EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان کسی جزوه طراحی اجزاء 2 دکتر شریعت پناهی رو نداره؟؟ من تو نت چرخی زدم اما نیافتم. 3 نقل قول لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستانکسی جزوه طراحی اجزاء 2 دکتر شریعت پناهی رو نداره؟؟ من تو نت چرخی زدم اما نیافتم. درود... من سال گذشته کل نت رو گشتم...این جزوه به اشتراک گذاشته نشده... 1 نقل قول لینک به دیدگاه
EVF 5465 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ درود...من سال گذشته کل نت رو گشتم...این جزوه به اشتراک گذاشته نشده... :girl_in_dreams: 1 نقل قول لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ حالا چی هست این جزوه ؟ خوب جزوه ی پروفسور پورسینا رو بخونید ... از بزرگان دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت مدیره شرکت بین المللی فولاد تکنیک 2 نقل قول لینک به دیدگاه
EVF 5465 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ حالا چی هست این جزوه ؟ خوب جزوه ی پروفسور پورسینا رو بخونید ... از بزرگان دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت مدیره شرکت بین المللی فولاد تکنیک برای خودم نمیخوام یکی از دوستام میخواد برای ارشد بخونه گفت میگن این جزوه خوبه...هرچی گشتم پیدا نکردم! یکی بیاد این بزاره 3 نقل قول لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ باید بیاد دانشکده فنی از یکی از بچه ها بگیره کوپی بزنه..... 2 نقل قول لینک به دیدگاه
EVF 5465 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ باید بیاد دانشکده فنی از یکی از بچه ها بگیره کوپی بزنه..... دانشگاه تهران؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاه تهران؟ بله،دانشکده مکانیک دانشگاه تهران. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .