REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ دادا ویکی استعداد نمی خواد هر وقت از این ورا رد شدی ی شکلکی چیزی بزار عین این اژدها ی هفت سر تون 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ یه چیزی من همیشه فک می کنم تو واقعیت تو سیاه پوستی و ان تا بچه هم داری تاثیر گذاره آواتارت راسی این جد بزرگوار کجاست؟؟؟ کی میاد؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ خو اسک خودمه به نی نی هام متلک بپرونی نپروندی ها منظورت از جد بزرگ وحید دیشب قرار شد تا ی ماه نیاد بینم راست میگه یا نه بعیده بچه راستگویی باشه :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ الان دیدم وحید انه یک ماه نشده ها 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ اِ راسی پَ اون خانومه اون پشت حاج خانووومتونه؟؟؟:tt2: 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام داش وایکینگ گوشم داشت زنگ میخورد شصتم گفت اینجا دارن از خوبیم تعریف میکنن اینه که اومدم 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام داش وایکینگ گوشم داشت زنگ میخورد شصتم گفت اینجا دارن از خوبیم تعریف میکنن اینه که اومدم سلام ای جد بلند مرتبه و بزرگوار من بودم خود خود من من داشتتم از خوووبیات می گفتم جون این بچه سیاهای پشت رضا 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ می گم رضا این بجه ها تو یه گرد گیری کن بلکه سفید شن 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام ای جد بلند مرتبه و بزرگوار من بودم خود خود من من داشتتم از خوووبیات می گفتم جون این بچه سیاهای پشت رضا نواده ی گرامیمو ندیدی؟ خوبی هان؟ 1 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ اقا من نتم خرابه تشکرا رو بعدا میزنم یبار دیگه عکس زنمو نشون مردم بدی عکس اجدادتو نشون ملت میدم بچه هامم گفتم که الان مد برنزه است کرم زدن اقا تو که نمیتونی نیای سی علکی مویی نمییام 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ سلام یا جت بزرگ خوفی فسیل جونی خودم؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ وحید با این جماعت از این شوخیا نکن فردا دیدی یهو گذاشتت تو قبر والسلام 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ :babygirl: جد بزرگ بیا بچه رو عوض کن.......... 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ ی سوال برام پیش اومده تو شبام که میخوابی این کلاه سرت یا در می اریش تا صب چه جوری باش ور میری 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ اره ما شبام با کلاه می خوانیم ما بدون کلاه خوابمون نمی بره راحته استفاده ازش می خوای بدم شومام امتحان کنی:tt2: 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ اقا من نتم خرابه تشکرا رو بعدا میزنم یبار دیگه عکس زنمو نشون مردم بدی عکس اجدادتو نشون ملت میدم بچه هامم گفتم که الان مد برنزه است کرم زدن اقا تو که نمیتونی نیای سی علکی مویی نمییام عکس اجدادش یعنی من؟ آره رضا کارت به جای رسیده میخوای عکس منو پرچم کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ صفحه کلیدو نگاه میکنم بین ن ،ب خیلی فاصلست چه جوری اشتباه نوشتی لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ وا ویتا بزنم رگ به رگش کنم.......:167: 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ دادا من موقع تایپ صفه کلییییییتو نیگا نمی کنم واس همین اشتب می شه :tt2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده