رفتن به مطلب

خورش کاری با مرغ


EOS

ارسال های توصیه شده

1312402457.jpg

مواد لازم برای 4-5 نفر :

سینه مرغ: یك عدد كامل

پیاز: 2 عدد متوسط

خامه: 50 گرم

آرد: 3 قاشق غذا خوری

نمك و فلفل و زرد چوبه: به میزان دلخواه

ادویه كاری: 2 قاشق مربا خوری

كره: 50 گرم

روغن: 2 قاشق غذا خوری

سیب زمین: 2 عدد متوسط

قارچ (در صورت تمایل): 200 گرم

آبلیمو: به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

 

ابتدا مرغها را تكه تكه كرده به اندازه های مساوی تقسیم کنید و آنها را با یك عددپیاز و زرد چوبه بگذارید نیم پز شوند (با 2 لیوان آب).

سپس پیاز بعدی را نگینی كرده با كره و روغن سرخ كرده فقط تا حدی كه پیاز نرم شود

آرد را در كره و پیاز ریخته تا كمی سرخ شود

بعد كاری و فلفل را به آن اضافه كرده با 5/1 لیوان آب كاملا مخلوط میكنیم

من اینجا قارچ هم تفت دادم و كمی آبلیمو ریختم توش و به كاری و پیاز اضافه كردم و بعد پیاز داخل مرغ را خارج كرده این مواد را به مرغ مان كه نیم پز شده اضافه میكنیم.

سیب زمینی ها را هم خورد كرده به اندازه 4 سانتی و مكعبی و داخل مرغ میكنیم و اجازه میدهیم غذا جا بیفتد.

بعد گاز را خاموش میكنیم اجازه میدهیم یه كم از گرمای آن كم شود بعد خامه را اضافه میكنیم. این غذا را حتما باید با برنج سرو شود.

 

 

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...