Cannibal 3349 ارسال شده در 10 آبان، 2011 سلام دوست من. همه میدونیم که 2 واحد بالا برای سرعت و شتابند. در سرعتش هیچ سوالی نیست ولی در شتاب: چرا سرعت به مجذور ثانیه تقسیم میشه؟ ( لطفا فرمولی توضیح ندید) 1
anvil 5769 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 ینی چی چرا تقسیم میشه؟ توضیحش تو فرمولشه دیگه تغییرات سرعت در واحد زمان.من نگرفتم ابهام شما دقیقا کجاست 1
majid313mirzaei 81 ارسال شده در 12 بهمن، 2014 سلام دوست من.همه میدونیم که 2 واحد بالا برای سرعت و شتابند. در سرعتش هیچ سوالی نیست ولی در شتاب: چرا سرعت به مجذور ثانیه تقسیم میشه؟ ( لطفا فرمولی توضیح ندید) تقسیم بر مجذور زمان یعنی تغییرات یک متغییر(در اینجا مکان) نسبت به زمان وقتی ما دوبار از مکان تغییراتشو حساب کنیم میشه شتاب 1
Amir matin 11 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 سلام شتاب سرعتِ سرعت ، در واحد زمان است! براي همين ميگيم متر بر مجذور ثانيه Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Hm1 12 ارسال شده در 1 اسفند، 2016 شتاب = تغییرات سرعت در واحد زمان سرعت = تغییر مکان در واحدزمان که واحد آن میشود : متر برثانیه پس واحد شتاب میشود متر بر ثانیه ضربدر ثانیه 2
ارسال های توصیه شده