Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: ایرانسازه 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نظرتونم بگید لطفاً :ws2: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ نظرتونم بگید لطفاً :ws2: تاسف برانگیزه ولی واقعیته... 4 لینک به دیدگاه
hosseini68 83 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا دانلود نمیشه. اگه نوشتشو بیارین خیلی بهتره. ممنون میشم اگه خوندین یه نمونشم به ایمیل من بفرستید. تشکر 1 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ مثکه لینکش یه ایرادی داره منم نتونسم دانلود کنم 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ نمیدونم چرا دانلود نمیشه. اگه نوشتشو بیارین خیلی بهتره.ممنون میشم اگه خوندین یه نمونشم به ایمیل من بفرستید. تشکر مثکه لینکش یه ایرادی داره منم نتونسم دانلود کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ خب از این موارد هست ولی هرگز نباید برای ادامه تحصیل دلسرد شد چون استادای با سواد هم کم نداریم.. 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ واقعیت اکثر دانشگاه های ما بخصوص در سال های اخیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده