Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ Queen Mandibular Phermon(QMP گياهان در قبال گرده افشاني كه زنبوران عسل انجام مي دهند مقداري شهد يا گرده به عنوان دستمزد در اختيار آنها قرار مي دهند. چنانچه گياهي از لحاظ شهد و گرده غني نباشند زنبوران عسل تمايلي به گذراندن وقت و انرژي خود براي گرده افشاني اين نوع گياهان ندارند. با توجه به اين مسئله دانشمندان در پي شناخت راهي بودند كه از طريق آن بتوان زنبوران را هدف دار به سمت گياهان جذب نمايند. پس از شناخت فرمون آرواره اي ملكه و شناخت كاربردهاي گوناگون آن دانشمندان به خواسته شان نزديكتر شدند. شركت هاي تجاري با کپي برداري از فرمون آرواره اي ملكه، شبه فرموني سنتتيک QMP را با دو محصول با نام هاي تجاريBee Boost و Fruit Boost سنتز و حدود 2 دهه است كه اين محصولات در كشاورزي صنعتي دنيا مصرف مي شود.OMP مخلوطي پيچيده از 5 ماده شيمايي است كه تركيبي از اين 5 ماده تاثير فوق العاده اي را روي فعاليت هاي حياتي زنبوران عسل دارد. اين فرمون تا حد بالايي بر روي رفتار و اعمال آنها چه داخل از كندو و چه خارج از كندو اثر مي گذارد و آنها را تحت كنترل خود قرار مي دهد. 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ Fruit Boost Fruit Boost محصولي بيوتكنولوژي است كه تركيبات آن شبيه تركيبات فرمون آرواره اي ملكه است. اين محصول به طور چشمگيري در افزايش گرده افشاني و بهبود كيفيت محصولات در حد عالي استفاده ميگردد. در ايالات متحده از سال 1989 تا به امروز در افزايش محصولاتي چون كيوي ، هلو ، سيب ، گلابي ، زغال اخته ، قره قاط و .... اين محصول مورد استفاده قرارگرفته است. زماني كه تعداد زيادي از شكوفه و گل درخت مورد نظر باز شود اين محصول را به صورت محلول با آب روي درختان اسپري مي نمايند. تحقيقات نشان مي دهند كه تعداد زنبوران در اطراف درختاني كه به اين محصول آغشته شده اند تا 37% در مقايسه با درختاني كه از اين محصول استفاده نشده است افزايش مي يابد. افزايش تعداد زنبوران ملاقات كننده از اصلي ترين و افزايش زمان ملاقات از ديگر پيامدهاي استعمال اين محصول مي باشد. افزايش و بهبود محصولات ، در صورت استفاده از اين محصول سنتتيك به 2 صورت توجيه شده است. 1 - به علت شباهت اين فرمون با فرمون ملكه و ميزان علاقه و جاذبيت زنبوران عسل به اين فرمون پس از اسپري شدن اين محصول روي درختان زنبوران كارگر زمان بيشتري صرف جمع آوري شهد و گرده و گل هاي بيشتري را ملاقات مي نمايند. 2 - پس از بازگشت زنبوراني كه با اين نوع محصول سنتتيك برخورد كرده و شهد يا گرده اي جمع آوري نمودند ، درون كندو رقص هاي مكالمه اي( حركتي كه زنبواران كارگر پس از كشف منبع جديد در روي شانها براي معرفي محل منبع جديد به ساير زنبوران انجام مي دهند) شديد تر و طولاني تر نسبت به ساير زنبوراني كه با اين محصول مواجه نشده اند انجام مي دهند. طي اين عمل زنبوران چرا روي بيشتري جذب گياه مورد نظر مي گردند. در نتيجه زنبوران بيشتري به ملاقات گل هاي آن گياه مي روند و گرده افشاني با موفقيت بيشتري صورت مي پذيرد و نهايتاً محصولات كندو نيز افزايش مي يابد. طي آزمايشات به عمل آمده اختلاف معنا داري در مورد اندازه ميوه كيوي در صورت استفاده از اين محصول سنتتيك در مقايسه با عدم استفاده از اين محصول وجود دارد. 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ Bee Boost به علت شباهت اين محصول سنتيك به فرمون آرواره اي ملكه از آن مي توان به عنوان ملكه كاذب در كلني استفاده نمود. از اين فرمون مي توان در زنبورداري تجاري ، پرورش ملكه ، تكنيك توليد زنبوران پاكتي ، زنبورداري تفنني و مبتدي ، تحقيقات و ..... استفاده نمود. از جمله كاربردهاي ملكه دروغين مي توان به موارد ذيل اشاره نمود : 1- در حمل و نقل زنبوران پاكتي احتمال وارد شدن صدمه به ملكه وجود دارد. به علت ارزش اقتصادي بالاي ملکه سعي مي گردد در انتقالات دقت بيشتري شود يا زنبوران پاكتي بدون ملكه حمل و نقل مي گردند. عدم وجود ملكه در جعبه ، زنبوران را مشوش مي سازد. استفاده از اين محصول موجب آرام شدن زنبوران عسل در انتقالات زنبوران پاكتي بدون ملكه ميگردد. 2- استقرار زنبوران جوان در كندو يا لانه اي كه به تازگي در آن مستقر شده اند با تاخير در فعاليت هاي حياتي كلني همراه خواهد بود. استفاده از شبه فرمون آرواره ملكه اين تاخير را كاهش مي دهد و موجب تحريك زنبوران به فعاليت بيشتر مي گردد. 3- عدم وجود ملكه در يك كندو پيامدهايي در پي خواهد داشت. با استفاده از Bee Boost کندوي يتيم را مي توان تا چند روز بدون ملكه و بدون ايجاد هيچ خللي در كلني پابرجا نگه داشت. (عدم وجود ملكه در كلني استرسي ايجاد مي نمايد و هدف و انرژي كلني را به سمت پرورش ملكه سوق دهند.)4- استفاده از اين شبه فرمون در تثبيت موفق بچه كندو در لانه جديد بسيار موثر مي باشد. 5- به علت ارزش اقتصادي ملكه همچنين ارزش والاي اقتصادي زنبور در گرده افشاني ، مي توان از Bee Boost در گرده افشاني هاي يكبار مصرف به جاي يك ملكه واقعي در كاهش خسارت و هزينه ها استفاده كرد. 6- جذب زنبوران جامانده و جلب زنبوراني كه بر حسب اتفاق گم شده اند. 7- جايگزين ملكه در كلني هاي گرد افشان در قفس معمولاً در گرده افشاني هايي كه احتمال نابودي كلني وجود دارد( در اين موارد ارزش گرده افشاني ارجحيت دارد به زندماني كلني) از ملكه ي كاذب به جاي ملكه واقعي استفاده ميگردد. 8- اغلب كندوهاي هسته اي بدون ملكه در مقابل حمله زنبوران واسپ بسيار آسيب پذيرند تحقيقات نشان مي دهد استفاده از Bee Boost در كندوهاي هسته اي بدون ملكه مقاومت در برابر واسپ ها را تا 6 روز افزايش مي دهد . 9- بهبود موفقيت در پرورش ملکه payamsara.com 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون بابت زحمتی که کشیدی ... سر فرصت حتما باید بخونمشون ... تا اطلاعاتم تکمیل شه ... فقط یه سوال: منابع مورد استفاده رو هم میگی؟ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ آنزیمها و اسیدهای موجود در عسل آنزیمها آنزیم ها مواد پیچیده ای هستند که در سلولهای زنده تشکیل شده و در فعل و انفعالات حیاتی موجود نقش مهمی را بازی می کنند . عسل حاوی آنزیم های متفاوتی بوده که می تواند هر نوع قند دیگر را به قندهای مفید برای بدن تبدیل کند مهمترین آنزیم های عسل عبارتند از : 1- آنورتاز : این آنزیم از غده بزاقی زنبور ترشح و ساکارز موجود در شهد گل را به گلوکز و لوولوز تبدیل می نماید . فعالیت آنورتاز و دیاستازها که موجب تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال ( HMF ) در عسل می شود بیانگر میزان حرارت دادن بیش از حد عسل خواهد بود . 2- آلفا و بتا آمیلاز : منشا و عمل این آنزیم مشخص نیست ولی (آمون 1946)معتقد است که این آنزیم توسط زنبور عسل تهیه می شود. 3- گلوکز اکسیداز: این آنزیم از غده شیری زنبور عسل ترشح و باعث اکسید شدن گلوکز و تبدیل آن به اسید گلوکونیک و پراکسید ئیدروژن (2O2H) می شود. 4– آنزیم های دیگر: مانند فسفاتاز و اینهیبین(inhibine) در عسل وجود دارند. اینهیبین خاصیت باکتری کشی دارد و از رشد باکتری در عسل جلوگیری می کند. آنزیم های عسل به مرور زمان و با درجه حرارت کاهش می یابد و ممکن است از بین بروند. اسیدهای موجود در عسل اسیدهای موجود در عسل در ساختن مزه خاص آن دخالت دارند. PH اندازه گیری شده 490 نمونه عسل بین3,42تا 6,10 گزارش شده است (PH به طور متوسط 3,91). PH عسل ایران بین 3,5 تا 4,8گزارش شده است. اسید موجود درعسل احتمالا در عدم رشد میکروب ها در آن تاثیر دارد. بیشترین اسیدی که در عسل وجود دارد اسید گلوکونیک است که از تاثیر آنزیم گلوکز اکسیداز برروی گلوکز تولید می شود. در حین این واکنش پراکسید هیدروژن (2O2H) نیز تولید می شود که باعث جلوگیری از فساد آن در طول رسیدن می شود. چندین اسید دیگر نیز در عسل وجود دارند که مقادیر آنها متغیر بوده و عبارتند از: اسید استیک، اسید بوتریک، اسید سیتریک، اسید فرمیک،اسید لاکتیک، اسید مالیک، اسید پیروگلوتامیک، اسید فسفریک، اسید سوکسینیک، اسید اکسالیک. asal24.com 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده