spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ شاید یکی ازمهمترین ودرعین حال قابل اغماض ترین مسایل شخصی درزندگی هرفردی اعتقادات شخصی ومجموعه باورهای او به مسایل مذهبی یا مجموعه مسایل ماورایی باشد که درجامعه با انها درارتباط است! سوالاتی که میتوان به سادگی وبا بی خیالی ازکنارشان عبور کرد یا به انها به صورت عمیق فکرکرد! خدا چیست؟چه تعریفی ازخدا داریم انتظاراتمان ازاوچیست وچه تکلیفی درقبال او داریم؟ زندگی چیست؟ چرا به دنیا میاییم هدفمان اززندگی چیست ودرنهایت به کجا ختم میشود؟ اخلاق چه معنا وچه کاربردهایی درزندگی فردی هرشخص ودرتعاملات اجتماعی او دارد؟ ایا باید ذهن را مقید نمود وتابع ارزشهایی شد که به صورت نهادینه شده ای دراجتماع وجود دارند یا بایستی انارشیسم کنترل شده را بران ترجیح داد؟چه تضمینی برای خودکنترلی همه اعضای جامعه دراین زمینه وجود دارد؟ انسان چه تعریفی دارد وبه تبع ان اجتماع جامعه روابط اجتماعی خانواده شعور فهم درک تعقل ومسایلی ازاین دست چگونه تعریف وبهینه میشوند؟ نیاز چیست وبراورده شدن نیازها چه سیکلی را پشت سرمیگذارد؟ 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ زندگی چیست؟ چرا به دنیا میاییم هدفمان اززندگی چیست ودرنهایت به کجا ختم میشود؟ خدا؟ روز اول و دوم و ... ششم و روز هفتم ... (جمله را کامل کنید) زندگی چیست؟ عشق و دلداری وقتی با یاری بس چی کم داری وقتی با یاری بس چی کم داری اخلاق! خلق و خوی عرفی همین و بس. خودکنترلی؟ مال اتوپیاهاست. انسان؟ گونه ای از میمون که مو ندارد. نیاز؟ یکی یه سیگار بده من! . . . . . . . . . . ای وای باز بد بریدم تاندومای دستم پاره شد! 10 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ این تایپیک میشد 26 تا تایپیک بشه خدا! میگن خدا از وجود خودش تو وجود ما دمیده ، فکر کنم انقدر دمیده که تموم شده ولی تیکه تیکه تو ما هست و اسمش هم وجدانه به حرفش گوش بدین . تابع ارزش های جامعه شدن بدون تفکر؟ هرگز! هرچیزی راکد بمونه میگنده هر ماهی مرده ای هم میتواند در جهت حرکت آب ، رودخانه را طی کند . . نیاز! فکر کنم بر خلاف بالاییا این یکی رو همه به خوبی درک میکنیم ، من دلم آرامش می خواهد ... 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ شاید یکی ازمهمترین ودرعین حال قابل اغماض ترین مسایل شخصی درزندگی هرفردی اعتقادات شخصی ومجموعه باورهای او به مسایل مذهبی یا مجموعه مسایل ماورایی باشد که درجامعه با انها درارتباط است!سوالاتی که میتوان به سادگی وبا بی خیالی ازکنارشان عبور کرد یا به انها به صورت عمیق فکرکرد! خدا چیست؟چه تعریفی ازخدا داریم انتظاراتمان ازاوچیست وچه تکلیفی درقبال او داریم؟ زندگی چیست؟ چرا به دنیا میاییم هدفمان اززندگی چیست ودرنهایت به کجا ختم میشود؟ اخلاق چه معنا وچه کاربردهایی درزندگی فردی هرشخص ودرتعاملات اجتماعی او دارد؟ ایا باید ذهن را مقید نمود وتابع ارزشهایی شد که به صورت نهادینه شده ای دراجتماع وجود دارند یا بایستی انارشیسم کنترل شده را بران ترجیح داد؟چه تضمینی برای خودکنترلی همه اعضای جامعه دراین زمینه وجود دارد؟ انسان چه تعریفی دارد وبه تبع ان اجتماع جامعه روابط اجتماعی خانواده شعور فهم درک تعقل ومسایلی ازاین دست چگونه تعریف وبهینه میشوند؟ نیاز چیست وبراورده شدن نیازها چه سیکلی را پشت سرمیگذارد؟ بیشتر از اون چیزی که به نظر می رسه باید بهش نگاه کرد چیزی که تو می خوای پاسخ تک تک این سوالها نیست مغز تو عین یه قلب تپنده می مونه که تموم اینها باعث تپشش می شن اینا نباشن قلب تو که همون مغزته نمی زنه! پس من می گم نیازها فقط گرسنگی تشنگی و جنسی نیست نیاز چهارم نیاز به دانستنه!! نیازی که هیچ کس تا حالا ثبتش نکرده ولی تمام پرسش های تو توی یک کلمه قابل تبیینه! نیاز به دانستن! و تکامل هرکسی بر حسب میزان نیازش شکل می گیره ببخشید ددی خیلی زدم جاده خاکی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خدا؟روز اول و دوم و ... ششم و روز هفتم ... (جمله را کامل کنید) زندگی چیست؟ عشق و دلداری وقتی با یاری بس چی کم داری وقتی با یاری بس چی کم داری اخلاق! خلق و خوی عرفی همین و بس. خودکنترلی؟ مال اتوپیاهاست. انسان؟ گونه ای از میمون که مو ندارد. نیاز؟ یکی یه سیگار بده من! . . . . . . . . . . ای وای باز بد بریدم تاندومای دستم پاره شد! همین؟ من باید کامل کنم؟ سیگار نکش اخرش میشی مثل من 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ این تایپیک میشد 26 تا تایپیک بشه خدا! میگن خدا از وجود خودش تو وجود ما دمیده ، فکر کنم انقدر دمیده که تموم شده ولی تیکه تیکه تو ما هست و اسمش هم وجدانه به حرفش گوش بدین . تابع ارزش های جامعه شدن بدون تفکر؟ هرگز! هرچیزی راکد بمونه میگنده هر ماهی مرده ای هم میتواند در جهت حرکت آب ، رودخانه را طی کند . . نیاز! فکر کنم بر خلاف بالاییا این یکی رو همه به خوبی درک میکنیم ، من دلم آرامش می خواهد ... میگن! تو چی میگی؟ کی دلش ارامش نمیخواد ارامش از دل طوفان! نظم از دل اشوب!! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ بیشتر از اون چیزی که به نظر می رسه باید بهش نگاه کردچیزی که تو می خوای پاسخ تک تک این سوالها نیست مغز تو عین یه قلب تپنده می مونه که تموم اینها باعث تپشش می شن اینا نباشن قلب تو که همون مغزته نمی زنه! پس من می گم نیازها فقط گرسنگی تشنگی و جنسی نیست نیاز چهارم نیاز به دانستنه!! نیازی که هیچ کس تا حالا ثبتش نکرده ولی تمام پرسش های تو توی یک کلمه قابل تبیینه! نیاز به دانستن! و تکامل هرکسی بر حسب میزان نیازش شکل می گیره ببخشید ددی خیلی زدم جاده خاکی:icon_pf (34): :w72: گاهی باید رفت تا رسید گاهی باید ایستاد تا برسه! جاده خاکی باصفاییه ددی مرسی 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ همین؟من باید کامل کنم؟ سیگار نکش اخرش میشی مثل من مرد حسابی با این سوالایی که پرسیدی معلومه من هم سیگاری میشم هم رگمو میزنم... فکر مغز ما رو هم بکن ... من توی 3 سال بیش از 5 , 6 جواب متفاوت واسه هر کدوم از این سوالا پیدا کردم و هر سری جواب جدید جواب قبلیه رو کاملا زیر سوال برده! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ مرد حسابی با این سوالایی که پرسیدی معلومه من هم سیگاری میشم هم رگمو میزنم...فکر مغز ما رو هم بکن ... من توی 3 سال بیش از 5 , 6 جواب متفاوت واسه هر کدوم از این سوالا پیدا کردم و هر سری جواب جدید جواب قبلیه رو کاملا زیر سوال برده! :icon_pf (34): خوبه خیلی خوبه به قول پوپر دید علمی ونقادانه مسایل حسنش اینه که شما هیچوقت وهیچوقت اطمینان ندارید نه اینکه دچار استرس بشید نه بلکه شما دیگر مدعی نیستید وهرچه بیشتر میدانید ومیفهمید بهتر عمل میکنید! 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوبهخیلی خوبه به قول پوپر دید علمی ونقادانه مسایل حسنش اینه که شما هیچوقت وهیچوقت اطمینان ندارید نه اینکه دچار استرس بشید نه بلکه شما دیگر مدعی نیستید وهرچه بیشتر میدانید ومیفهمید بهتر عمل میکنید! بعد تکلیف آرامش چیه این وسط؟ چه وقتی به آرامش میرسیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوبهخیلی خوبه به قول پوپر دید علمی ونقادانه مسایل حسنش اینه که شما هیچوقت وهیچوقت اطمینان ندارید نه اینکه دچار استرس بشید نه بلکه شما دیگر مدعی نیستید وهرچه بیشتر میدانید ومیفهمید بهتر عمل میکنید! گرچه فاصله بین حرف تا عمل زیاده اما: واژه "موازین" رو نسبت به "اصول" بیشتر می پسندم! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ بعد تکلیف آرامش چیه این وسط؟ چه وقتی به آرامش میرسیم؟ به نظر بنده بستگی داره آرامش رو کجا ببینی! من نظرم اینه که آرامش تو فرآینده نه مقصد... 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر بنده بستگی داره آرامش رو کجا ببینی!من نظرم اینه که آرامش تو فرآینده نه مقصد... فرآیند که همش چالشه. ولی خوب البته خود این فرآیند چالش برانگیز هم میتونه جالب و آرامش بخش باشه. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ فرآیند که همش چالشه. ولی خوب البته خود این فرآیند چالش برانگیز هم میتونه جالب و آرامش بخش باشه. خب پس یعنی شما آرامش رو تو مقصد میبینی. اما من نتونستم! 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب پس یعنی شما آرامش رو تو مقصد میبینی. اما من نتونستم! آخه مشکل اینجاست که مقصدی وجود نداره. تازه هرچی بیشتر میری متوجه میشی که راه طولانی تره. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ گرچه فاصله بین حرف تا عمل زیاده اما:واژه "موازین" رو نسبت به "اصول" بیشتر می پسندم! :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ابوالفضل جان این کارتون در تکمیل حرفت... از : Angel Boligan/ Mexico 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده