سـارا 20071 ارسال شده در 11 آبان، 2011 خب من عکسام تو سیستم نیست باید تو سی دی هام بگردم واسه همین انقدر طول کشیده آخه تنبلیم میاد :4chsmu1: 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 خب من عکسام تو سیستم نیست باید تو سی دی هام بگردم واسه همین انقدر طول کشیده آخه تنبلیم میاد :4chsmu1: برو بگرد 1
سـارا 20071 ارسال شده در 12 آبان، 2011 یه عکس زشت فرستادم...برام واضح نیست چجوری باید باشه :viannen_38: 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 یه عکس زشت فرستادم...برام واضح نیست چجوری باید باشه :viannen_38: عکس از نماست دیگه مثلا یه ساختمونی که کلا نماشو دوست داری یا یه قسمت که به نظرت نماش خوب کار شده ترکیب قشنگی در اومده منم می خوام شرکت کنم تا کی وقت داریم؟ تا 29 مرداد
bpcom 10070 ارسال شده در 14 آبان، 2011 من میخوام به نشانه اعتراض شرکت نکنم مدال قبلی من مفقود شده ، برداشتیش به کی دادی ؟؟؟؟؟ :ws28: 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2011 من میخوام به نشانه اعتراض شرکت نکنممدال قبلی من مفقود شده ، برداشتیش به کی دادی ؟؟؟؟؟ :ws28: من چی کار کنم مگه من گرفتم برو یقه ممدو بگیر! ممدددددددددددد مدالش پس بده :w00: 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2011 فقط 4 روز از وقت مونده و 3 تا عکس داریم عکسا حداقل 5 تا نشه مسابقه رو برگزار نمی کنم 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 17 آبان، 2011 من میخوام به نشانه اعتراض شرکت نکنممدال قبلی من مفقود شده ، برداشتیش به کی دادی ؟؟؟؟؟ :ws28: دیگه مال من شد! :دی 2
bpcom 10070 ارسال شده در 17 آبان، 2011 دیگه مال من شد! :دی این چه وضعشه .... واسه چی مدال منو بر میدارید .... من دولت .... آهان این جزو سخرانی من نبود ، یکی دیگه میگفتش ...:ws2: پیدا کردم من کودتا میکنم ، من به پشتوانه دوستانم در این انجمن کودتا می کنم ، من مدال خواران را از اریکه قدرت بی زیر می آورم ، من این محمد ادمینیان را غیر قانونی و غیر مشروع تشخیص داده و به همت همین کاربران ادمین جدید تعیین می کنم ، من تو دهنی هم میزنم ، پشت دستی هم میزنم و .... غیر و ذالک حالا خودت با زبون خوش مدالمو بیار پس بده تا خودم نگرفتم ازت بده دیگه ... خواهش میکنم . به جاش بهت گل میدم :rose: 2
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2011 این چه وضعشه ....واسه چی مدال منو بر میدارید .... من دولت .... آهان این جزو سخرانی من نبود ، یکی دیگه میگفتش ...:ws2: پیدا کردم من کودتا میکنم ، من به پشتوانه دوستانم در این انجمن کودتا می کنم ، من مدال خواران را از اریکه قدرت بی زیر می آورم ، من این محمد ادمینیان را غیر قانونی و غیر مشروع تشخیص داده و به همت همین کاربران ادمین جدید تعیین می کنم ، من تو دهنی هم میزنم ، پشت دستی هم میزنم و .... غیر و ذالک حالا خودت با زبون خوش مدالمو بیار پس بده تا خودم نگرفتم ازت بده دیگه ... خواهش میکنم . به جاش بهت گل میدم :rose: آی دلم :ws28: 2
bpcom 10070 ارسال شده در 17 آبان، 2011 آی دلم :ws28: مثلا من جدی بودمااااااا ای بابا چرا هیچ منو جدی نمیگیرین خووووب 1
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2011 مثلا من جدی بودمااااااا ای بابا چرا هیچ منو جدی نمیگیرین خووووب چی کار کنم من؟! باید از ممد بگیری مدالتو!! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 من نمیدونم چور عکسی بدم؟! نما خوشکل باشه، یا اجزا نما معلوم باشه، نمیدونم چی چی مهمه
.FatiMa 36559 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2011 من نمیدونم چور عکسی بدم؟! نما خوشکل باشه، یا اجزا نما معلوم باشه، نمیدونم چی چی مهمه اجزای نما معلوم باشه بهتره خوشگلی هم که جای خود داره
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 17 آبان، 2011 اجزای نما معلوم باشه بهتره خوشگلی هم که جای خود داره باهشه
ارسال های توصیه شده