رفتن به مطلب

شیشلیک ایتالیایی


EOS

ارسال های توصیه شده

1312404596.jpg

مواد لازم :

 

• راسته شیشلیکی: چهار عدد

• آرد سفید: دو پیمانه

• تخم‌مرغ: دو عدد

• آرد سوخاری: یک پیمانه

• پنیر پارمزان: یک پیمانه

• پنیر موتزارلا: به میزان لازم

• روغن زیتون: به میزان لازم

• نمک، فلفل و زعفران: به میزان دلخواه

طرز تهیه :

گوشت‌ها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی زعفران به مدت دو ساعت در یخچال می‌خوابانیم تا آماده شوند.

سپس پنیر پارمزان و آرد سوخاری را با هم مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و آنها را کنار می‌گذاریم.

بعد از آماده شدن گوشت ها‌ را در آرد سفید می‌غلتانیم سپس آنها را در تخم‌مرغ زده شده ریخته و مخلوط می کنیم،

در مرحله آخر آنها را در آرد سوخاری و پنیر مخلوط شده می‌گذاریم، سپس آنها را در روغن گذاشته و هر طرف آن را به مدت سه دقیقه می‌پزیم.

آن‌گاه آنها را روی سینی استیل گذاشته و روی هر کدام یک قطعه پنیر موتزارلا گذاشته و در فر داغ‌شده به مدت ده دقیقه قرار می‌دهیم

و در پایان آنها را درون بشقاب گذاشته و سرو می‌کنیم.

 

 

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...