NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ :vahidrk: ... این چوب واسه اون مردک ... اگه سرت هوو بیاره خینش رو از تو رگاش با جارو برقی می کشم بیرون :thumbsdownsmiley: ... نیکلو صیغه کرده بود خودش گفت!با پاشنه کفش انگشتاشو بشکن!با سوزن داغ عنبیه چششو دون دون کن! با چنگال اون زبونشو سوراخ کن لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ نیکلو صیغه کرده بود خودش گفت!با پاشنه کفش انگشتاشو بشکن!با سوزن داغ عنبیه چششو دون دون کن! با چنگال اون زبونشو سوراخ کن :icon_pf (34): ... من شنیده بودم که جنیفر بوده طرف ... کفشی که کفش پر شده از میخ های تیز رو به بالا پایش می کنم و مجبورش می کنم برقصه ... :biggrin: لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (34): ... من شنیده بودم که جنیفر بوده طرف ... کفشی که کفش پر شده از میخ های تیز رو به بالا پایش می کنم و مجبورش می کنم برقصه ... :biggrin: آخ جون :lol:منم تماشا میکنم چه کیفی میده! :biggrin:خوب این از پاهاش با صورتش چیکار میکنی؟:biggrin: لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ آخ جون :lol:منم تماشا میکنم چه کیفی میده! :biggrin:خوب این از پاهاش با صورتش چیکار میکنی؟:biggrin: آفرین آفرین دارین کم کم پیشرفت می کنین :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ ... ما که از تکاپو افتادیم برای شکنجه ... عرصه را برای جوانان باز می زاریم ... لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ يه وسيله قشنگ براي شكنجه: ____________________________ گلابی ( Rectal, Oral and Vaginal pear) اسم این وسیله از شکل آن اقتباس شده است. این وسیله بوسیله یک پیچ تا حد امکان، دو و یا سه تکه آن از هم جدا میشد. این وسیله با فشار در گلو، مقعد و یا آلت قربانی قرار داده میشد. این وسیله شکنجه کسانی بود که لواط کرده بودند، یا زنانی که زنا کرده بودند، یا کسانی که با شیطان رابطه جنسی !! داشتند و یا وسیله شکنجه مبلغان بدعت آور و یا کافر بود. این شکنجه برای این طراحی شده بود که نقطه مخالف جرم انجام داده شده باشد. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ يه وسيله قشنگ براي شكنجه:____________________________ گلابی ( Rectal, Oral and Vaginal pear) اسم این وسیله از شکل آن اقتباس شده است. این وسیله بوسیله یک پیچ تا حد امکان، دو و یا سه تکه آن از هم جدا میشد. این وسیله با فشار در گلو، مقعد و یا آلت قربانی قرار داده میشد. این وسیله شکنجه کسانی بود که لواط کرده بودند، یا زنانی که زنا کرده بودند، یا کسانی که با شیطان رابطه جنسی !! داشتند و یا وسیله شکنجه مبلغان بدعت آور و یا کافر بود. این شکنجه برای این طراحی شده بود که نقطه مخالف جرم انجام داده شده باشد. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ... ما اینجا از اینجور مجرما نداریم کچل... :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ امروز شکنجه تعطیله عیده نه نه نه ... چون عیده همش قلقلک می دیم طرفو ... ... تا نتونه نفس بکشه بعد بمیره لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ... ما اینجا از اینجور مجرما نداریم کچل... :icon_pf (34): الان خوندم چي نوشته... من كپي پيست كردم فقط.. آخه اين وسيله رو تو من و تو نشون داد ميگفت ميذاشتن تو "دهن" طرف و بعد گيره شو پيچ ميدادن تا باز بشه و فك و ..شكنجه شونده رو داغون ميكرده.. اون تيكه هاش رو تو برنامه نگفت!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولي خب براي تكميل وسايل شكنجه خوبه.. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ الان خوندم چي نوشته...من كپي پيست كردم فقط.. آخه اين وسيله رو تو من و تو نشون داد ميگفت ميذاشتن تو "دهن" طرف و بعد گيره شو پيچ ميدادن تا باز بشه و فك و ..شكنجه شونده رو داغون ميكرده.. اون تيكه هاش رو تو برنامه نگفت!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولي خب براي تكميل وسايل شكنجه خوبه.. :icon_pf (34): .... حالا در چشم انداز بیست ساله خواهم گذاشت ... لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ نه نه نه ... چون عیده همش قلقلک می دیم طرفو ... ... تا نتونه نفس بکشه بعد بمیره چه جالب .. غلغلککککککککککککککککککککککککککککککککک :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ چه جالب .. غلغلککککککککککککککککککککککککککککککککک :hapydancsmil: اون قیافه با ابوهتت اگه شکنجه ی قلقلکی بشه چی می شه؟؟؟؟!!! ولی عجب آواتار با جذبه و اقتداری :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ لعنتی هیچ جایی هم نیست اسپم کنی ... مجبورم تو تاپیک خودم اسپم کنم ... لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ بلند گوها آتیش ... [FLASH=width=200 heigh=300] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام to .swf[/FLASH] دلبری از تو دلبستگی از من ... عاشقی از تو وابستگی از من ..... :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ لعنتی هیچ جایی هم نیست اسپم کنی ... مجبورم تو تاپیک خودم اسپم کنم ... اسم اسپم به گوووشم خورد :gnugghender: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ آآآآآآآآآآآآآآ بدو بیا ... اسپم به شرط چاقو ... :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ فدایت اسم اسپم که میاد روحم تازه می شه لینک به دیدگاه
فکور 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۴۰۰ یادمه ابوالفضل یه بیل گذاشته بود تو پروفایلش. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده