رفتن به مطلب

از يك تا شش مليارد

ارسال های توصیه شده

از يه جايي به بعد اونقدر اشتباه هات و فكرهاي غلطت غلوط مون زياد ميشه كه ديگه كسي حس و حال اصلاح كردن و تغيرمون رو نداره اونقد غلط ميشيم كه كسي حوصله اش نميشه هم كلام مون بشه، حرفي بزنه ، حقم داره چون نميدونه چي بگه يا از كجامون شروع كنه بعدش ما ميمانيم تنها تو پوسته ضخيمي از فكر و خيال هاي اشتباه كه هر روز ضخيم تر ميشه ...حواسمون باشه غافلگير نشيم تو ي همچين پيله تنگ تاريك و كت و كلفتي از فكرهاي پوچ و غلط گير كنيم بعد بگيم چرا تنها مونديم چرا همه قهرن بام ..

دنياي ادم ها خيلي متفاوته و اندازه فكرشون بزرگ وكوچيك ميشه ميتونه يك تا 6 مليارد جمعيت داشته باشه كافيه يكم باز تر فكر كنيم

• Like 9
لینک به دیدگاه

شش میلیارد گذشت شش میلیارد فکر درست شش میلیارد خیانت شش میلیارد خباثت

اونم برای ما موجوداتی که هران میتونیم به هزار رنگ ونقش دربیاییم!

راهش چیه ارش؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

ببین سجاد داستان از این قرار که یه ادمی هست که من بیشتر وختها میبنم یکم بیش از حد معتقد و عرزشیه راستش اوایل نه تنها خودم بلکه خیلیا باش بحث و گفتگو میکردن و او یه مشت حواب های مخصوص خودشو میداد با یک طرز فکر خاص خودش بعد کم کم دیگه به این نتیجه رسیدیم که بی فایده است اینهایی که اون بالا گفتم بیشتر به این دلیل بود چون میبینم خیلیا دیگه حال این که با اون حرف بزنن و نظرشو تغیر بدن رو ندارن بعد تو جمع ما فقط ایشون مونده با یه مشت عقاید خاص ...

به نظرمدرسته که ادم باید حرف خودشو بزنه اما با هر طرز فکری باید انعطاف پذیر باشه و احتمال اشتباه کردن رو به خودش بده وگرنه بد جور ترد میشه از جامعه

• Like 3
لینک به دیدگاه

هیچ طرز فکری کامل نیست

همیشه باید جایه اشتباه رو در نظر داشت

همونطوری که ما به خیلی از طرز تفکرات گذشته میخندیم و به اشتباه بودنشون ایمان داریم

روزی هم ممکنه به طرز تفکرات ما بخندن

پ.ن : البته این جور طرز تفکر ممکنه باعث بیماریه پارانویا بشه پس بهتره زیاد هم به خودمون سخت نگیریم!

:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اره موافقم همینه که میگم هر از گاهی باید برگشت شک کرد انعطاف نشون داد و این انعطاف پذیری رو لابه لای حرفها و رفتارمون پخش کرد نباید بسته به حصار و چهار دیواری محدود ذهن بود باید رها تر و ازادنه تر فکر کرد

نمیخوام بگم برای فرار از تنهایی باید باچ داد باید تقلید کرد باید تن به افکار و برداشت دیگران داد نه ...

فقظ باید تعییر و رو پذیرفت حق تاثیر گزاری را برای دیگران قایل شد

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...