Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ گفتم یه نظرسنجی بذارم یه آمار بگیرم ببنیم بیشتر نواندیش ها کجایی هستن. فکر کنم تهران و مشهد و تبریزیا از همه بیشتر باشن. حالا گزینه ها رو طوری در نظر گرفتم تا جاهایی که به نظر بیشتره جدا از سایر استان ها باشه: 1- تهران 2- آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل 3- خراسان های رضوی و شمالی و جنوبی 4- اصفهان و یزد 5- فارس 6- خوزستان و بوشهر 7- گلستان و مازندران و گیلان 8- قم، قزوین، زنجان، سمنان، مرکزی کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان 9- همدان، لرستان، ایلام، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، کردستان، کرمانشاه 10- اصلاً ایران نیستم (کدوم کشور و شهر هستی؟) منتظر هستم ببینم فعالای انجمن نواندیشان بیشتر کجایی هستن. من که خودم کرجم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ گفتم یه نظرسنجی بذارم یه آمار بگیرم ببنیم بیشتر نواندیش ها کجایی هستن. فکر کنم تهران و مشهد و تبریزیا از همه بیشتر باشن. حالا گزینه ها رو طوری در نظر گرفتم تا جاهایی که به نظر بیشتره جدا از سایر استان ها باشه: 1- تهران 2- آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل 3- خراسان های رضوی و شمالی و جنوبی 4- اصفهان و یزد 5- فارس 6- خوزستان و بوشهر 7- گلستان و مازندران و گیلان 8- قم، قزوین، زنجان، سمنان، مرکزی کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان 9- همدان، لرستان، ایلام، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، کردستان، کرمانشاه 10- اصلاً ایران نیستم (کدوم کشور و شهر هستی؟) منتظر هستم ببینم فعالای انجمن نواندیشان بیشتر کجایی هستن. من که خودم کرجم 57 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ عدد چیه نوشتی؟ اسم استان رو بگو و رای رو بده لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۸۸ عدد چیه نوشتی؟ اسم استان رو بگو و رای رو بده 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ مثل اینکه مشهدیا که انقدر فعالن هنوز اینجا رو ندیدن 5 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ تهران می باشم :girlhi: 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ مثل اینکه مشهدیا که انقدر فعالن هنوز اینجا رو ندیدن مشهد دیدم داداشی . بقیه بروبچ هم میان . تو راه هستند :4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ منم تازه وارد و مشهدیم :4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ من فکر کنم بعد از تهران، مشهد از همه بیشتر باشه 5 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ هنوز بقیه مشهدی ها نیومدن داداشی البته شاید تهران بیشتر هم داشته باشه ( که بعید میدونم ) اما تمام اعضای مشهدی فعال هستند 4 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۸ نه علی جان همه مشهدی نیستن منم تهرانم اما ترجیح میدادم یه جای دیگه باشم مثلا نورآباد :d 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ منم مشهد هستم انتقده جایه خوفیه! (معدن شوله اینجاست!!) :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ نه علی جان همه مشهدی نیستنمنم تهرانم اما ترجیح میدادم یه جای دیگه باشم مثلا نورآباد :d داداشی . من که نگفتم که همه مشهدی هستند . گفتم که مشهدی هم زیاد هست اینجا . تازه درصد فعالشون بیشتر از بقیه هست . البته نظر من اینه :ws2: 3 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ كاميار حالا u.s.m رو مسخره ميكني. بنده به عنوان يك فرد كوچيك از ايالت متحده و خودمختار ممسني به هيچ كس اجازه نميدم نوراباد رو مسخره كنه:4chsmu1: كاميار به بچه ها بگو نوراباد چه جور جايي هست. 3 لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۸ سلام منم تهرانم ولی همه ی شهرها و استان های ایران رو دوست دارم بعدشم من خودم تهرانم ولی همسرم قمه من یه پام تهرانه یه پام قم تازه گرمسار درس میخونم یعنی سمنان هستم تکلیف من چیه کجایی حساب میشم؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده