z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا به قیافه ی مظلومم میخوره این کاره باشم؟ راحت باش، شیمیست جماعت بدنش نسبت به اسید مقاومه. 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۱ اصلا به قیافه ی مظلومم میخوره این کاره باشم؟ راحت باش، شیمیست جماعت بدنش نسبت به اسید مقاومه. آره خدایی مقاومه من اسید سولفوریک خوردم هیچییییییییییییییییم نشده حالا اسید نریختی کلری جیو ه ای سمی چیزی ؟ 3 لینک به دیدگاه
mahsaa.n 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ salam,mahsaa hastam,shimi mahz khoondam daneshgahe kharazmi.:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ salam,mahsaa hastam,shimi mahz khoondam daneshgahe kharazmi.:texc5lhcbtrocnmvtp8 آخجون یه شیمیست دیگه:hapydancsmil:. سلام مهسا جان سلام. خیلی خوش اومدی، صفا آوردی..:w42: دانشگاه خوارزمی همون تربیت معلم سابق هستش دیگه؟ درسته؟ از اینکه میتونیم از اطلاعات و تجربیاتت استفاده کنیم، بسی خرسند میباشیم همگی . :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Fataneh Sorkh 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۲ سلام شيميستاي گل:1cwpe6q6upfmgganbmp من فتانه ام رشته شيم محض. 3 لینک به دیدگاه
z.b 6335 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۲ سلام شيميستاي گل:1cwpe6q6upfmgganbmpمن فتانه ام رشته شيم محض. سلام فتانه جان خیلی خوش اومدی بسیار بسیار..!:welcome: امید است انرژی اکتیواسیونت بزنه تالارو بترکونه! 3 لینک به دیدگاه
ali zolfaghary 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ سلام منم دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی هستم 2 لینک به دیدگاه
Raha mokhtari 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی پلیمر هستم ... از اشنایی با همتون خوشحالم امیدوارم هم بتونم کمکی کنم و هم از تجربیات مجربین استفاده کنم.. فعلا به دوره ارائه پروپوزال نزدیک نشدم اما درصدد کار کردن بر روی تاثیران نانوذرات بر روی خواص پلیمرها میباشم اگه پیشنهاد و یا تجربه ای داشتید ممنون میشم اگه ازبنده دریغ نفرمایین.... ایشالا همتون موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ سلام من دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی پلیمر هستم ...از اشنایی با همتون خوشحالم امیدوارم هم بتونم کمکی کنم و هم از تجربیات مجربین استفاده کنم.. فعلا به دوره ارائه پروپوزال نزدیک نشدم اما درصدد کار کردن بر روی تاثیران نانوذرات بر روی خواص پلیمرها میباشم اگه پیشنهاد و یا تجربه ای داشتید ممنون میشم اگه ازبنده دریغ نفرمایین.... ایشالا همتون موفق باشین حضور و فعالیتتون در این انجمن باعث خوشحالی و افتخاره... امیدوارم شاهد حضور پررنگتون باشم لینک به دیدگاه
Raha mokhtari 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ حضور و فعالیتتون در این انجمن باعث خوشحالی و افتخاره... امیدوارم شاهد حضور پررنگتون باشم سلام ممنونم ... لطف دارین ... اینجا جمع پلیمریستا کجان ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ سلام ممنونم ... لطف دارین ... اینجا جمع پلیمریستا کجان ؟؟ تشريف بياريد بخش مهندسي شيمي---->گرايش هاي مهندسي شيمي------>پليمر و نانو حضورتون باعث خوشوقتي ست لینک به دیدگاه
N Esmaeili 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۳ سلام من دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی هستم .در حین پیدا کردن اطلاعات برای گزارش کارم با سایتتون آشنا شدم و خیلی هم راضیم ممنون از همگی 1 لینک به دیدگاه
atefeh.b 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ سلام منو تو مساعل تقارن راهنمایی کنید ممنون 1 لینک به دیدگاه
noora diyanat 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ Slm noora diyanat daneshjooye karshenasi shimi karbordi hastam. 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ درود فراوان کسی در مورد کوتینگ و غلطک و مای بار و استاندارد اونها چیزی می دونه؟ ( در تولید چسب بر پایه سلفون ) برای اینکه ضخامت نوار چسب تولیدی و نیز ضخامت مایع چسب روی سلفون یکنواخت و بدون ترک و دون دون باشه، در دستگاه کوتینگ چه چیزی رو باید تغییر بدیم یا کنترل کنیم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
aylar falahian 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۵ سلام منم آیلار هستم دانشجوی کارشناسی شیمی کاربردی،لطفا یکی به من کتاب واسه حل کردن سوالات ازمایشگاه معدنی معرفی کنه لینک به دیدگاه
Nonoshiiiiiiii 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۵ سلام، من کنکور ارشد دارم. معدنی باید تقارنو بلد باشم. ی سی دی آموزش تقارن هست ک معرفی کنید؟؟؟لطفا خیلی برام مهمه... لینک به دیدگاه
sogand salehan 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ سلام کسی با دستگاه جی سی کار میکنه من به اطلاعاتی نیاز دارم لینک به دیدگاه
sogand salehan 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ از ابتدا که نمونه میارن چطور بادستگاه جی سی شروع به کار میکنید من کار بانرم افزار و روش کلیشو میدونم ولی نمونه بیارن چطوری تشخیص انجام میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده