afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم : كاهو برگ يا كاهو پيچ خرد شده: 4 فنجان پنير سفيد: يكدوم فنجان لوبياچيتي يا نخود پخته: 200 گرم مرغ يا بوقلمون پخته خرد شده: 250 گرم گوجهفرنگي خرد شده: 2 عدد هويج ريز خلال شده: يك فنجان زيتون بيهسته خرد شده: يكدوم فنجان چاشني چيلي: سهچهارم فنجان چيپس ترتيلا: سهچهارم فنجان روش تهیه : كاهو را كف كاسهاي شيشهاي بريزيد. سپس پنير، نخود، مرغ، گوجهفرنگي، هويج و اگر مايل بوديد زيتون را به صورت چندلايه روي كاهو بچينيد. چاشني چيلي را روي سالاد بريزيد، سپس روي ظرف را نايلون بكشيد و 4 تا 22 ساعت در يخچال بگذاريد و قبل از سرو مواد را بهم بزنيد. اگر مايل بوديد ترتيلا را روي سس سالاد بريزيد و سرو كنيد. چاشني چيلي: يكدوم فنجان سس مايونز و 120 گرم فلفل چيلي خرد شده، يك و يكدوم قاشق مرباخوري پودرچيلي و يك حبه سير له شده را خوب مخلوط كنيد. (سهچهارم فنجان) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده