Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ آقا خشک و خالی نمی چسبه!دنسی ! نوشیدنی! چیزی! راه بریم و هی از طبیعت لذت ببریم! بعدشم همه با هم بخونیم...همه چی آرومه... خواستم جوابی کوبنده بدهم نشد حیف که دستم بسته است. مگه میایی؟ :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ خواستم جوابی کوبنده بدهم نشد حیف که دستم بسته است. مگه میایی؟ :jc_thinking: اگه ردیف شه اره الان شهرستانم اسی دوتا داف هلندی بیاریم با مقداری کافی نوشیدنی! حالشو ببریم... موعظه کن ... ما بشینیم پا منبرت 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ میخواین برین میتینگ که شما رو هم توی تی وی نشون بدن 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اسی دوتا داف هلندی بیاریم با مقداری کافی نوشیدنی! حالشو ببریم... موعظه کن ... ما بشینیم پا منبرت چی میگی بابا... :icon_pf (34): آبروی علما را بردی. بپیچونشون تو پارچه سیاه بیار. :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اگه ردیف شه ارهالان شهرستانم اسی دوتا داف هلندی بیاریم با مقداری کافی نوشیدنی! حالشو ببریم... موعظه کن ... ما بشینیم پا منبرت اسی جان شغل جدیدتون مبارک شیخ کبیر انجمن :girl_blush2: مدیر توانا و قایل تحسین ریاضی :14k8gag: و حالا :icon_pf (34): مسافر کشی (اسم با کمی سانسور) امیدوارم موفق باشی در شغل جدید :girl_in_dreams: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ میخواین برین میتینگ که شما رو هم توی تی وی نشون بدن تازه واسه ما بدتره....... ممکنه فتـــنه گل بازی و جنگ نرم والیبال را هم راه بندازیم :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تازه واسه ما بدتره....... ممکنه فتـــنه گل بازی و جنگ نرم والیبال را هم راه بندازیم :icon_pf (34): یا شیخ عمامه اتان رو بدید برو بچ تو طبیعت یه گل کوچیک هم بزنن :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تازه واسه ما بدتره....... ممکنه فتـــنه گل بازی و جنگ نرم والیبال را هم راه بندازیم :icon_pf (34): فکر کن تو تلویزیون نشونتون بدن......بعد من میگم من اینارو میشناسم:hapydancsmil: کلی معروف میشینا...... 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کن تو تلویزیون نشونتون بدن......بعد من میگم من اینارو میشناسم:hapydancsmil:کلی معروف میشینا...... تلوزیون از پشت نشانشان می دهد :girl_blush2: سخته شناسایی کرد اما ممل ادمین راحت شناسایی میشه 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اگه ردیف شه ارهالان شهرستانم اسی دوتا داف هلندی بیاریم با مقداری کافی نوشیدنی! حالشو ببریم... موعظه کن ... ما بشینیم پا منبرت اسی جان جلسات موعظه مختلط هم برگزار میکنی؟ معمولا چه تایمیه؟ 7 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تلوزیون از پشت نشانشان می دهد :girl_blush2: سخته شناسایی کرد اما ممل ادمین راحت شناسایی میشه خوب همین که بفهمم بچه ها ی ما هستن بسه دیگه :(87): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اسی جان جلسات موعظه مختلط هم برگزار میکنی؟معمولا چه تایمیه؟ تا کسی در ما ذوب نشود،برایش بر بالای منبر نمیرویم.... فعلا تعداد کسانیکه ذوب ولایت شده اند،انگشت شمارند. 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تا کسی در ما ذوب نشود،برایش بر بالای منبر نمیرویم.... فعلا تعداد کسانیکه ذوب ولایت شده اند،انگشت شمارند. تو بذار ما قول میدیم دسته جمعی ذوب بشیم توت. 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تو بذار ما قول میدیم دسته جمعی ذوب بشیم توت. امروز همه حرف های ناجور میزنن چرا...... من دارم از خودسانســوری میترکم. 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ امروز همه حرف های ناجور میزنن چرا...... من دارم از خودسانســوری میترکم. چیش ناجوره؟ :14k8gag: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ تا کسی در ما ذوب نشود،برایش بر بالای منبر نمیرویم.... فعلا تعداد کسانیکه ذوب ولایت شده اند،انگشت شمارند. یا شیخ من روح هم جز ان انگشت شماران هستم یا.................:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ یک پیشنهاد و یک اولتیماتوم. پیشنهاد: انوشه از آقای خواجه امیری بخواد تا بیاد در جمع ما تا باهاش بیشتر آشنا بشیم. اولتیماتوم: هرکس در تهران باشد و نیاید،یعنی عدم تمایل به تجدید بیــعت و این یعنی خداحافظ.....:icon_pf (44): این احسان امیری رو محمد پیداش کرده بگید بیارتش با خودش:4chsmu1: نه فکر کنم عروسیشون عقب افتاد به انوشه هم ویزا ندادن!! خوب بود دفعه پیش که شما نرفتی بچه ها میگفتن خداحافظ اسی؟؟؟؟ آخی دلم واسه خودم کباب شد... دیگه چه اتفاقایی افتاده واسم؟:4chsmu1: منم دلم میخواد بیام خب.......خسته ام از نگشتن آخی عزیزم...مام دوست داشتیم کنارمون باشی اموزش زبان انگلیسی به صورت تضمینی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :w58: :w58: ... سلام منم ميتونم بيام؟ :mbj6ivxkw3ccem7bie7 معلومه که میتونی بیای خانومی... 7 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ چی میگی بابا... :icon_pf (34):آبروی علما را بردی. بپیچونشون تو پارچه سیاه بیار. :icon_pf (34): خسته نباشيد باشه من نميام پس 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ خسته نباشيد باشه من نميام پس از چادر سیاه پیچی ترسیدی؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده