Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ پرواربندي يكي از روشهاي اساسي براي جلو گيري از كاهش توليدات گوشت قرمز محسوب ميشود و در اين حرفه علاوه بر جلو گيري از ضايعات پنهاني و صرف علوفه نا متعادل ، با زماني كوتاه دام بنا به استعداد به وزن مطلوب و قابل قبول رسيده و ضمن جلو گيري از كشتار زود هنگام دام ما مقادير قابل توجهي گوشت قرمز استحصال خواهيم نمود و علاوه بر گوشت قرمز ، ساير محصولات جانبي نيز بدست خواهد آمد كه هر كدام داراي ارزش قابل توجهي خواهند بود و همچنين از استخوانهاي اين دامها علاوه بر تهيه پودر استخوان جهت خوراك دام مواد مغذي و معدني جهت خاك و بالا بردن باروري آن بازيافت خواهد گرديد اهداف طرح عبارتند از: 1 - تأمين بخشي از نياز جامعه به پروتئين حيواني در راستاي تحقق نسبي استقلال غذايي دامي 2 - افرايش توليدات ظرفيت دامي 3 - جلو گيري از كشتار دامها قبل از وزن مطلوب و استفاده بهينه از منابع موجود 4 - فر آيند نمودن توليدات زراعي و افزايش ارزش افزوده محصولات زراعي 5 - ايجاد اشتغال و بوجود آوردن در آمد صحيح براي جامعه 6 - حفظ مراتع كشور با جلوگيري و كم نمودن فشار چراي دام تهیه کننده: مهدی اسعد دانلود طرح 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده