spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مجموعه مقالات دوازدهمین همایش بین المللی نفت و گاز پسورد : www.noandishaan.com 4 لینک به دیدگاه
majid313mirzaei 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این که لینکش خرابه!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این که لینکش خرابه!!!!!!!!!!!!!!!!! لینک دانلود اصلاح شد 4 لینک به دیدگاه
شازده جان 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سلام. خدا قوت. من نمیتونم دانلود کنم ممکنه علت رو بهم بگید؟ تشکر لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ سلام. خدا قوت.من نمیتونم دانلود کنم ممکنه علت رو بهم بگید؟ تشکر اینم چک کردم سالم ه... با یه مرورگر دیگه یا یک کامپیوتر دیگه یا به کمک شخص دیگه باز تلاش کن. 1 لینک به دیدگاه
شازده جان 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ اینم چک کردم سالم ه...با یه مرورگر دیگه یا یک کامپیوتر دیگه یا به کمک شخص دیگه باز تلاش کن. با سه تا مرورگر فایرفاکس و کروم و اکسپلورر امتحان کردم صفحه ی دانلود برام میاد ولی وقتی رو دکمه ی زرد دیافت رو میزنم یا کلا چیزی نمیشه یا دانلودمنیجیرکه باز میشه حجم فایل رو مشخص نکرده و ارور میده که نمیتونه فایل رو بروی کامپیوتر من بارگزاری کنه لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ با سه تا مرورگر فایرفاکس و کروم و اکسپلورر امتحان کردم صفحه ی دانلود برام میاد ولی وقتی رو دکمه ی زرد دیافت رو میزنم یا کلا چیزی نمیشه یا دانلودمنیجیرکه باز میشه حجم فایل رو مشخص نکرده و ارور میده که نمیتونه فایل رو بروی کامپیوتر من بارگزاری کنه نمی دونم مشکل کجاست اما قطعا مشکل باس از جانب شما باشه چون من امروز دانلودش کردم. مشکلتون با اونور حل شد؟ مقالات کنگره مهندسی شیمی. 1 لینک به دیدگاه
شازده جان 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ نمی دونم مشکل کجاست اما قطعا مشکل باس از جانب شما باشه چون من امروز دانلودش کردم. مشکلتون با اونور حل شد؟ مقالات کنگره مهندسی شیمی. اونور هم همینطوره!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ با سه تا مرورگر فایرفاکس و کروم و اکسپلورر امتحان کردم صفحه ی دانلود برام میاد ولی وقتی رو دکمه ی زرد دیافت رو میزنم یا کلا چیزی نمیشه یا دانلودمنیجیرکه باز میشه حجم فایل رو مشخص نکرده و ارور میده که نمیتونه فایل رو بروی کامپیوتر من بارگزاری کنه وقتی باز می کنید، تو صفحه پرشین گیگ که باز میشه، همونجا که دکمه زرد هست، حجم فایل رو میزنه ۲۳۹۳۴ کیلوبایت؟ اگه حجم اونجا مشخصه و دانلودمنیجر کار نمیکنه. این مسیرو داخل دانلود منیجر چک کنید: از قسمت downloads گزینه options رو بزنید. بعدش تو تب proxy / socks چک کنید که هیچ تیکی خورده نشده باشه. اگه این قسمت هم مشکلی نداشت، دانلود منیجر رو غیرفعال کنید و دانلود کنید 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده