NEGARi 9387 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 :vahidrk: ... این چوب واسه اون مردک ... اگه سرت هوو بیاره خینش رو از تو رگاش با جارو برقی می کشم بیرون :thumbsdownsmiley: ... نیکلو صیغه کرده بود خودش گفت!با پاشنه کفش انگشتاشو بشکن!با سوزن داغ عنبیه چششو دون دون کن! با چنگال اون زبونشو سوراخ کن
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2011 نیکلو صیغه کرده بود خودش گفت!با پاشنه کفش انگشتاشو بشکن!با سوزن داغ عنبیه چششو دون دون کن! با چنگال اون زبونشو سوراخ کن :icon_pf (34): ... من شنیده بودم که جنیفر بوده طرف ... کفشی که کفش پر شده از میخ های تیز رو به بالا پایش می کنم و مجبورش می کنم برقصه ... :biggrin:
NEGARi 9387 ارسال شده در 11 بهمن، 2011 :icon_pf (34): ... من شنیده بودم که جنیفر بوده طرف ... کفشی که کفش پر شده از میخ های تیز رو به بالا پایش می کنم و مجبورش می کنم برقصه ... :biggrin: آخ جون :lol:منم تماشا میکنم چه کیفی میده! :biggrin:خوب این از پاهاش با صورتش چیکار میکنی؟:biggrin:
sinister89 4245 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 آخ جون :lol:منم تماشا میکنم چه کیفی میده! :biggrin:خوب این از پاهاش با صورتش چیکار میکنی؟:biggrin: آفرین آفرین دارین کم کم پیشرفت می کنین :hapydancsmil:
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2011 ... ما که از تکاپو افتادیم برای شکنجه ... عرصه را برای جوانان باز می زاریم ...
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 يه وسيله قشنگ براي شكنجه: ____________________________ گلابی ( Rectal, Oral and Vaginal pear) اسم این وسیله از شکل آن اقتباس شده است. این وسیله بوسیله یک پیچ تا حد امکان، دو و یا سه تکه آن از هم جدا میشد. این وسیله با فشار در گلو، مقعد و یا آلت قربانی قرار داده میشد. این وسیله شکنجه کسانی بود که لواط کرده بودند، یا زنانی که زنا کرده بودند، یا کسانی که با شیطان رابطه جنسی !! داشتند و یا وسیله شکنجه مبلغان بدعت آور و یا کافر بود. این شکنجه برای این طراحی شده بود که نقطه مخالف جرم انجام داده شده باشد.
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2011 يه وسيله قشنگ براي شكنجه:____________________________ گلابی ( Rectal, Oral and Vaginal pear) اسم این وسیله از شکل آن اقتباس شده است. این وسیله بوسیله یک پیچ تا حد امکان، دو و یا سه تکه آن از هم جدا میشد. این وسیله با فشار در گلو، مقعد و یا آلت قربانی قرار داده میشد. این وسیله شکنجه کسانی بود که لواط کرده بودند، یا زنانی که زنا کرده بودند، یا کسانی که با شیطان رابطه جنسی !! داشتند و یا وسیله شکنجه مبلغان بدعت آور و یا کافر بود. این شکنجه برای این طراحی شده بود که نقطه مخالف جرم انجام داده شده باشد. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ... ما اینجا از اینجور مجرما نداریم کچل... :icon_pf (34):
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2011 امروز شکنجه تعطیله عیده نه نه نه ... چون عیده همش قلقلک می دیم طرفو ... ... تا نتونه نفس بکشه بعد بمیره
A.R-KH-A 4953 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ... ما اینجا از اینجور مجرما نداریم کچل... :icon_pf (34): الان خوندم چي نوشته... من كپي پيست كردم فقط.. آخه اين وسيله رو تو من و تو نشون داد ميگفت ميذاشتن تو "دهن" طرف و بعد گيره شو پيچ ميدادن تا باز بشه و فك و ..شكنجه شونده رو داغون ميكرده.. اون تيكه هاش رو تو برنامه نگفت!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولي خب براي تكميل وسايل شكنجه خوبه..
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2011 الان خوندم چي نوشته...من كپي پيست كردم فقط.. آخه اين وسيله رو تو من و تو نشون داد ميگفت ميذاشتن تو "دهن" طرف و بعد گيره شو پيچ ميدادن تا باز بشه و فك و ..شكنجه شونده رو داغون ميكرده.. اون تيكه هاش رو تو برنامه نگفت!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولي خب براي تكميل وسايل شكنجه خوبه.. :icon_pf (34): .... حالا در چشم انداز بیست ساله خواهم گذاشت ...
Himmler 22171 ارسال شده در 15 بهمن، 2011 نه نه نه ... چون عیده همش قلقلک می دیم طرفو ... ... تا نتونه نفس بکشه بعد بمیره چه جالب .. غلغلککککککککککککککککککککککککککککککککک :hapydancsmil:
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 15 بهمن، 2011 چه جالب .. غلغلککککککککککککککککککککککککککککککککک :hapydancsmil: اون قیافه با ابوهتت اگه شکنجه ی قلقلکی بشه چی می شه؟؟؟؟!!! ولی عجب آواتار با جذبه و اقتداری :5c6ipag2mnshmsf5ju3
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2011 لعنتی هیچ جایی هم نیست اسپم کنی ... مجبورم تو تاپیک خودم اسپم کنم ...
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2011 بلند گوها آتیش ... [FLASH=width=200 heigh=300] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام to .swf[/FLASH] دلبری از تو دلبستگی از من ... عاشقی از تو وابستگی از من ..... :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil: :hapydancsmil:
sinister89 4245 ارسال شده در 16 بهمن، 2011 لعنتی هیچ جایی هم نیست اسپم کنی ... مجبورم تو تاپیک خودم اسپم کنم ... اسم اسپم به گوووشم خورد :gnugghender:
felorans666 12046 مالک ارسال شده در 16 بهمن، 2011 آآآآآآآآآآآآآآ بدو بیا ... اسپم به شرط چاقو ... :hapydancsmil:
ارسال های توصیه شده