EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مواد لازم : • راسته شیشلیکی: چهار عدد • آرد سفید: دو پیمانه • تخممرغ: دو عدد • آرد سوخاری: یک پیمانه • پنیر پارمزان: یک پیمانه • پنیر موتزارلا: به میزان لازم • روغن زیتون: به میزان لازم • نمک، فلفل و زعفران: به میزان دلخواه طرز تهیه : گوشتها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال میخوابانیم تا آماده شوند. سپس پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و آنها را کنار میگذاریم. بعد از آماده شدن گوشت ها را در آرد سفید میغلتانیم سپس آنها را در تخممرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم، در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده میگذاریم، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه میپزیم. آنگاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغشده به مدت ده دقیقه قرار میدهیم و در پایان آنها را درون بشقاب گذاشته و سرو میکنیم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده