رفتن به مطلب

سكانس هاي به ياد ماندني

ارسال های توصیه شده

سكانسي از فيلم پيانيست ساخته رومن پولانسکی هست كه افسر الماني همه كارگران اردوگاه كار رو در يك خط تقريبا بيست نفري مرتب ميكنه بعد از بين اون خط تقريبا ده نفر رو بيرون ميكشه بهشون ميگه يه قدم بيان جلو ده نفر كه تقريبا سنشون يكم بالا تر از بقيه بود يا جسه لاغر تري داشتن بعد ميگه رو شكم بخوابيد جلو چشم بقيه شروع ميكنه اولي رو با شليك توي مغزش ميكشه همين طور دومي سومي ...تا به اخري كه ميرسه دوربين روي صورت نفر اخر زوم ميكنه افسر الماني فشنگ هاش تموم ميشه حين پر كردن تفنگ دوست اون نفر اخر رو هم نشون ميده كه جز ده نفر انتخاب شده براي قتل نيست ولي جرات نداره نفس بكشه ....اتفاقا شخصيت اول فيلم هم هست

بعد با يه شليك تو مغز نفر دهم اونم ميكشه بعد به خط دستور حركت ميده

ترس وتاسف اون فيلم هنوز بعد از مدت ها توي ذهنم هست

• Like 9
لینک به دیدگاه
سكانسي از فيلم پيانيست ساخته رومن پولانسکی هست كه افسر الماني همه كارگران اردوگاه كار رو در يك خط تقريبا بيست نفري مرتب ميكنه بعد از بين اون خط تقريبا ده نفر رو بيرون ميكشه بهشون ميگه يه قدم بيان جلو ده نفر كه تقريبا سنشون يكم بالا تر از بقيه بود يا جسه لاغر تري داشتن بعد ميگه رو شكم بخوابيد جلو چشم بقيه شروع ميكنه اولي رو با شليك توي مغزش ميكشه همين طور دومي سومي ...تا به اخري كه ميرسه دوربين روي صورت نفر اخر زوم ميكنه افسر الماني فشنگ هاش تموم ميشه حين پر كردن تفنگ دوست اون نفر اخر رو هم نشون ميده كه جز ده نفر انتخاب شده براي قتل نيست ولي جرات نداره نفس بكشه ....اتفاقا شخصيت اول فيلم هم هست

بعد با يه شليك تو مغز نفر دهم اونم ميكشه بعد به خط دستور حركت ميده

ترس وتاسف اون فيلم هنوز بعد از مدت ها توي ذهنم هست

آقا فیلم پیانیست رو تو هاردم دارم ندیدمش هنوز . نظرتون چیه در مورد این فیلم

• Like 2
لینک به دیدگاه

سریال امام علی ع:

فک کنم جنگ صفین بود

عمروعاص و فک کنم مروان بودن. امام علی از دور اونها رو مبینه به طرفشون می آد.

تصور کنید:

امام علی با لباس سفید/ اسبش هم سفید/ منتها یه جورهایی زیر اسب مخفی شده/ بکوب داره نزدیک میشه به عمروعاص و... یه جورایی می خواست رعب و وحشت بندازه تو دل دشمن.

عمروعاص و مروان دستپاچه که علی داره می آد و چکار کنیم؟ عمروعاص زیرک به مروان می گه لخت شو:w58:. لخت بشیم علی ما رو نمیکشه چون کفاره داره

• Like 7
لینک به دیدگاه
آقا فیلم پیانیست رو تو هاردم دارم ندیدمش هنوز . نظرتون چیه در مورد این فیلم

اره واقعا ارزش دیدن داره یکم تایمش طولانیه اما اینقد خوب کارگردانی شده و خوب براش خرج کردن که از دیدنش لذت میبری در مورد ظلم جنایت هایی که به قوم یهود در جنگ حهانی شده اینکه چقدر واقعیت داره نمی دوم اما گفته میشه بر اساس داستان یک زندگی واقعی ساخته شده داستان زدنگی یک پیانیست اولش یکی دوتا نقد ازش بخونی بد نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه

صحنه ای از فیلم مالنا اونجا که زنهای دیگه مالنا رو زیر اوار مشت و لگد خونی و زخمی میکنن از روی کینه و حسادت و دشمنی و او هم با تمام وجود این درد و رنج رو بدون حتی کفتن یک کلمه حرف فقط با حالت صورت و بدن و ضجه زدن به تصویر میکشه از صحنه های به اعتقاد من ماندگار سینماست

• Like 7
لینک به دیدگاه

این سکانس آخرای فیلم Finding neverland

که میان تو خونه زنه تئاتر رو اجرا میکنن

اشک آدم در میاد :no:

این لینک این چند دقیقه شه

ppy8bg3tewbu3f30tn.jpg

اینم لینک سکانسی که پست پایینی گفته شده

• Like 7
لینک به دیدگاه

فیلم در جستجوی ناکجا آباد با بازی زیبای جانی دپ

finding-neverland-2004.jpg

8-f-nl1-jpg?stc=1

هنگامی که در پارکی جانی دپ با بچه های فقیری رو به رو می شه و برای سرگرم کردن اونا با سگ بزرگی رقص دو نفره (تانگو) می ره. سکانس جالب و به یاد ماندی برای من بود.

• Like 5
لینک به دیدگاه

این صحنه هم جالب بود

فیلم Se7en

این زندانیه داره برد پیت رو تحریک میکنه میگه من زنت رو کشتم و اینا که بکشش

اونور هم فریمن میخواد جلوشو بگیره و آرومش کنه ولی نمیدونه چی کار کنه

این هم هی میخواد جلوی خودش رو بگیره و نکشه یارو رو....

جالب بود بازی کردنشون:w12:

k6wewuujvpjzbacxej2x.jpg

bndoxb6pj1md321cd8ki.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
این صحنه هم جالب بود

فیلم Se7en

این زندانیه داره برد پیت رو تحریک میکنه میگه من زنت رو کشتم و اینا که بکشش

اونور هم فریمن میخواد جلوشو بگیره و آرومش کنه ولی نمیدونه چی کار کنه

این هم هی میخواد جلوی خودش رو بگیره و نکشه یارو رو....

جالب بود بازی کردنشون:w12:

k6wewuujvpjzbacxej2x.jpg

اخخخخخخخخخخخخخ این عالی بود........

• Like 5
لینک به دیدگاه

فیلم مسیر سبز

جایی که زندانی سیاهپوست دست رئیس بند میگیره و حقیقت در مورد گناهکار نبودن خودش مثل خواب جلوی چشم رئیس میاره.

اون سکانسی هم که موش تو دستش میگیره و زنده میکنه:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

فیلم پدرخوانده 1

اون لحضه که پدر خوانده با پسر مایکل بازی میکنه و همون لحظه سکته میکنه و میمیره!

من واقعا ناراحت شدم چون همچین شخصیتی یهویی بمیره....! :sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه

فيلم "يك ذهن زيبا "

يه سكانسي هست كه استاد تازه كار و مغرور مياد سر كلاس همون اول كتاب رياضي قطوري كه تو دستش بود رو ميندازه سطل اشغال و با اشاره به مغزش ميگه شما به اين نياز داريد نه چيزي كه تو كتابا نوشته بعد ميره سمت پنجره تا با بستن اون از ورود صداي كار گر هايي كه داشتن اون بيرون كانال و گودال حفر ميكردن جلو گيري بشه ژنجره رو كه ميبنده تا ميدا باز شروع كنه صحبت كردن يكي از دانشجو ها كه خانم خوشگل و جسوري هم هست بلند ميشه پنجره رو باز ميكنه سرش رو از ژنجره ميبره بيرون به كارگرها سلام ميكنه و از شون كاملا دوستانه و محترمانه درخواست ميكنه كه اگه امكان داره برن يه جاي ديگه كه با كلاس فاصله داره كار كنند يه ساعت ديگه بيان اينجا و اونا هم بدون مخالفت قبول ميكنن و ميرن پنجره هم باز ميمونه

اونوقت كه استاد كه شخصيت اول فيلمه ميگه " بعضي مسايل تنها يك راه حل ندارن راههاي مختلفي براي حل يك مسله هست ...."

بعد با اون دختر ازدواج ميكنه ..مخ استاده رو ميزنه شديد !!

• Like 6
لینک به دیدگاه

فیلم آواز گنجشک های مجید مجیدی

سکانسی که ظرفی که ماهیای بچه ها توشون بد میفته زمین و همه ماهیا رو زمین بالا و پایین میپرن و بچه ها چن لحظه مات و مبهوت ماهیا رو تماشا میکنن ، بعد دوتا از بچه ها جوی آب کنار محل افتادن ماهیا رو میبین و بهم نگاه میکنن و ماهیارو درحالی که اشکاشون میومد سر میدن تو جوب آب

• Like 9
لینک به دیدگاه

فیلم کلاه قرمزی و پسر خاله

سکانسی که کلاه قرمزی میره جلو مغازه تعمیر تلویزیون و زل میزنه به برفک تلویزیون و صاحب مغازه پرتش میکنه تو خیابون :4564:

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

سكانس از فيلم جدايي نادر از سيمين اونجا كه شهاب حسيني از زنش ميخواد قسم دروغ بخوره و زنش كه خيلي معتقد و در كمال تنگدستي و فقر اين كارو نميكنه و شهاب حسيني اينقد خود زني ميكنه و اينكارو اينقدر طبيعي انجام ميده كه بيننده انگشت به دهان ميمونه، سكانس هاي دادگاه فيلم و سكانس اخري فيلم هم خيلي قشنگ بود

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...