رفتن به مطلب

دانلود مجموعه مقالات دوازدهمین همایش بین المللی نفت و گاز

ارسال های توصیه شده

• 2 سال بعد...
  • 9 ماه بعد...
سلام. خدا قوت.

من نمیتونم دانلود کنم ممکنه علت رو بهم بگید؟

اینم چک کردم سالم ه...

با یه مرورگر دیگه یا یک کامپیوتر دیگه یا به کمک شخص دیگه باز تلاش کن.

:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
اینم چک کردم سالم ه...

با یه مرورگر دیگه یا یک کامپیوتر دیگه یا به کمک شخص دیگه باز تلاش کن.

:w16:

با سه تا مرورگر فایرفاکس و کروم و اکسپلورر امتحان کردم صفحه ی دانلود برام میاد ولی وقتی رو دکمه ی زرد دیافت رو میزنم یا کلا چیزی نمیشه یا دانلودمنیجیرکه باز میشه حجم فایل رو مشخص نکرده و ارور میده که نمیتونه فایل رو بروی کامپیوتر من بارگزاری کنه :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
با سه تا مرورگر فایرفاکس و کروم و اکسپلورر امتحان کردم صفحه ی دانلود برام میاد ولی وقتی رو دکمه ی زرد دیافت رو میزنم یا کلا چیزی نمیشه یا دانلودمنیجیرکه باز میشه حجم فایل رو مشخص نکرده و ارور میده که نمیتونه فایل رو بروی کامپیوتر من بارگزاری کنه :banel_smiley_4:

نمی دونم مشکل کجاست اما قطعا مشکل باس از جانب شما باشه چون من امروز دانلودش کردم.

مشکلتون با اونور حل شد؟ مقالات کنگره مهندسی شیمی.

• Like 1
لینک به دیدگاه

وقتی باز می کنید، تو صفحه پرشین گیگ که باز میشه، همونجا که دکمه زرد هست، حجم فایل رو میزنه ۲۳۹۳۴ کیلوبایت؟

اگه حجم اونجا مشخصه و دانلودمنیجر کار نمیکنه. این مسیرو داخل دانلود منیجر چک کنید:

از قسمت downloads گزینه options رو بزنید. بعدش تو تب proxy / socks چک کنید که هیچ تیکی خورده نشده باشه. اگه این قسمت هم مشکلی نداشت، دانلود منیجر رو غیرفعال کنید و دانلود کنید :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...