Nightingale 10531 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام خب در این تاپیک توضیحات مربوط به آموزش مقدماتی فتوشاپ که قبلا نظر سنجیشو زدم براتون میذارم در این تاپیک لطفا اعضایی که میخواند در این کلاس آموزش مجازی شرکت کنند اعلام کنند تا یه آمار داشته باشیم کسانی که پایه هستند تعدادیو در تاپیک قبلی متوجه شدم که اومدندو گفتند منتها اینجا برای هماهنگی بگید و اعلام کنید :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y خب بریم سراغ توضیحات : توضیحاتو حتما بخونید ........ کلاس ها هفته ای هستش یعنی من در اوایل هفته ( شنبه و یکشنبه ) آموزش های اون هفته رو میذارم و شما یک هفته فرصت دارید تا آموزش ها رو بخونید و ایشالله یاد بگیرید درس های مربوط به هر هفته در یک تاپیک در همین زیر تالار گذاشته میشه سطح آموزش ها از ابتدا و کاملا مقدماتی هستش آموزش ها به صورت متن و تصاویر هستش در هر تاپیک و هر درس یک سری فایل تمرین هستش برای شما مثلا برای رتوش که آموزششو گذاشتم همون عکسی که آموزش رتوششو میدم میذارم در یک فایل زیپ تا شما بعد خوندن آموزش نتیجه کار خودتون رو با مال من رو مقایسه کنید در پایان یک سری فایل تمرینی دیگه برای کار بیشتر میذارم در درس هایی که نیاز به فایل بیشتر داره و یا سوال و در واقع تکلیف در پایان هر تاپیک که شامل درس اون هفته هست شما میتونید سوالات و تمریناتتونو بذارید تا در موردش بحث کنیم و با بحث کنیم در مورد آموزش هر تاپیک به صورت نظر سنجی در نحوه بیان آموزش هستش که شما میتونید منو بیشتر راهنمایی کنید برای بهتر شدن هر چه بهتر آموزش ها هر تاپیک دارای یک عنوان، سر فصلها، متن اصلی آموزش+ عکسها، فایل تمرینی، خلاصه درس (برای مدیریت بهتر روی توضیحات داده شده و برای اینکه اگر خواستید برگردید آموزش های هفته رو ببینید فقط خلاصه رو بخونید)، و کلید میانبر ها و ترفند های مربوط به آموزش یا یک یا چند نکته کلیدی هستش توضیحات بیشتر و اخبار رو به همین تاپیک اضافه میکنم این هفته فایل های مورد نیازو آماده میکنم به اضافه سر فصل ها از هفته آینده درس رو رسما شروع میکنیم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y اسم افرادی که اعلام آمادگی کردند : اندیشه JMSBeta solise70 pesare irani s_solhjou سیندخت M_Archi masoume CleMent arpak hamid_shahrsaz Davood_TiTaN unique1366 sara_arch Parishz71 hamidsafa آرنیکا بهار. خانوم بهار میلاد ashegh20 somayeh_mech87 شيوايي ooraman قاصدکــــــــ سمندون hamidsangin mohandese shahrsaz afa bpcom sweetest Habibollahi.E sefid barfi Atre Baroon Fo.Roo.GH * Ven000s * p mehdi q Senator87 lilac poor!a omid vakili مهندس خوش فکر Saman_88 اارکیده 3PD zahra-farzin eder .FatiMa pooran.mehr Anooshe hell girl layla fargol_2408 mohsen_org 61 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ اسم منو بنویس خانم معلم :shad::(50): 9 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ هزینه این کلاس چقدره :girl_in_dreams: 6 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ منم تا جایی که بتونم میام:mrsbeasley: 6 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ ما نیز اعلام حضور می نمایییممم:(87): 5 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ لطفا اسم منم بنویسین :girl_in_dreams: 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سحر خانم منم که میدونی پایه این جور کلاسام :biggrin: منم بنویس :hapydancsmil::shad: 4 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ منم هستم...جاهایی رو که بلدم کمک می کنم جاهایی رو که بلد نیستم یاد می گیرم!:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ منم هستم.اما فک نکنم رو لپ تاپم فتوشاپ نصب بشه 3 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ منم هستم فقط نرم افزار فتو شاپ رو هم اگه لطف کنی بزاری واسه دانلود خیلی ممنون میشم :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 5 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اوا چه شلوغ شد من اول گفتم نیمکت جلوئی مال منه ها زنبیل گذاشتم :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده