maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ ووویی یعنی ازینا تو معده ی من بوده:banel_smiley_52: مرسی از تاپیکتون 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ ووویی یعنی ازینا تو معده ی من بوده:banel_smiley_52:مرسی از تاپیکتون خواهش میکنم منم داشتم ولی ریشه کن شده فعلا :rose: تو هم داشتی ؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ خواهش میکنم منم داشتم ولی ریشه کن شده فعلا :rose: تو هم داشتی ؟ من و اعضای خونوادم داشتیم ولی خب برای داداش و پدرم از همه وخیم تر بود,چون پدرم سابقه ی زخم اثنی عشر و دوازدهه رو داشت,برادرمم به خاطر استفاده از آبهای لوله کشی محل تحصیلش شرایط خوبی نداشت.:w821: من به نسبت بهتر بود وضعیتم ولی هنوزم که هنوزه بعد از 7سال وقتی یاد آندوسکوپیم میفتم........:banel_smiley_52: هنوزم بعضی وقتاشک میکنم به اینکه کامل ریشه کن شده باشه 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ من و اعضای خونوادم داشتیم ولی خب برای داداش و پدرم از همه وخیم تر بود,چون پدرم سابقه ی زخم اثنی عشر و دوازدهه رو داشت,برادرمم به خاطر استفاده از آبهای لوله کشی محل تحصیلش شرایط خوبی نداشت.:w821: من به نسبت بهتر بود وضعیتم ولی هنوزم که هنوزه بعد از 7سال وقتی یاد آندوسکوپیم میفتم........:banel_smiley_52: هنوزم بعضی وقتاشک میکنم به اینکه کامل ریشه کن شده باشه نگران باش . ایشالا برطرف شده . اگه هم دوباره عود کنه احتمالا یه دور دارو بدون اندوسکوپی میدن . به نظر من دارو هاش از اندوسکوپی بد تره :cryingf: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده