shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم مرغ بی استخون:500 گرم سیر چرخ شده یا ریز ریز خرد شده:2 قاشق غذاخوری فلفل سبز تند یا معمولی یا دلمه ای:2 عدد خرد شده ماست: 2 قاشق غذاخوری سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری سرکه: 2 قاشق غذاخوری زعفران آبکرده: به مقدار لازم(نسبتا باید زیاد باشه،تا قشنگ زرد شه) طرز تهیه سیر رو می ریزیم تو تابه و تفت می دیم،بعد فلفل رو اضافه می کنیم،یکم که تفت خورد،مرغارو اضافه می کنیم و با حرارت بالا تفت می دیم تا آبش کشیده بشه. بعد،ماست و مایونز و سرکه و زعفران و نمک را مخلوط می کنیم و به صورت سس می دیم روی مرغ، و درشو می ذاریم تا بپزه. باید سس غذا کاملا تموم بشه و به روغن بیفته … اخر طبخ،در تابه رو بر می داریم،یه تیکه ذغال روشن می کنیم، می ذاریم تو یه تیکه فویل که گودش کردیم و مثه کاسه شده تقریبا و یکی دو قطره روغن می ریزیم توش ،بعد می ذاریمش وسط تابه و در تابه را می ذاریم و یه 2 3 دقیقه صبر می کنیم تا مرغا دودی بشن.. *می تونیم مرغ رو به صورت خرد شده استفاده کنیم.. یا اینکه از سیخ چوبی استفاده کنیم و تیکه های مرغ را به سیخ بکشیم.. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده