Skabirian 39 ارسال شده در 18 آبان، 2011 با سلام خدمت همه دوستان گرامی اخیرا (همانطور که شاید در جریان باشید) در باشگاه مهندسان تاپیکی با عنوان طراحی ماهواره ایجاد شد.پس از بحث و تبادل نظرات فراوان در پایان وبلاگی که در زیر آدرس آن را مشاهده می کنید برای این تاپیک ایجاد کرده و اولین مطلب آموزشی در مورد سیستم های پیشران فضاپیماها در آن قرار داده شد. لطفا در صورت تمایل با همکاری یا علاقه به این زمینه به وبلاگ زیر مراجعه کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با تشکر از توجه شما 3
Skabirian 39 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2011 وبلاگ بالا به سایت تبدیل شد: گروه طراحی سامانه های فضایی دکتر هشترودی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لطفا نظر بدهید 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 آذر، 2011 این تحقیقات از سوی چه موسسه ای انجام میشه؟ دکتر هشترودی وابسته به کجا هستند؟ مربوط به همون دبیرستان دکتر هشترودی در بلوار جلال آل احمد میشه؟ 3
Skabirian 39 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2011 سلام گروه دکتر هشترودی هنوز از سوی موسسه ای پشتیبانی نمیشه اما در آینده ای نه چندان دور این اتفاق خواهد افتاد اسم گروه هم ربطی به دبیرستانش نداره من از روی علاقه و ارادت شخصی خودم به استاد این گروه را به این اسم مزین کردم و من الله توفیق 3
Skabirian 39 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2011 لازم به ذکر است این گروه کاملا دانشجویی بوده و بر هوش،استعداد و سواد دانشجویان ایرانی تکیه دارد 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 8 آذر، 2011 لازم به ذکر است این گروه کاملا دانشجویی بوده و بر هوش،استعداد و سواد دانشجویان ایرانی تکیه دارد مهارت های مورد نیاز شما چیه؟ چه افرادی با چه صلاحیت هایی میتونن باهاتون همکاری داشته باشن؟ 3
Skabirian 39 مالک ارسال شده در 8 آذر، 2011 همونطور که حتما داخل سایت دیدین سیاست گروه ما اینه که از تمامی استعدادها استفاده کنیم.برای پیشرفت مملکت (در درجه اول) و پیشرفت خودشون(در درجه اول!!) پس شما با هر توانایی که دارین میتونین اعلام آمادگی کنین. ما با توجه به علایق،تخصص و رشته تحصیلی شما قسمت های مختلف کار را به شما پیشنهاد میدیم و من الله توفیق 3
Skabirian 39 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2011 برای دانلود مقاله ای درباره طراحی موتورهای هیبرید به سایت گروه طراحی سامانه های فضایی دکتر هشترودی مراجعه کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
ارسال های توصیه شده