hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ منم صبااخرین مدرکم کاردانی حسابداری... 20سالمه... بچه خرم آباد هستم... خوش اومدی من جای لرستانیا خوش امد میگم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۰ خوش اومدی من جای لرستانیا خوش امد میگم مرسی عزیز :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ سلام به دوستان گل خودوم بچه ها چه حبرا میبیتم که اینجارو خاک ورداشته؟:w000: کجایین پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به دوستان گل خودومبچه ها چه حبرا میبیتم که اینجارو خاک ورداشته؟:w000: کجایین پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام... اتفاقا منم به فکر همین بودم.. یعنی کجا میتونن باشن؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااام شطورین سلام سلام... خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ شما اهل کجایید؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ سلامممممممم به بروبچز خوب لرستان اتفاقا چند روز پیشا من تو این فکر بودم که تو انجمن هیچ دوست خرم ابادی ندارم 2 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ سلام سلام... خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ شما اهل کجایید؟ مرسی ممنون ما هم همسایه ایم دیگه گفتم یی عرش ادبی به همسایمون بکنیم 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی ممنونما هم همسایه ایم دیگه گفتم یی عرش ادبی به همسایمون بکنیم خوشومدی صفا اوردی چرا زودتر نیومدی..:hapydancsmil: شرمنده وسایل پذیرایی نیستا 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ سلام به همگی ببخشید دیگه این همسایه ها اومده بودن یخچالمونو خالی کرده بودن( کش لفته بودن همه چیزو) واسه همین یه کم دیر شد پذیرایی اول یه نوشیدنی توپس واسه مهمونای توپس بعدشم با میوه یه حالی بکنیم و یه ویتامینی بر بدن بزنیم حالا ناهارم با جوجه کباب شفیع ( مخصوص بروجرد) در خدمتتون هستیم چاییم نداریم یعنی نمی خوریم لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ هیلداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:shad::shad::shad::shad: خوبی کجایییییییی نیستییییییییی با اون دوست بی معرفتت( شیخ گلی نه شیخ قولی) لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ سلام به همگی از اخرین باری که اومدم انجمن البته خیلی زمان زیادیه کلا خیلی چیزا تغییر کرده میبینم که این بخش هم سوت و کور شده چرررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااا خب اول بگم که من مدرکم از اون موقع تغییر کرده الان فارغ التحصیل کارشناسی حسابداریم بقیه مشخصاتم همونه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ معلوم هست لرها کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام به همگیببخشید دیگه این همسایه ها اومده بودن یخچالمونو خالی کرده بودن( کش لفته بودن همه چیزو) واسه همین یه کم دیر شد پذیرایی اول یه نوشیدنی توپس واسه مهمونای توپس بعدشم با میوه یه حالی بکنیم و یه ویتامینی بر بدن بزنیم حالا ناهارم با جوجه کباب شفیع ( مخصوص بروجرد) در خدمتتون هستیم چاییم نداریم یعنی نمی خوریم جوجه کباب شفیع کجا این کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟معرکس 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انجمن هیچ لر نداره عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انجمن هیچ لر نداره عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من هستم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده