hilda 13376 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 منم صبااخرین مدرکم کاردانی حسابداری... 20سالمه... بچه خرم آباد هستم... خوش اومدی من جای لرستانیا خوش امد میگم 2
saba mn 20993 ارسال شده در 5 فروردین، 2012 خوش اومدی من جای لرستانیا خوش امد میگم مرسی عزیز :flowerysmile: 2
vahid hipodamus 7044 مالک ارسال شده در 11 شهریور، 2012 سلام به دوستان گل خودوم بچه ها چه حبرا میبیتم که اینجارو خاک ورداشته؟:w000: کجایین پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
saba mn 20993 ارسال شده در 31 مهر، 2012 سلام به دوستان گل خودومبچه ها چه حبرا میبیتم که اینجارو خاک ورداشته؟:w000: کجایین پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام... اتفاقا منم به فکر همین بودم.. یعنی کجا میتونن باشن؟؟؟ 2
saba mn 20993 ارسال شده در 4 آبان، 2012 سلااااااااااااااااام شطورین سلام سلام... خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ شما اهل کجایید؟ 3
تینا 15116 ارسال شده در 4 آبان، 2012 سلامممممممم به بروبچز خوب لرستان اتفاقا چند روز پیشا من تو این فکر بودم که تو انجمن هیچ دوست خرم ابادی ندارم 2
Bahareh.S 3068 ارسال شده در 7 آبان، 2012 سلام سلام... خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ شما اهل کجایید؟ مرسی ممنون ما هم همسایه ایم دیگه گفتم یی عرش ادبی به همسایمون بکنیم 2
saba mn 20993 ارسال شده در 7 آبان، 2012 مرسی ممنونما هم همسایه ایم دیگه گفتم یی عرش ادبی به همسایمون بکنیم خوشومدی صفا اوردی چرا زودتر نیومدی..:hapydancsmil: شرمنده وسایل پذیرایی نیستا 1
vahid hipodamus 7044 مالک ارسال شده در 29 دی، 2013 سلام به همگی ببخشید دیگه این همسایه ها اومده بودن یخچالمونو خالی کرده بودن( کش لفته بودن همه چیزو) واسه همین یه کم دیر شد پذیرایی اول یه نوشیدنی توپس واسه مهمونای توپس بعدشم با میوه یه حالی بکنیم و یه ویتامینی بر بدن بزنیم حالا ناهارم با جوجه کباب شفیع ( مخصوص بروجرد) در خدمتتون هستیم چاییم نداریم یعنی نمی خوریم
vahid hipodamus 7044 مالک ارسال شده در 29 دی، 2013 هیلداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:shad::shad::shad::shad: خوبی کجایییییییی نیستییییییییی با اون دوست بی معرفتت( شیخ گلی نه شیخ قولی)
saba mn 20993 ارسال شده در 7 شهریور، 2014 سلام به همگی از اخرین باری که اومدم انجمن البته خیلی زمان زیادیه کلا خیلی چیزا تغییر کرده میبینم که این بخش هم سوت و کور شده چرررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااا خب اول بگم که من مدرکم از اون موقع تغییر کرده الان فارغ التحصیل کارشناسی حسابداریم بقیه مشخصاتم همونه 1
saba mn 20993 ارسال شده در 7 دی، 2014 معلوم هست لرها کجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_razz::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 2
تینا 15116 ارسال شده در 26 تیر، 2015 سلام به همگیببخشید دیگه این همسایه ها اومده بودن یخچالمونو خالی کرده بودن( کش لفته بودن همه چیزو) واسه همین یه کم دیر شد پذیرایی اول یه نوشیدنی توپس واسه مهمونای توپس بعدشم با میوه یه حالی بکنیم و یه ویتامینی بر بدن بزنیم حالا ناهارم با جوجه کباب شفیع ( مخصوص بروجرد) در خدمتتون هستیم چاییم نداریم یعنی نمی خوریم جوجه کباب شفیع کجا این کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟معرکس 1
ارسال های توصیه شده