mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۸ اين گزارش شامل شرح فرآيندی واحد PVC مجتمع پتروشيمی بندر امام می باشد. ظرفيت توليد اين واحد 175000 ميليون تن در سال ميباشد. انجام مسير آزمايش براساس 72 ساعت عملياتي (يا 3 روز) براي گريد S.6558 است. ظرفيت ذخيره داخل فضاي كارخانه بين 3 تا 4 روز ذخيره مواد PVC به صورت توده اي در سيلوها و 6 هفته (در حدود 000/23 تن) PVC بسته بندي شده در انبار است. ظرفيت بسته بندي كردن در حدود 45 تن در ساعت است. اين مقدار براين اساس است كه فرض كنيم توليد يك هفته تحت ظرفيت طراحي در طول 2 شيفت به ازاي هر روز (15 ساعت) و 6 روز به ازاي هر هفته (يعني 90 ساعت به ازاي هر هفته), بسته بندي ميشود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: کام پلی نیک 3 لینک به دیدگاه
ahmadba 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۱ اگه ممکنه این لینکی که گذاشتید رو آپدیت کنین ،من برای پروژه ارشدم یه اطلاعات مختصری در باره راکتور این پتروشیمی میخوام ، لطف کنین اگه چیزی در این مورد دارین برام ایمیل کنین و یا لینکشو بذارین، یه دنیا ممنون میشم. 2 لینک به دیدگاه
ziba91 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام لطفا لینکشو اپدیت کنین من به این مقاله خیلی نیاز دارم اگه میشه برام ایمیل کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده