سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ایجاد سیستم فازی در matlab (فارسی) حجم: 1353K برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تولباکس منطق فازی(Help-english) حجم:1585k برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 14 لینک به دیدگاه
alfredgohar 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ ایجاد سیستم فازی در matlab (فارسی) حجم: 1353K برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تولباکس منطق فازی(Help-english) حجم:1585k برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بسيار عالي. مرسي :icon_pf (17): 10 لینک به دیدگاه
deniz_8426 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ من یک برنامه فازی نوشتم.برنامه خود به خود توابع عضویت و قوانین رو مشخص میکنه. میخواستم در داخل برنامه کدب بنویسم تا توابه رو خودمون مشخص کنیم. ممنونومیم راهنماییم کنین بسيار عالي. مرسي:icon_pf (17): 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ من یک برنامه فازی نوشتم.برنامه خود به خود توابع عضویت و قوانین رو مشخص میکنه. میخواستم در داخل برنامه کدب بنویسم تا توابه رو خودمون مشخص کنیم.ممنونومیم راهنماییم کنین سلام من متوجه اینکه میگید خودش توابع رو مشخص میکنه نشدم!! توی تولباکس فازی متلب شما خودتون به راحتی میونین توابع و قوانین فازی رو تعیین کنید و اونو به اسم دلخواهتون ذخیره کنید بعد با دوتا دستور زیر توی برنامه نویسیتون بهش ورودی بدین و خروجی رو ازش بگیرین A=readfis('fuzzy') ای دستور فایل ذخیره شما(مثلا به اسم fuzzy) رو فراخوانی میکنه out=evalfis(in,A) این دستور هم ورودیتون رو که توی برنامه به اسم in مشخص کردین به تولباکس فازی میفرسته و نتیجه رو توی متغیر out قرار میده 4 لینک به دیدگاه
882743 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام . من می خوام از داده های نتیجه فازی رو به صورت یک سری اعداد بخونم ، جایی هست که ببینم مثلا وروی1=20 و ورودی2=30 برابر خروجی 1 شده ؟ یعنی به صورت عدد می خوام ، ونه surface , نمودار . چون تعداد داده ها زیاده ، نمی تونم دونه دونه ورودی هارو تنظیم کنم ، بعد روی نمودار ببینم که جز کدوم گروه شده .( رول هارو از قبل نوشتم ، فقط داده هارو باید اعمال کنم و نتیجه رو ببینم ) 3 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ سلام . من می خوام از داده های نتیجه فازی رو به صورت یک سری اعداد بخونم ، جایی هست که ببینم مثلا وروی1=20 و ورودی2=30 برابر خروجی 1 شده ؟ یعنی به صورت عدد می خوام ، ونه surface , نمودار . چون تعداد داده ها زیاده ، نمی تونم دونه دونه ورودی هارو تنظیم کنم ، بعد روی نمودار ببینم که جز کدوم گروه شده .( رول هارو از قبل نوشتم ، فقط داده هارو باید اعمال کنم و نتیجه رو ببینم ) سلام دوست عزیز با evalfis می تونین تموم داده ها رو بهصورت یه ماتریس به سیستمتون بدین، تعداد ستون های این ماتریس باید به تعداد ورودی های سیستم باشه، بعد در خروجی، هم بهتون یه ماتریس میده که توی این ماتریس هم تعداد ستون ها برابر تعداد خروجی های سیستمتون هست. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده