*sepid* 9772 ارسال شده در 2 آذر، 2011 شبیه سازی شبکه کامپیوتری با Packet Tracer نرم افزار Packet Tracer برای شبیه سازی شبکه کامپیوتری در کامپیوتر شما بدون هیچ گونه خرابکاری و خرج اضافی , با این برنامه شما قادر خواهید بود تمام مطالبی که در مورد شبکه بلدید به راحتی پیاده سازی کنید. نکات کلیدی برنامه Packet Tracer : - پیاده سازی شبکه مجازی در کامپیوتر - اطمینان حاصل کردن از اتصال پورت ها - ارسال پیغام در شبکه - مشاهده حرکت پکت ها در شبکه - شبیه سازی انواع شبکه (حلقوی , ستاره ای , خطی) - اتصال انواع کابل در شبکه ها - استفاده از انواع هاب در شبکه - تست درست کار کردن شبکه - مسیریاب ها و سوئیچ ها - استفاده از تقویت کننده در شبکه - و هر چیزی که در شبکه هست و می توان به کار برد در این برنامه میباشد حجم برنامه 92.5 مگابایت .... رمز فایل برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 2 آذر، 2011 آموزش برنامه و مفاهیم کاربردی شبکه به همراه تصویر فایل به صورت pdf حجم فایل : 9.9 مگابایت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 3 آذر، 2011 یک شبکه ی vlan شبیه سازی شده با نرم افزار packet tracer (پروژه ی یکی از دوستامه ) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
shirin shirina 13 ارسال شده در 11 اسفند، 2011 eyy baba in download ke asan kar nemikone! mishe ye rahnamaii baraye tarahiye vlan tooye packet tracer behem bedid? 3
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 12 اسفند، 2011 eyy baba in download ke asan kar nemikone! mishe ye rahnamaii baraye tarahiye vlan tooye packet tracer behem bedid? برنامه رو سیستمتون نصب هست ؟ چون من از اینجا میتونم دانلودش کنم ... 3
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2012 من سه ماهه سوالمو پرسیدم ولی کسی جواب نداده من این برنامه رو نصب کردم ... مشکل کجاست ؟ اگه لینک برنامه براتون باز نمیشه لطفا اعلام کنید تا لینک جدید بزارم 1
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2012 این هم یه لینک دیگه از یه کتاب آموزشی با نرم افزار Packet Tracer لینک 2
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2012 طرح یه مسئله از شبیه سازی شبکه با نرم افزار Packet Tracer این یه مسئله هست ... برا اینکه راه بیفتین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
*sepid* 9772 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2012 اینم لینک جوابیه سوال قبل ... امیدوارم تا اندازه ای بتونه کمکتون کنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
mohsenyazdani 12 ارسال شده در 8 فروردین، 2013 سلام لینکتون مشکل داره.لطفا مشکلش رو برطرف کنید.لازمش دارم کسی نحوه ساخت یک vlan با packet tracer رو بلده؟ 2
panisa 12132 ارسال شده در 9 فروردین، 2013 سلام لینکتون مشکل داره.لطفا مشکلش رو برطرف کنید.لازمش دارم کسی نحوه ساخت یک vlan با packet tracer رو بلده؟ سلام ؛ پست شماره ی 10 کتاب شبیه سازی شبکه کامپیوتری به همراه آموزش مفاهیم کاربردی شبکه 1
ارسال های توصیه شده