EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستان کسی جزوه طراحی اجزاء 2 دکتر شریعت پناهی رو نداره؟؟ من تو نت چرخی زدم اما نیافتم. 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام دوستانکسی جزوه طراحی اجزاء 2 دکتر شریعت پناهی رو نداره؟؟ من تو نت چرخی زدم اما نیافتم. درود... من سال گذشته کل نت رو گشتم...این جزوه به اشتراک گذاشته نشده... 1 لینک به دیدگاه
EVF 5465 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ درود...من سال گذشته کل نت رو گشتم...این جزوه به اشتراک گذاشته نشده... :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ حالا چی هست این جزوه ؟ خوب جزوه ی پروفسور پورسینا رو بخونید ... از بزرگان دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت مدیره شرکت بین المللی فولاد تکنیک 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ حالا چی هست این جزوه ؟ خوب جزوه ی پروفسور پورسینا رو بخونید ... از بزرگان دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت مدیره شرکت بین المللی فولاد تکنیک برای خودم نمیخوام یکی از دوستام میخواد برای ارشد بخونه گفت میگن این جزوه خوبه...هرچی گشتم پیدا نکردم! یکی بیاد این بزاره 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ باید بیاد دانشکده فنی از یکی از بچه ها بگیره کوپی بزنه..... 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ باید بیاد دانشکده فنی از یکی از بچه ها بگیره کوپی بزنه..... دانشگاه تهران؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ دانشگاه تهران؟ بله،دانشکده مکانیک دانشگاه تهران. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده