزیها را نیز کمی تفت داده با قارچهایی که از قبل خلال کرده اید مخلوط کنید و با بقیه ی مواد و مقدار کمی آب بگذارید به جوش آیند، پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید تا با شعله ی ملایم به مدت یک ساعت بپزند و با کمی روغن زیتون سرو شود. لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ خورش قیمه بدون گوشت موادلازم برای 5 نفر لپه 2 پیمانه لیموعمانی 4عدد سیب زمینی 1عدد متوسط گوجه فرنگی 8عدد سویای درشت 2 پیمانه نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا مواد را به اندازه های ذکر شده آماده کرده و سویا را به مدت 30 دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری آب می پزیم سپس آب آن را گرفته و لپه ها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت می پزیم . سیبزمینی های خلال شده را به آنها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت 30 دقیقه ادامه می دهیم تا کاملا خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود . 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ خورش کرفس بدون گوشت اما با پروتئین کافی! مواد لازم برای پنج نفر: کرفس 3 پیمانه خورد شده جعفری و نعناع نیم کیلو لوبیا چیتی 1 پیمانه قارچ 5 عدد متوسط نمک، ادویه ی کاری، گلپر، زیره سبز، فلفل قرمز به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم لیمو عمانی 3عدد طرز تهیه : لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کرده و جداگانه حدود 15 دقیقه بپزید، ساقه کرفس ها را نگینی، نعناع و جعفری ها را نیز کاملا ریز خورد کنید ، قارچها را حلقه حلقه کرده با کرفس و سبزیهای خورد شده در قابلمه بریزید، دو لیوان آب به آنها اضافه کنید ، نمک ، ادویه ی کاری، گلپر، زیره ی سبز و فلفل قرمز را نیز بیفزایید و با حرارت ملایم حدود یک ساعت و نیم بگذارید بپزند تا خورش کاملا جا بیفتد سپس با روغن زیتون نوش جان کنید 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ خوراک گل کلم مخصوص مواد لازم برای پنج نفر: گل کلم 2پیمانه گل شده کدوخورشی 1عدد متوسط قارچ 5عدد گوجه فرنگی 6عدد متوسط سیب زمینی 1عدد متوسط نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم زعفران و روغن زیتون به دلخواه طرز تهیه : مواد را به میزانی که گفته شد تهیه کرده ، تمام آنها را خورد کنید و در قابلمه بریزید، سپس گوجه فرنگیها را که اگر دوست داشته باشید در غذا دیده شود خورد کنید وگرنه رنده کرده و با یک لیوان آب مخلوط کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.نمک و ادویه جات و زعفران آب کرده را بیفزایید و بگذارید به مدت یک 1:15 ساعت بپزد پس از زمان معین آن را با روغن زیتون سرو کنید 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ سالاد قارچ مواد لازم برای 3 تا 4 نفر : قارچ ورقه ورقه شده 200 گرم بروکلی خوردکرده نیم کیلو لبوی کوچک ورقه ورقه 1عدد پیاز کوچک حلقه حلقه 1عدد سرکه 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون نصف پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: بروکلی را با دو قاشق سرکه در آب جوش بریزید. پس از 2-3 دقیقه در آب کش خالی كرده، زیرِ آب سرد بگیرید و بگذارید آب آن برود. اجزای سالاد را در ظرف بازی کنار هم بچینید، روغن و سرکه را با اندکی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی سالاد بدهید. 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ املت بروکلی و قارچ امان از این غذاهای من درآوردی خوشمزززززززززززه!!! همیشه که آدم حال و حوصله آشپزی نداره . این از اون غذاهای فوری اما واقعا خوشمزه ست . مواد لازم:کلم بروکلی: 1 پیمانه گل شدهقارچ: 1 بسته کوچک ورقه شدهتخم مرغ: 2 تاسیر: 2 حبه خرد شدهپنیر پارمسان: 1 ق غ طرز پخت:قارچها رو بعد از اسلایس کردن، با کمی کره و آبلیمو روی حرارت نسبتا بالا تفت می دیم تا آب نندازه . بروکلی ها رو هم بهش اضافه کنین و حرارت رو کم کنین و درش رو واسه 5 دقیقه بذارین ( اگه نرم دوست دارین بجای این مرحله می تونین از قبل بخار پز یا آبپز کنین .. من دوست دارم زیر دندون حس بشه) کمی که نرم شد سیر، نمک و فلفل، پودر آویشن رو هم اضافه کنین... من البته کمی سرکه فلفلی هم ریختم .. اگه طعم تند دوست دارین انتخاب خیلی خیلی خوبیه من تو این مرحله مواد رو به ظرف Pyrex منتقل کردم و روی حرارت گذاشتم تا همونجوری سرو کنم تخم مرغها رو توی ظرفی بشکونین و هم بزنین و روی مواد بریزین ... تخم مرغها که بسته شد از روی حرارت بردارین و موقع سرو ، پنیر پارمسان روش بپاشین به همین سادگی و خوشمزگی .... منبع ========================================== پ.ن(سّر امین202) سعی کنید سیرتون تر باشه و موقع مخلوط کردن قارچ با بروکلی ها سیر رو تو ماهیتابه رنده کنید...آبلیمو رو هم همین موقع اضافه کنید! درضمن...میتونید موقع اضافه کردن بروکلی ها کمی گوجه فرنگی خورد شده اضافه کنید...ترکیب رنگ خوبی میده... دست آخر هم قبل از گذاشتن در تابه،کمی ادویه بریزید رو مصالح...اگر کمی هم نمک بریزید جاهایی که گوجه فرنگی موجوده،باعث ایجاد نوعی طعم ترشی مانند تو اون مناطق میشه...تو مصرف نمک و روغن احتیاط کنید...روغن هم اگر روغن زیتون بزنید هضمش براتون راحتتر میشه! لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ این غذا کاملا ابتکاری میباشد و به دلیل ضیق وقت این نوآوری انجام پذیرفته،اما غذایی بسیاااااااااااااااااااار خوشمزه میباشد و با استقبال فراوانی روبرو گشت....توصیه میکنم حتما امتحان کنید.... و اما دستور پخت: اول مقداری کلم بروکلی رو گل میکنید بعد قارچ ها رو اسلایس میکنید بعد اونها رو در یک ظرف حاوی آب میریزید و مقداری نمک اضافه میکنید و زمانی حدود 7-10 دقیقه میگذارین تا بپزه.... در این مدت پاستا رو هم میذارین بپزه..... و همینطور سس بشامل (2-3 قاشق آرد و مقداری کره رو روی حرارت تفت میدین بعد 1 لیوا شیر اضافه میکنید و نمکش رو هم میزان میکنید،اگر دوست داشتین میتونید مقداری عصاره مرغ هم اضافه کنید) کلم بروکلی و قارچ رو آبکشی میکنید و به پاستای آبکشی شده اضافه میکنید بعد هم سس رو اضافه میکنید و خوب مخلوط میکنید.... نوش جان.... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده