رفتن به مطلب

بیایید دوباره به نام وطن persian gulf

persian_land

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستان ....

این بار هم....

بگذریم ...اما بیاین این بار یه کاری کنیم که رای ها اینقده بالا بره که تا کسی حرف نزنه ...الان که مینویسم رای اعراب 38 درصده ...... حداقل همین یه اسم جهانی از ایران به مونه

لینک زیر لینک رای گیری پرشین گلف یا عربین گلف که گوگل این بار واسه نام سرچ خودش داده تا از این ب بعد با اون نام بشناسش ...

میل خودتونه میتونین اختلاف ها رو بزارین کنار و رای بدین...

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

یادتون باشه این تاپیک سیاسی نکنین چون خیلی هاتون میتونین ...از الان 48 ساعت باقی است و میدونم همتئن تا حالا رای دادین ولیس کار از محکم کاری عیب نمیکنه ..

میخواید بالا بمونه هم به نام خدا ......کمک کنین بالا بمونه:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه

60 درصد دریاچه ارومیه خشک شده.اگه این دریاچه از بین بره همه اقیانوس ها هم برای من بی نام خواهند شد. اگر از خشک شدن دریاچه ما جلوگیری بشه منم دلگرم میشم و کمک میکنم. ولی در حال حاضر نوچ.

• Like 5
لینک به دیدگاه
هرچند که اسمش هم غرور آفرینه ولی خلیجی که برای من پارسی جز یک اسم هیچ چیز دیگری نداره به چه درد میخوره؟

به درد شما که نه ممکنه نخوره ...

ولی در آینده نوادگانمون نمیگن که پدرامون عرضه نداشتن.....خیلی ببخشید ها الان که 11 درصده مازندران به اسم ماست کی تو اتحامه .....لابد میخواین فردا همه جا تیکه تیکه که شد بگین اینا یه اسم ان ..اینا یه حرف ان واسم هیچی نداره .....باور کن از همین جا شروع میشه ..اول اسم میگیرن بعد هویتتو ......خودت که داری میبینی ...:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
باور کن از همین جا شروع میشه ..اول اسم میگیرن بعد هویتتو ......خودت که داری میبینی ...:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

وقتی ما با 2 میلیارد نا قابل اسمش رو می فروشیم:banel_smiley_4:

اگر 10 میلیارد بدن که خودش هم می فروشیم :ws3:

هیچی که دست ما نیست که :a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به درد شما که نه ممکنه نخوره ...

ولی در آینده نوادگانمون نمیگن که پدرامون عرضه نداشتن.....خیلی ببخشید ها الان که 11 درصده مازندران به اسم ماست کی تو اتحامه .....لابد میخواین فردا همه جا تیکه تیکه که شد بگین اینا یه اسم ان ..اینا یه حرف ان واسم هیچی نداره .....باور کن از همین جا شروع میشه ..اول اسم میگیرن بعد هویتتو ......خودت که داری میبینی ...:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

اتفاقا در این یک مورد خاص قضیه برعکسه. اول خودشو ازمون گرفتن حالا اسمشو. اگه موضوع فقط بر سر اسمش بود بله حق با شما بود. ولی اینجا بحث اسم نیست. بحث بر سر تقسیم مواهبه. مواهبی که روزی برای ما بوده. ولی الان اینطور نیست. پس وقتی مال ما نیست اسمش به تنهایی چه ارزشی داره؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

وای تو رو خدا نه.بازم این تاپیک.میلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد

شونصد سال که فقط 48 ساعت باقی مونده و درصد ها هم همینه.اگه من بفهمم این سایت مال کیه تو همین خلیج فارس خفش میکنم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
وای تو رو خدا نه.بازم این تاپیک.میلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد

شونصد سال که فقط 48 ساعت باقی مونده و درصد ها هم همینه.اگه من بفهمم این سایت مال کیه تو همین خلیج فارس خفش میکنم.

:ws28:

اشکال نداره ولی

هر دفعه بیا توضیح بده

هردفعه یکی 2 نفر متوجه میشند:ws3:

یه بار توضیح دادم قبلا...بعد یه دفعه دیگه که این تاپیک بود یکی که متوجه شده بود داشت توضیح میداد حال کردم :4chsmu1:

• Like 3
لینک به دیدگاه

لباس رزم و تفنگ و پرچمم کو میکروفن و یه لحظه بده به من عمو همه بر پا به نام وطن بر جا............

تفنگمو بده من اسدا... کجان فدائی وطن اون شازده ها...........

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws28:

اشکال نداره ولی

هر دفعه بیا توضیح بده

هردفعه یکی 2 نفر متوجه میشند:ws3:

یه بار توضیح دادم قبلا...بعد یه دفعه دیگه که این تاپیک بود یکی که متوجه شده بود داشت توضیح میداد حال کردم :4chsmu1:

والا هر بار هم توضیح میدم.اما بازم میبینم این تاپیک زده میشه.:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...