Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ کازابلانکا قشنگه ....فک کنم همه دیدن 6 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ کازابلانکا قشنگه ....فک کنم همه دیدن من چند بار تا حالا خواستم ببینم اما کامل ندیدم.این فیلم طلسم شده برا من. آلیس در سرزمین عجایب 5 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ عه منم نوشتم آلیس در سرزمین عجایب تو چند قانیه زودتر نوشتی --------------- بتمن - شوالیه تاریکی 2008 خیلی قشنگه مخصوصا بازی اون یارو جوکر که اسکار هم برد 6 ماه بعدشم مرد. 6 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نقطه ی کور ... The Blind Side برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ سندباد در جستجوی نمو finding nemo برنده اسکار 2003 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ وکیل مدافع شیطان با بازی آل پاچینو - کیانو ریوز 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ناین با بازی دانیل دی لوییس،کوتیلارد.کیدمن.پنه لوپه کروز،سوفیا لورن. ایتالیا.2009 ببینین.بدک نیست.موزیکال هست فیلم 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ ناین با بازی دانیل دی لوییس،کوتیلارد.کیدمن.پنه لوپه کروز،سوفیا لورن. ایتالیا.2009 ببینین.بدک نیست.موزیکال هست فیلم تکراری ! چند پست پیش من گذاشتم اره من دیدم عیب نداره قبوله! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نیمه پنهان ماه تهمینه میلانی 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ نجات سرباز رایان واقعا زیبا بود و خوش ساخت . نه مث فیلم های دفاع مقدس ما. با بازی زیبای تام هنکس 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ افق در مورد جنگ تحمیلی عراق و ایران بود 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا زیبا بود و خوش ساخت . نه مث فیلم های دفاع مقدس ما. با بازی زیبای تام هنکسامکانات و هزینه ساخت قابل مقایسه نیسک که شما دارین این 2 تا رو از لحاظ کیفیت مقایسه میکنی..شرمنده دوستان(بابت اسپم پاک می کنم به زودی) لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دراکولای برام استوکر بهترین و شاید تنها فیلم خوب خون اشام ها. بر اساس رمانی زیبا از برام استوکر.به کارگردانی فرانسیس فورد کاپولا.بازیگران: گری اولدمن(بازیگر محبوب من)،انتونی هاپکینز،کیانو ریوز،وینونا رایدر یه نکته خیلی مهم که دوست دارم راجه به این فیلم بگم.جلوه های سوتی فیلم هست که به صورت وحشتناکی ادم رو در فیلم غرق میکنه و تو این ایتم هم اسکار گرفت اگه شتباه نکنم سال 98 یا 99 بود. موسیقی فیلم هم از کیلار و یه شخص دیگه هست که اسم اون یادم رفته. اگه نمیدونید چه فیلمی رو نگاه کنید حتما این رو ببینید. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده