تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من نیستم ولی دوست دارم افرین.شما بچه کجایی؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افرین.شما بچه کجایی؟ اذربایجان تبریز 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اذربایجان تبریز اوههههههههههه ترکی بیل میرم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جیگرتوکدوم شهری فدات؟ خرم اباد تو چی؟ 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انجمن هیچ لر نداره عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داره ولی لرستانی نیستن 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ داره ولی لرستانی نیستن کجایی هستند 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یاسوج خو مگه لر ها حتما لرستانی هستند ؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من عاشق لرام.....صمیمی و خونگرمو دوستداشتنی 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خو مگه لر ها حتما لرستانی هستند ؟ نه دیگه بنا به اسم تاپیک گفتم دیگه(مثلا حاشیه سازی کرده باشم) من عاشق لرام.....صمیمی و خونگرمو دوستداشتنی بیا بغلم عشقم لطف داری 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه دیگه بنا به اسم تاپیک گفتم دیگه(مثلا حاشیه سازی کرده باشم) بیا بغلم عشقم لطف داری افشین منم بغل منم دوسشون دارم از بیریایی و خلوص خوشم میاد 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ افشین منم بغل منم دوسشون دارم از بیریایی و خلوص خوشم میاد باشه تو هم بیا شما هم لطف دارید 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه دیگه بنا به اسم تاپیک گفتم دیگه(مثلا حاشیه سازی کرده باشم) بابا حاشیه ساز لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامعلیکممممممممممممممممممممممم لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلامعلیکممممممممممممممممممممممم سلام سلام :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام بر دوستان گل و بلبل لرستانی عزیزان بیاید یه اعلام حضور بکنید ببینم چند نفریم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده