Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ کومار جات بسی خالی به پاس این حرکتت رشته تونو از تمشک طلایی بیرون میارم تمشک طلایی امسال رو اهدا میکنیم به مهندسی صنایع 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ به پاس این حرکتت رشته تونو از تمشک طلایی بیرون میارم تمشک طلایی امسال رو اهدا میکنیم به مهندسی صنایع 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ بی حال همون رشته معماری تمشک ترینه 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ بی حالهمون رشته معماری تمشک ترینه میرم میگم خودش بیاد حالتو جا بیاره همیشه هر چیزی که زیاد تکرار میشه نشون دهنده قوی بودن اون مورد هست 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ مکانیک اسکار طلایی و تمشکم برا اوقات فراغت مکانیک که بوخورن وکیف کنن 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ میرم میگم خودش بیاد حالتو جا بیاره همیشه هر چیزی که زیاد تکرار میشه نشون دهنده قوی بودن اون مورد هست lkz,v jh kfhan ]dc;d lvnl k',dkn ]dcih ;i kdsj hpdhkh" منظورت تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها که نیست احیانا":ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ lkz,v jh kfhan ]dc;d lvnl k',dkn ]dcih ;i kdsj hpdhkh"منظورت تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها که نیست احیانا":ws28::ws28: ..... 3 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ صاحب اسکار هیچ رشته ای نیست جز مکانیک :qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfi تشویق حضاررررررررر و زرشک هم میرسه به فضای سبز!!! خدایی لیاقتش رو داره ویرایش: البته برای اینکه کل کل همچنان قوت داشته باشه، زرشک رو به دو قسمت مساوی (خیلی مهمه) تقسیم میکنم و یه قسمت برای فضای سبز و دیگری برای شهرسازی 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ صاحب اسکار هیچ رشته ای نیست جز مکانیک :qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfi:qfu28wh4kkweeki7jfiتشویق حضاررررررررر و زرشک هم میرسه به فضای سبز!!! خدایی لیاقتش رو داره زرشک؟؟؟؟؟ آره دیگه آقا سهند خورد همه تمشکارو حالا باید زرشک بدیم دست مردم 3 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ زرشک؟؟؟؟؟ آره دیگه آقا سهند خورد همه تمشکارو حالا باید زرشک بدیم دست مردم هاهاها، نمیدونم چرا احساس کردم زرشک بهتره البته بعد ویرایش پست قبلیم بهتون حق میدم که نگران جایزه تون باشین 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ هاهاها، نمیدونم چرا احساس کردم زرشک بهتره البته بعد ویرایش پست قبلیم بهتون حق میدم که نگران جایزه تون باشین احساساتی تصمیم نگیر دوست من یه اشتباه لفظی باید ایده و نظرتونو تغییر بده آیا؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ احساساتی تصمیم نگیر دوست من یه اشتباه لفظی باید ایده و نظرتونو تغییر بده آیا؟؟؟ به جان خودم قبل اینکه پست شما رو بخونم اونو میخواستم تغییر بدم (در حقیقت تکمیلش کنم ) 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ به جان خودم قبل اینکه پست شما رو بخونم اونو میخواستم تغییر بدم (در حقیقت تکمیلش کنم ) هـــــــــــی وای من قسم چرا مهندس؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۳ هـــــــــــی وای من قسم چرا مهندس؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ مکانیکم شد رشته؟ ناصر بیا تایید کن سریع باش 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ مکانیکم شد رشته؟ناصر بیا تایید کن سریع باش اسکار مکانیک تمشک شهرسازی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ اسکار مکانیکتمشک شهرسازی ناصر یه فرصت دیگه بهت میدم نگی نگفتی ها ببین پشیمون میشه میدونی پشیمانی فایده ای نداره مطمئنم نمیدونی ولی تا چند روز دیگه میدونی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ ناصر یه فرصت دیگه بهت میدمنگی نگفتی ها ببین پشیمون میشه میدونی پشیمانی فایده ای نداره مطمئنم نمیدونی ولی تا چند روز دیگه میدونی منو تهدید نکن یه مکانیکی هیچ وقت از موضعش بر نمیگرده تمشک جاست فور شهرسازی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ منو تهدید نکنیه مکانیکی هیچ وقت از موضعش بر نمیگرده تمشک جاست فور شهرسازی دوستان شاهد باشید من به اندازه کافی به ناصر وقت دادم مدیونید اگه فکر کنید کوتاهی کردم ناصر اگه میخوای طلوع فردا صبح رو ببینی دیگه نمیبینی نه اینکه خدای نکرده دخلتو بیارم نه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده