EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : ميگو بزرگ: 24 عدد سس سالاد يا سس مايونز: يك فنجان كمپوت زردآلوي له شده: 3 قاشق غذاخوري پودركاري: يك قاشق مرباخوري روغن مايع: 2 قاشق غذاخوري نارگيل رنده و تفت داده : يك و يكدوم فنجان نشاسته ذرت: يكچهارم فنجان شكر: يك قاشق غذاخوري نمك: يكدوم قاشق مرباخوري سفيده تخممرغ زده شده: 3 عدد روش تهیه : ميگوها را كاملا پاك كنيد. (دم ميگوها را نگيريد) سپس بشوييد و خشك كنيد. براي تهيه سس، سس مايونز و زردآلو را با پودركاري مخلوط كنيد و تا وقت سرو در ظرف دربستهاي در يخچال بگذاريد. كف ماهيتابه يا سيني فر را چرب كنيد و كنار بگذاريد. نارگيل، نشاسته، شكر و نمك را مخلوط كنيد. سفيدهها را در بشقابي بريزيد و ميگوها را در سفيده بزنيد و در مخلوط نارگيل بغلتانيد تا كاملا آغشته شوند. سپس ميگوها را در سيني فر بچينيد و با حرارت 400 درجه فارنهايت 10 دقيقه در فر بگذاريد تا رنگ ميگو مات و رنگ نارگيلها طلايي شود. در اين مدت يكبار ميگوها را زير و رو كنيد و پس از آماده شدن با سس سرو كنيد. باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده