مرشد 19 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ سلام. کسی میدونه چطور باید سقف یا دیوار دو قوسی رو تو رویت مدل کرد؟ من هیچ ابزاری تو conceptual mass برای این کار پیدا نکردم. مثلا برای دیوار، من می خوام اول یک قوس تو پلان بکشم بعدش به همون دیوار یک قوس هم در elevation بدم.تا بشه دو قوسی. کسی راهی بلده؟ مرسی 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ سلام.کسی میدونه چطور باید سقف یا دیوار دو قوسی رو تو رویت مدل کرد؟ من هیچ ابزاری تو conceptual mass برای این کار پیدا نکردم. مثلا برای دیوار، من می خوام اول یک قوس تو پلان بکشم بعدش به همون دیوار یک قوس هم در elevation بدم.تا بشه دو قوسی. کسی راهی بلده؟ مرسی فکر کنم با pic faces توی modify/ place wallبشه...اینو امتخان کنید. 1 لینک به دیدگاه
moein.sh 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.عزیز.من تازه کارم.مثل مهناز حرفه ای نیستم.با توجه به help revitبهتره لرای طرتحی هر چیزی داخل طراحی فامیلی بری.برو میبینی.بعد از طریقalignقسمت اضافی رو پاک کن.موفق باشی. 1 لینک به دیدگاه
hamid rahmani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ سلام . دوست عزیز شما باید تو محیط Metric Generic Model Adaptive این کارو انجام بدی ! البته تو همون محیط massing هم میشه ان کارو انجام بدی ! این آی دی تلگرام منه امیدوارم بتونم راهنماییتون کنم ... new_CONCEPT@ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده