رفتن به مطلب

من یه کم راهنمایی میخوام؟؟؟؟

ارسال های توصیه شده

سلام من دانشجوی نقشه برداریم و کم کم دارم برای ارشد برنامه ریزی میکنم میخواستم درباره وضعیت کاری بیشتر بدونم همه از رشته gis خیلی تعریف میکنن مخصوصا برای خانوما اما من اصلا کار نرم افزاری رو دوست ندارم ضمنا کار زمینی رو خیلی دوست دارم و در گرایش های نقشه برداری ژئودزی برام جذابتر از همشونه البته میدونم به دخترا سخت کار زمینی میدن ولی منم ای همچین یه کم سرسختم البته کم تجربه دست به سر شدن نداشتم رفتم شرکت میگم آقا من بیام کارآموزی اصلا همینطوری براتون کار میکنم وقتی فهمید کار زمینی رو میگم برخوردش این طوری بود:w00: اینکه رشته مورد علاقه ام رو انتخاب کنم برام مهمه ولی مسلما به زمینه کاریم اهمیت میدم حالا نمیدونممممممممم:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه

الان ما دقيقا چي كار كنيم براي شما ....:ws52:

خب راستشو بخواي من خودم ترجيح مي دم اگه سوادشو داشتم gis كار مي كردم بجوري توش نون داره :ws3:

راحت مي شيني تو خونت يا خيلي بخواي بخودت زحمت بدي ميري تو شركت پشت ميز كار خودتو انجام ميدي و بعد هم شماره حساب مي دي :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
الان ما دقيقا چي كار كنيم براي شما ....:ws52:

خب راستشو بخواي من خودم ترجيح مي دم اگه سوادشو داشتم gis كار مي كردم بجوري توش نون داره :ws3:

راحت مي شيني تو خونت يا خيلي بخواي بخودت زحمت بدي ميري تو شركت پشت ميز كار خودتو انجام ميدي و بعد هم شماره حساب مي دي :ws3:

تو عنوان که گفتم شما راهنمایی کنید..

مثلا چه سوادی؟؟منظورتون تحصیل در رشته gis؟؟؟ تازه من شنیدم که چون دید نرم افزاری بچه های نقشه برداری کمه الان عملا خیلی از کارای gis رو در کشور مهندسین نرم افزار انجام میدن:cryingf:

یه سوال واقعا به نظرتون جذابیت و تنوع کار زمینی به زحمتش نمی ارزه؟ :w58:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظر من کارهای دفتری و نرم افزاری برای خانوما بهتر از کارهای اجرائیه، مثلا تا وقتی که خانوما مجردن خب زیاد مشکل ندارن با کار اجرائی، ولی پس از ازدواج یه وقتایی میرسه که دیگه مجبورن تو خونه بمونن و ... که اینجا جاش نیست بگم، در کل به نظر من کار نرم افزاری برای خانوما بهتره

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

به نظر منم همون کار دفتری برا شما بهتره.والا ما که مردیم کار زمینی برامون :w58:خیلی زجرآوره .شما که زنی مطمئنا نمیتونی

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

موفقیت در گرو تعقیب علاقه هاست... از قلبتون پیروی کنید... عشق به کار، راه گشاست... رشته ضامن موفقیت نیست، علاقه ی زیاد که موجب سختکوشی و خستگی ناپذیری همراه با لذت است، تضمین کننده ی موفقیت است... دنبال موفقیت در بیرون از خود، نگردید..

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 5 ماه بعد...

درسته که بازار کار خیلی مهمه ولی به نظر من علاقه مهم تره اگه به کاری علاقه داشته باشین با عشق اون کارو انجام میدین ولی اگه صرفا سراغ یه گرایشی به خاطر بازار کارش برید بعد مدتی زده میشین

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...