Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااام یه سوال دارم لطف میکنید اگر راهنماییم کنید خواهر من تو انتخاب رشته کنکورش رشته ی معماری هنر تهران و هنر اصفهان رو زده (با کنکور ریاضی) و احتمال زیاد قبول بشه..() حالا شنیدیم دانشگاه هنرا امتحان عملی میگیرن..:w768: یکی که میخوام بدونم از بچه هایی که از ریاضی میان هم میگیرن؟؟؟ اگه میگیرن خواهر من حالا باید واسه اون امتحان چیکار کنه؟؟چی بخونه؟؟چی باید یاد بگیره؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من نشنیدم تا الان همچین چیزی خدا کنه اینطور باشه ولی من استادم که رشتش نقاشیه و دانشگاه هنر درس خونده گفت میگیرن:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ خدا کنه اینطور باشه ولی من استادم که رشتش نقاشیه و دانشگاه هنر درس خونده گفت میگیرن:banel_smiley_52: شاید قانون جدید باشه نمی دونم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ سلاااااام یه سوال دارم لطف میکنید اگر راهنماییم کنید خواهر من تو انتخاب رشته کنکورش رشته ی معماری هنر تهران و هنر اصفهان رو زده (با کنکور ریاضی) و احتمال زیاد قبول بشه..() حالا شنیدیم دانشگاه هنرا امتحان عملی میگیرن..:w768: یکی که میخوام بدونم از بچه هایی که از ریاضی میان هم میگیرن؟؟؟ اگه میگیرن خواهر من حالا باید واسه اون امتحان چیکار کنه؟؟چی بخونه؟؟چی باید یاد بگیره؟؟ سلام دوست عزیز.... راستش من نشنیدم....اما شاید چون از ریاضی هستش و شاید قانون جدید هستش ...... اما فکر میکنم ایمتحان عملیش برای طراحی پلان مسکونی یا یه چیزی توو این مایه ها باشه 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ خب اکثر رشته های هنر ازمون عملی هم داره مثل نقاشی و مجسمه سازی و ... ولی درکل تو دفترچه اتنخاب رشته ببینن اگه جلوی رشته نوشته باشه نیمه متمرکز اونوقت یعنی ازمون عملی هم داره اگه نه نداره 1 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ شاید قانون جدید باشه نمی دونم شاید هم نگیرن اصلا..چون تو دفترچه هم چیزی ننوشته بود.. مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ خب اکثر رشته های هنر ازمون عملی هم داره مثل نقاشی و مجسمه سازی و ...ولی درکل تو دفترچه اتنخاب رشته ببینن اگه جلوی رشته نوشته باشه نیمه متمرکز اونوقت یعنی ازمون عملی هم داره اگه نه نداره نه تو نیمه متمرکزا نبود مرسی ممنون:icon_gol: وای مدالت مبارک... 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نه تو نیمه متمرکزا نبودمرسی ممنون:icon_gol: وای مدالت مبارک... اا مملی تو بودی؟ :D ندیدم کی پست زده :دی پس خیالت راحت ازمون نداره ممنون :p 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مگه معماریم جزو رشته هاس؟ لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مگه معماریم جزو رشته هاس؟ پ نه پ معدن جزو رشته است!! 1 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اا مملی تو بودی؟ :Dندیدم کی پست زده :دی پس خیالت راحت ازمون نداره ممنون :p حرفه ای هستید دیگه چشم بسته هم میتونید پست بدید قربونت 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ پ نه پ معدن جزو رشته است!! حالا قبول معماریم رشته مثه گلدوزی :4chsmu1: دیگه مهندسیش چیه این وسط لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلام بچه ها من یه آلبوم سایزA3 باید درست کنم واسه کارام کارامم حدود300 برگ هست کسی می تونه کمکم کنه یه طرحی پیشنهادی نظری چیزی واسه ساختنش بهم بده 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ سلامبچه ها من یه آلبوم سایزA3 باید درست کنم واسه کارام کارامم حدود300 برگ هست کسی می تونه کمکم کنه یه طرحی پیشنهادی نظری چیزی واسه ساختنش بهم بده آلبوم واسه چه درسیه؟ لینک به دیدگاه
ehsan2054 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ آلبوم واسه چه درسیه؟ واسه طراحی دست آزاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده