afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : ران يا سر سينه درسته: 1500 گرم فلفل سياه: يكدوم قاشق مرباخوري روغن زيتون يا مايع: يكچهارم فنجان آب سيب يا سركه: يكدوم فنجان عسل: يكچهارم فنجان خردل: يكچهارم فنجان نمك: يكچهارم قاشق مرباخوري سير لهشده: 4 حبه گوجه، قارچ و فلفل دلمهاي: به ميزان لازم روش تهیه : مرغها را در نايلوني محكم بريزيد و نايلون را در بشقابي بگذاريد. آب سيب، روغن، خردل، عسل، نمك، فلفل و سير را مخلوط كرده و روي مرغها بريزيد. مواد را خوب زير رو كنيد و در نايلون را ببنديد و 8 تا 24 ساعت در يخچال بگذاريد. گهگاهي مرغها را به هم بزنيد. سپس گوشت را از مايه در آوريد و مواد را نگهداريد. ظرف نسوزي را وسط زغالها بگذاريد. پنجره سيمي را روي منقل بگذاريد. مرغها را روي آن بچينيد تا روغن مرغ در ظرف بريزيد و پخت غيرمستقيم صورت گيرد. حدود يك ساعت كباب كنيد. طرف استخواني قطعات مرغ را زير قرار دهيد يا در فر از قبل گرم شده روي پنجره فر بگذاريد و با حرارت متوسط كباب كنيد. در هر صورت پس از 30دقيقه روي مرغها كمي از مواد داخل نايلون بماليد و بقيه مواد را دور بريزيد. اگر مايل بوديد اين كباب را با كباب سبزيها سرو كنيد. (4 نفر) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده