Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ مرداد، ۱۳۹۰ تحولات و توسعه در فولادسازی به روش کوره قوس الکتریکی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۰ ranjbar_ranjbar گفته است: سلامپسوورد این فایل چیه؟ درود دوست عزیز پسورد تمامی فایل هایی که ذکر نشده www.noandishaan.com است لینک به دیدگاه
ranjbar_ranjbar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ آذر، ۱۳۹۰ سلام با این پسورد باز نمیشه خطای (پسورد اشتباه) میده لطفا راهنمایی کنید لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۰ ranjbar_ranjbar گفته است: سلامبا این پسورد باز نمیشه خطای (پسورد اشتباه) میده لطفا راهنمایی کنید درود دوست عزیز من به پیمان عزیز اطلاع دادم چون استارتر ایشون بودن و ایشون هرموقع به انجمن بیان حتما به این تاپیک میان و مشکل رو رفع میکنن موفق باشید لینک به دیدگاه
ranjbar_ranjbar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ آذر، ۱۳۹۰ سلام ارنیکای عزیز لطفا زودتر جواب بدید بهش نیاز دارم لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ آذر، ۱۳۹۰ ranjbar_ranjbar گفته است: سلام ارنیکای عزیزلطفا زودتر جواب بدید بهش نیاز دارم درود دوست عزیز متاسفانه پسورد اشتباه وارد شده و در حال حاضر مقاله در دست نیست و من تاپیک رو میبندم اگه مقاله به دستمون رسید حتما قرار میدم موفق باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده