رفتن به مطلب

مرده شورررررررررررررر

pesare irani

ارسال های توصیه شده

با مرده شور دست دادم و حتی سر قبر ایستاده ومرده رو خاک کردم تو غسال خونه مرده دیدهام وهیچ مشکلی ندارم چون مرگ حق و گذر همه ما به غسال خانه هم می افته در ضمن خودم سعی مکنم که یکی مرده رو بشورم وکفن کنم اینم شعار نیست

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حالا چند تا سوال :banel_smiley_4:

تا حالا شما با مرده شورررررررررر سلام و علیک داشتید

نه

حاظرید با یه مرده شور معاشرت داشته باشید

نه

حاظرید با یه مرده شور رفت و امد خانوادگی داشته باشید

نه

حاظرید غذایی که یه مرده شور درست میکنه رو بخورید

به هیچ وجه

اصلا حاظر اید خودتون شغل مرده شوری رو انتخاب کنید

امکان نداره

اجازه می دید به اعضای خانواده تون که برن تو این کاررررررررررر

تا اونجایی که به من مربوط بشه نه. اگه این کارو بکنه از خونه میذارم میرم یه جا دیگه زندگی میکنم. یعنی اصلاً تو مخیله ام نمیگنجه یه روزی با یه مرده شور زندگی کنم.

و در اخررررر هم نظر خودتون رو راجع به مرده شورررررررررررر و مرده شوری بگید

چشم

حاظر اید پدر شوهر یا مادر شوهر یا پدر زن یا مدرزنتون مرده شور باشه

اصلاً

چرا یکی از فحش هامون اینه که مرده شورت رو ببرن :ws3:

نمیدونم، اگه معنی این فحش توهین به مرده شورا باشه خیلی زشته.

شما چقدر راحت با این قضیه برخورد میکنید.

تو این یه زمینه منطق من کلاً قفل میشه، میدونم کار اشتباهیه ولی واقعاً دست خودم نیست. اگه زشت نبود اصلاً حاضر نبودم باهاشون دست بدم دست خودم نیست واقعاً نمیتونم این یه مورد و هضم کنم. این عکسایی که گذاشتی رو نفهمیدم کدومیکیشون مرده شور بود ولی اصلاً نتونستم نگاه کنم سریع رد کردم.:jawdrop:

فکر کنم ریشه تو بچگیم داشته باشه، یبار بچه بودم قایمکی رفتم تو مرده شور خونه بهشت زهرا. تا یک هفته را که میرفتم پشت سرم و نگاه میکردم که یه موقع مرده شوره از زمین نیاد بیرون منو بگیره.:banel_smiley_52:

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام :ws3:

تا حالا شما با مرده شورررررررررر سلام و علیک داشتید ، نه نداشتیم

حاظرید با یه مرده شور معاشرت داشته باشید آره فک نمی کنم مشکلی داشته باشه

حاظرید با یه مرده شور رفت و امد خانوادگی داشته باشید نمیدونم

حاظرید غذایی که یه مرده شور درست میکنه رو بخوریدآره مگه با بقیه غذاها چه فرقی داره!!!!

اصلا حاظر اید خودتون شغل مرده شوری رو انتخاب کنید خیلی دوس دارم امتحان کنم ، خوب اگه آدم هیچ راه دیگه ای براش نباشه آره ولی تا جایی که بشه سعی می کنم این شغل و انتخاب نکنم

البته من تو فکرم استارتر و بکشم و روی جسد روحش این امتحان مرده شوری رو انجام بدم هاهاهاهاهاهاها

اجازه می دید به اعضای خانواده تون که برن تو این کاررررررررررر اعضای خونواده من تقریبا همشون شاغلن:ws3:

و در اخررررر هم نظر خودتون رو راجع به مرده شورررررررررررر و مرده شوری بگید خوب یه شغله دیگه تا به حال هیچ رفت و آمدی نداشتم بدونم چجوریان

ولی فک کنم از نظر احساسی یه مقدار این شغل روشون تاثیر گذاره ولی نمی دونم این تاثیر خوبه یا بد

حاظر اید پدر شوهر یا مادر شوهر یا پدر زن یا مدرزنتون مرده شور باشه نه

چرا یکی از فحش هامون اینه که مرده شورت رو ببرن :ws3: کجا ببرن؟؟؟؟

الان چند بار تو دلتون گفتید ای مرده شورر این تاپیکت رو ببرن :banel_smiley_52:

من تو دلم گفتم مرده شور این استارتر و ببرن که به چنگم نمی یاد که پخ پخ:persiana__hahaha:

• Like 5
لینک به دیدگاه

واقعا خیلی جای تشکر و تقدیر داره به خاطر این که این شماهمت رو داشتن تو این جمع بگن نه

کسانی هم که بله رو گفتن اون ها هم جای تقدیر داره

:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
واقعا خیلی جای تشکر و تقدیر داره به خاطر این که این شماهمت رو داشتن تو این جمع بگن نه

کسانی هم که بله رو گفتن اون ها هم جای تقدیر داره

:icon_gol:

:gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender::gnugghender:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من خودم به شخصا خیلی هاشون رو دیدم.

من توی روستا بزرگ شدم که اینجور جاها مرده شور به معنی شغل برای یه نفر وجود نداره بلکه اکثر کسایی که از این کار اطلاعی دارند اقدام یه این کار میکنن.

اکثرا در صورت مرگ یه نفر اکثرا افراد فامیل اقدام به اینکار می کنن.

که خود پدر من نیز این کار و چند بار که خودم هم شاهدش بودم و از اقوام بودن انجام داده.

اون ها هم مثل ما آدمهای عادی هستن که دوست دارن مثل یه فرد عادی باهاشون برخورد بشه ولی به نظرم این به فرهنگ سازی جامعه ما بستگی داره که چطور و با چه نگاهی به این افراد نگاه کنیم.

• Like 6
لینک به دیدگاه

تا حالا شما با مرده شورررررررررر سلام و علیک داشتید ؟ آره چند باری داشتم

حاظرید با یه مرده شور معاشرت داشته باشید من که مشکلی باهش ندارم

حاظرید با یه مرده شور رفت و امد خانوادگی داشته باشید بازم آره ، تازه کلی هم حرفای جالب واسه شنیدن داره :ws2:

حاظرید غذایی که یه مرده شور درست میکنه رو بخورید اگه تو خونش درست کنه ، آره

اصلا حاظر اید خودتون شغل مرده شوری رو انتخاب کنید نه ، پس واسه چی دارم درس میخونم

اجازه می دید به اعضای خانواده تون که برن تو این کاررررررررررر نه ، برای اینکه میتونند در جاهای بهتری کار کنند

و در اخررررر هم نظر خودتون رو راجع به مرده شورررررررررررر و مرده شوری بگید اونم یه شغله تو جامعه و لازم ، هر چند خودم دوست ندارم این کارو مثل صدها کار دیگه ولی کار بی ارزشی نیست . مرده شورم که شاغل در مرده شورخانه هست دیگه

حاظر اید پدر شوهر یا مادر شوهر یا پدر زن یا مدرزنتون مرده شور باشه مسلما نه

چرا یکی از فحش هامون اینه که مرده شورت رو ببرن :ws3: واسه اینکه بعضیا اینقدر جسم و روحشون کثیفه که شاید فقط غسالخونه بتونه تمیزشون کنه ، منجمله تو که بعید میدونم روت کار کنه :ws3:

فقط تو رو خدا الکی شعاررررررررررررررررر ندید :w00:

که اره اونا هم انسان اند و چیه مگه و ازاین حرف هاااااااااااا :w00:

الان چند بار تو دلتون گفتید ای مرده شورر این تاپیکت رو ببرن :banel_smiley_52:

من که کلی بهت گفتم ، منو از دافیا جدا کردی که بیام این خزعبلاتتو بخونم

مرده شورتو ببره امید :ws28::ws28::ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...