Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ سلام دوست من. همه میدونیم که 2 واحد بالا برای سرعت و شتابند. در سرعتش هیچ سوالی نیست ولی در شتاب: چرا سرعت به مجذور ثانیه تقسیم میشه؟ ( لطفا فرمولی توضیح ندید) 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ینی چی چرا تقسیم میشه؟ توضیحش تو فرمولشه دیگه تغییرات سرعت در واحد زمان.من نگرفتم ابهام شما دقیقا کجاست 1 لینک به دیدگاه
majid313mirzaei 81 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ سلام دوست من.همه میدونیم که 2 واحد بالا برای سرعت و شتابند. در سرعتش هیچ سوالی نیست ولی در شتاب: چرا سرعت به مجذور ثانیه تقسیم میشه؟ ( لطفا فرمولی توضیح ندید) تقسیم بر مجذور زمان یعنی تغییرات یک متغییر(در اینجا مکان) نسبت به زمان وقتی ما دوبار از مکان تغییراتشو حساب کنیم میشه شتاب 1 لینک به دیدگاه
Amir matin 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام شتاب سرعتِ سرعت ، در واحد زمان است! براي همين ميگيم متر بر مجذور ثانيه Sent from my iPhone using Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
Hm1 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ شتاب = تغییرات سرعت در واحد زمان سرعت = تغییر مکان در واحدزمان که واحد آن میشود : متر برثانیه پس واحد شتاب میشود متر بر ثانیه ضربدر ثانیه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده