Arpak 8511 ارسال شده در 7 آبان، 2011 نوكيا در وب سايت سوئدي خود شمردن زمان باقي مانده تا به بازار آمدن نوکيا N9 را شروع کرده است. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ، از 50 روز ديگر به آمدن گوشي تمام لمسي نوکيا باقي مانده است. پيشتر گزارشهايي مبني بر عرضه اين گوش در تاريخ 15 سپتامبر منتشر شده بود. ويژگيهاي جالب اين گوشي هماهنگي بالا با سيستم عامل جديد آن است. نسخهاي از MeeGo که مخصوص گوشي موبايل ساخته شده است، تواناييهاي خوبي براي اجراي چند برنامه با هم و سوئيچ کردن بين آنها دارد. هنوز جزئياتي در مورد قيمت N9 منتشر نشده است. 2
EOS 14528 ارسال شده در 7 آبان، 2011 من خیلی دوست داشتم صبر کنم تا n9 بیاد بعد این رو بخرم اما این که تمام تاچه یه جورایی سستم کرد به شخصه تجربه کردم که گوشی های لمسی معمولا بعد از یه مدت تاچشون ضعیف می شه و کلا دست طرف بسته می مونه حالا این که دیگه تمام تاچ هم هست البته نمی شه پیش داوری کرد و باید تا زمانی عرضه نشده صبر کرد تا امتحانش رو پس بده 2
rojnay 181 ارسال شده در 7 آبان، 2011 من خیلی دوست داشتم صبر کنم تا n9 بیاد بعد این رو بخرم اما این که تمام تاچه یه جورایی سستم کرد به شخصه تجربه کردم که گوشی های لمسی معمولا بعد از یه مدت تاچشون ضعیف می شه و کلا دست طرف بسته می مونه حالا این که دیگه تمام تاچ هم هست البته نمی شه پیش داوری کرد و باید تا زمانی عرضه نشده صبر کرد تا امتحانش رو پس بده من گوشی x6 دارم حدود 6 ماه هست که به شهادت عموم شاهکاری از نوکیاست در زمینه تاچهای خازنی اگر همین سیستم رو ارتقا داده باشند فکر میکنم یک شاهکار ابدی از نوکیا به جا بمونه 2
ارسال های توصیه شده