ooraman 22216 ارسال شده در 5 آذر، 2011 پریروز توی مترو یه سری بروشور به صورت گسترده بین مردم پخش میکردن ... وقتی محتویاتشو خوندم انواع و اقسام حسای مختلف اومد به ذهنم.... فواید رنگ مشکی!!!!! دوتا سوالم اولش کرده که مگه مشکی باعث افسردگی نمیشه مگه تو دین مکروه نیست ؟!!!(که یعنی ما خودمون اینا رو میدونیم اینم جوابش!) 19
ooraman 22216 مالک ارسال شده در 5 آذر، 2011 اینم تاثیرات شوم موسیقی!!!!!!!!! آثار خطر ناک! عامل سکته! عامل فشار خون! عامل سستی اراده! عامل رکود فکری افسردگی تضییع نیروی قضاوت! تباهی اخلاقی و . . . شما چی فکر میکنید؟ 21
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 5 آذر، 2011 من فكر ميكنم اينقدر همه بايد با بصيرت بشيم كه هيچ رنگي جز مشكي استفاده نكنيم...يعني چي اين رنگاي روشن و شاد؟؟؟:w00: موسيقي هم كه واي واي...چيزي از اين مفسدانه تر؟؟ 9
pianist 31129 ارسال شده در 5 آذر، 2011 توصیه من اینه: یا این چرندیات رو نگیرید و یا اگر گرفتید سریعا به نزدیکترین سطل زباله منتقل کنید! 13
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 آذر، 2011 خوب راست میگن دیگه. الان اکثر نویسندگان این مطالب و ایل تبارشون،به همین توصیه ها عمل کردن همشون عــمر نوح دارند. بهتره با دیدی بهتر این حقایقی که علما برای ما بازگو میکنند را نگاه کنیم. چادر سیاه، به دلیل جذب آفتاب بیشتر تو اون مغز فرد چادری،سبب تقویت مغز میشه. مغزش مثل باطری خورشیدی، انرژی میگیره. 11
محمــد 4415 ارسال شده در 5 آذر، 2011 به نظرم این حرفشون در مورد موسیقی درست باشه چون وقتی به مغز صداهای بی هدف و بیهوده فرستاده بشه فرصت فکر کردن صحیح رو از مغز می گیره 4
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 5 آذر، 2011 در خصوص موسیقی نمیتونم نظری بدم چون در تخصص من نیست. ولی در مورد رنگ مشکی و مرز بودنش برای مقابله با حمله و تجاوز باید بگم که دیگه در عصری زندگی نمیکنیم که تصور حمله از حیوانات وحشی یا انسان های هوسران مانع ترسمون باشه. جامعه مدنی موظفه برای افراد امنیت ایجاد کنه و مردم حق اینو دارن که آزادانه بچرخن. اتفاقا از نظر من ایجاد این مرزها حرص و طمع بشر رو برای دست یافتن به آنچیزی که در حریم های سفت و سخت نگه داری میشه بیشتر میکنه. و این توهم توطئه و دشمن تراشی های ماست که باعث میشه فکر کنیم همیشه در معرض حمله قرار گرفتیم. نخیر اینطور نیست. این متن اومده اول دشمن فرضی رو ایجاد کرده و بعد راه مقابله با اونو نشون میده. در صورتی که اول باید یه دلیل قانع کننده برای وجود دشمن ارائه کنه و سپس به فکر مقابله باشه. از همه اینها گذشته همونطور که گفتم ساختن حریم باعث وسوسه حمله دیگران میشه. در واقع خود این حریم عامل دشمن تراشیه. در دنیای آزاد چه دلیلی وجود داره انسانها دست به تجاوز بزنن؟ خانم ها باید تربیت بشن. محدودیت کارساز نیست. اجبار نمیتونه راه گشا باشه. باید آگاهی و شناخت داشته باشن. باید خودشون با آگاهی هایی که ما بهشون میدیم و قوه تفکر و تحلیل خودشون تصمیم بگیرن چه راهی رو انتخاب کنن. اگر ایجاد محدودیت چاره ساز بود تو این سال ها شاهد بهبود بودیم. وقتی در مراجعه به سایت های مبتذل مقام اول دنیا رو کسب میکنیم یعنی این روش چاره ساز نبوده. حالا چرا اصرار بر این روش ها وجود داره؟ جواب ها مشخصه. کافیه نیم نگاهی به اطرافمون بکنیم. 10
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 آذر، 2011 توهم هم بد دردی است.... وقتی جامعه ای پر از آدم متوهم شد، عده ای برای اغنای این متوهمین، باید چه قدر تلاش کنند تا شاید توهم مورد نیاز جامعه تامین شود. اجرشون بیشتر باد، به هر حال متوهم هم نیاز به غذای توهمی برای روح توهمی خودش دارد. 10
lorena 10304 ارسال شده در 5 آذر، 2011 مرگ بر رنگ سیاهی! شعار من! ایهالناس میدونید 11 ساله موهای من آفتاب به خودش ندیده!:shame: این بیچاره ها ویتامینd!احتیاج دارن! آدم دردشو به کی بگه؟ 11
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 5 آذر، 2011 مرگ بر رنگ سیاهی! شعار من! ایهالناس میدونید 11 ساله موهای من آفتاب به خودش ندیده!:shame: این بیچاره ها ویتامینd!احتیاج دارن! آدم دردشو به کی بگه؟ خوب قراره 1000 متر زمین رایگان بهتون بدن توش یه حیاط بزرگ بسازید بعد میتونید موهاتون رو در معرض آفتاب قرار بدید. :biggrin: بازم بگید فلان و بهمان. 10
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 5 آذر، 2011 مرگ بر رنگ سیاهی! شعار من! ایهالناس میدونید 11 ساله موهای من آفتاب به خودش ندیده!:shame: این بیچاره ها ویتامینd!احتیاج دارن! آدم دردشو به کی بگه؟ منم آرزو به دلم مونده برم دشت و دمن بدوم باد بپيچه لا به لاي موهام... 7
Ehsan 112346 ارسال شده در 5 آذر، 2011 ایهالناس میدونید 11 ساله موهای من آفتاب به خودش ندیده!:shame: این بیچاره ها ویتامینd!احتیاج دارن! آدم دردشو به کی بگه؟ خانم بنده خدا میاد تو حیاط خونه خودش هم آفتاب برسه به سرش، یک دفعه کل ملت کله هاشون مثل کرم که تازه از تخم در مباد، از پنجره ها میاد بیرون و طرف را دید میزنند. اینها چه قدر این مردان را حریص کردن،هنوز هم از این حرکاتشون نمیخوان کوتاه بیان.... این تحجر دوستان، واقعا در توهم سرایی و مغلطه بازی یکه تازند. 7
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 5 آذر، 2011 منم آرز. به دلم مونده برم دشت و دمن بدوم باد بپيچه لا به لاي موهام... منحرفان از خدا بیخبر! چه معنی داره یه دختر بدیو بدیو کنه؟ :167: 8
lorena 10304 ارسال شده در 5 آذر، 2011 خوب قراره 1000 متر زمین رایگان بهتون بدن توش یه حیاط بزرگ بسازید بعد میتونید موهاتون رو در معرض آفتاب قرار بدید. :biggrin: بازم بگید فلان و بهمان. آره قراره دورشم یه دیوار بکش به بلندای برج میلاد! 5
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 5 آذر، 2011 آره قراره دورشم یه دیوار بکش به بلندای برج میلاد! معنویتتون دور شما یک حصار لیزری میکشه که هر جنبنده ای بخواد ازش رد بشه پودر میشه. 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 5 آذر، 2011 منحرفان از خدا بیخبر! چه معنی داره یه دختر بدیو بدیو کنه؟ :167: شما بگو چه معني داره يه دختر نفس بكشه هان؟؟؟ 6
shaden. 18583 ارسال شده در 5 آذر، 2011 یاد یه تیکه یه فیلمی افتادم آدم باید خودش عاقل باشه هر چرندیاتی که میگن یا پخش میکنن باید باور کرد؟ ثانیابعضی افراد علاقه دارن زود گول بخورن شستشوی مغزی بشن چشم بسته همه چیزو قبول کنن این بروشورها هم برای همون افراده بزارید خوش باشن 5
lorena 10304 ارسال شده در 5 آذر، 2011 منم آرزو به دلم مونده برم دشت و دمن بدوم باد بپيچه لا به لاي موهام... دشت و دمن که حالا خیلی راه داریم تا بهش برسیم من آرزو به دلم مونده این 4 تاشوید به سرم باقی بمونه! 6
lorena 10304 ارسال شده در 5 آذر، 2011 معنویتتون دور شما یک حصار لیزری میکشه که هر جنبنده ای بخواد ازش رد بشه پودر میشه. این نوع تکنولوژی رو حتما باید طی یه لایحه تقدیم مجلس کنم! 3
ارسال های توصیه شده