Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ خوش اومدی هیلاری عزیز. ایشالا که نتایج خوب باشه و ارشد قبول بشی. فقط شیرینی بچه های مهندسی شیمی و من یادت نره 4 لینک به دیدگاه
HAMED-DJ 277 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۸۹ بله ایشون در باشگاه مهندسان خیلی معروف بودن. ایشون اونNIMA نیست دوست عزیز خیلی مشخصاتش شبیه اون نیما هست یعنی تمام مشخصات نیما را زحمت کشیدن گذاشتن 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۸۹ سلام:persiana__hat:عدو شود سبب خیر ! ف ی ل ت ر شدن باشگاه مهندسان باعث شد سر از اینجا در بیارم ,دی:rose: خوشحالم که بغضی از دوستان اینجا هم هستند :w36: منم مهندسی شیمی خوندم و شهریور فارغ التحصیل شدم , واسه ارشد امتحان دادم و منتظر نتیجه ام ! سلام خیلی خوش اومدی ایشالله که یه جای خوب قبول میشی و شیرینیشو به ما میدی لینک به دیدگاه
saharaaaa 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سحر هستم مهندسی نساجی چرا لینک گزارش کار پلیمر قابل دسترسی نیست؟؟؟؟؟:ws44: 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ سلام سحر هستم مهندسی نساجی چرا لینک گزارش کار پلیمر قابل دسترسی نیست؟؟؟؟؟:ws44: سلام سحر جان، خوبین ؟ ورودتون رو به این فروم تبریک میگم و امیدوارم شما رو با فعالیت روز افزون در این تالار ببینیم :wubpink: خوب، میتونم خواهش کنم که لینک مربوطه به اون تاپیکی رو که گفتین بهم بدین ؟ گزارش کار آزمایشگاه شیمی پلیمر ( این منظورتونه؟ اگه آره بایستی توی سایت عضو بشین ) اگه منظورتون یه بخش دیگهست ممنون میشم آدرسش رو بدین تا پیگیری کنیم :wubpink: 3 لینک به دیدگاه
masood 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام به همه من مسعود دانشجو كارداني صنايع شيميايي اميدوارم مطلبهاي جديدي از شما شيميدانهاي عزيز ياد بگيرم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام خیلی خوش اومدین ما هم امیدواریم که بتونیم کمکتون کنیم لینک به دیدگاه
danyal1367 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام بر همگي دانيال هستم دانشجوي شيمي صنايع گاز اميدوارم بتونم مفيد واقع بشم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین خیلی لطفا بچه های شیمی تو تاپیک زیر خودشونو معرفی کنن http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=7214 2 لینک به دیدگاه
hajiheydari 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۸۹ با سلام به همگی دوستان امیدوارم هر جا هستید موفق باشید من حاجی حیدری هستم مهندسی شیمی طراحی فرآیند. الان هم در یک شرکت پتروشیمی در منطقه ویژه مشغول به کارم. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام خیلی خوش اومدین فارغ التحصیل کدوم دانشگاهین؟ 1 لینک به دیدگاه
farhad4116 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام منم فرهاد غریبی مهندسی شیمی صنایع گاز 23سال سن همین این هم از معرفی خودم خوب شد مدیر عزیز:w00: 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام خیلی خوش اومدین متوجه منظورتون نشدم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین مشغول تحصیلین یا فارغ التحصیل؟ 2 لینک به دیدگاه
parisima 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۸۹ salam man roya daneshjoye terme akhare mohandesdiye shimi gerayeshe sanaye ghazaeiyam ba tashakor 2 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه ی مهندسین شیمی گرامی محمد هستم 26 ساله گرایشم صنایع شیمیایی معدنیه... 3 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام مهدی هستم دانشجوی مهندسی شیمی - صنایع گاز:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه ی مهندسین شیمی گرامیمحمد هستم 26 ساله گرایشم صنایع شیمیایی معدنیه... سلام خیلی خوش اومدین در حال تحصیلین یا مشغول به کار؟مدرکتون در حال حاضر چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۸۹ سلاممهدی هستم دانشجوی مهندسی شیمی - صنایع گاز:icon_pf (44): سلام خوش اومدین انشالله در کنار هم تالار پرباری رو داشته باشیم موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده