felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ بیا بریم لرستان ملا ممد جان.... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ بای بای لرستانی ها من برم بکپم..... 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۰ سلاااااام ....... راستی تفنگ خرابه کار نمیکنه :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سلامممممممممممممممم خوبین؟ کیا آنن؟ 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ من چطور مطوری؟(سوال تیچراری پرسیدم:biggrin:) 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ لرها تموم شدن من اومدم اینجا خالی نمونه 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ لرها تموم شدن من اومدم اینجا خالی نمونه :brodkavelarg: ... هر کی به این تاپیک میاد بعد مدتی تموم می شه ... 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ QUOTE=mahrokh666;755497]:brodkavelarg: ... هر کی به این تاپیک میاد بعد مدتی تموم می شه ... من تازه شروع شدم یاد گرفتم چجوری زندگی کنم 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ من تازه شروع شدم یاد گرفتم چجوری زندگی کنم . قناری بی جون من بیا تو بگلم ... :aghosh: تو گل سرخ کوچک منی .... عشق :rose: 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ قناری بی جون من بیا تو بگلم ... :aghosh: تو گل سرخ کوچک منی .... عشق :rose: همه قلبمو به تو میسپرم............:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو تنها کسی هستی که هیج وقت به بادش ندادی منو حالا نوازش کن حس و حالم خوش نیست همه چی داغوونه یکی باید باشهه تو رو بر گردونه :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ همه قلبمو به تو میسپرم............:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تو تنها کسی هستی که هیج وقت به بادش ندادی منو حالا نوازش کن حس و حالم خوش نیست همه چی داغوونه یکی باید باشهه تو رو بر گردونه :girl_blush2: انارتو بخور زیگر جان ... گور بابای دنیا خودتو عشقه نفس 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ انارتو بخور زیگر جان ... گور بابای دنیا خودتو عشقه نفس اناله یکیش تلش بوووج یکیش شیللیییییییییییییییییین بوج بوج :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ اناله یکیش تلش بوووج یکیش شیللیییییییییییییییییین بوج بوج :girl_blush2: جون جون جون یه آینده ی خیلی خوب و هزار برابر بهتر از این در انتظارته ... پس بخند ... :4chsmu1: ... همه چیز رو به زمان بسپار ... تو بهترینی ... می تونی به بهترین جاها برسی ... از گذشته درس بگیر و با شتاب به جلو حرکت کن ... ... تو می تونی ... من به هر آنچه پیش روست فقط لبخند خواهم زد ... 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ جون جون جون یه آینده ی خیلی خوب و هزار برابر بهتر از این در انتظارته ... پس بخند ... :4chsmu1: ... همه چیز رو به زمان بسپار ... تو بهترینی ... می تونی به بهترین جاها برسی ... از گذشته درس بگیر و با شتاب به جلو حرکت کن ... ... تو می تونی ... من به هر آنچه پیش روست فقط لبخند خواهم زد ... آره قفول دارم خیلی شتاب زده عمل کردم این اولین و آخرین بار تو عمرم بوددد دیگه بسه بوج بوج 7 میلیالد تا :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ [h=2]یره متینگ مشهدی هاستتتتتتتتتت (شله مدن)[/h] http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=71522 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ سلامو درود بر همه لرستانیای عزیز سلام آبجی اینجا لرستانی پر نمی زنه:vahidrk: هر چی هست مشهدیه:lol: 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ ماهرخ کجایی بیا منو جمع کن...............................الان 6 صبه دیشب نخوابیدم الانم باس برم برداشت واسه درس طرحم :icon_pf (34):............................................................................. یکی بگیره منو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما هیچ لری از اینجا عبور نمی کند ............................................:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده