afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم : دنده گوشتدار به قطر 2 و يكدوم سانت برش خورده: 8 عدد فلفل دلمهاي رنگي درشت خرد شده: 3 عدد سير له شده: 2 حبه روغن مايع: يك قاشق غذاخوري زيتون بيهسته خرد شده: يكچهارم فنجان ارگانو تازه ساطوري: يك قاشق غذاخوري برنج پخته: 4 فنجان نمك و فلفل: به ميزان لازم روش تهیه : شعله بالاي كبابپز يا فر را روشن كنيد تا گرم شود. چربي اضافه گوشت را بگيريد و گوشت را در سيني فر بچينيد سپس با فاصله 10 سانت از شعله با حرارت 325 درجه سانتيگراد 10 تا 15 دقيقه در فر بگذاريد. در نيمه زمان پخت، قطعات گوشت را بچرخانيد. كمي نمك و فلفل بزنيد و درآخر به ظرف سرو منتقل كنيد. فلفل دلمهاي و سير را 8 تا 10 دقيقه درروغن داغ تفت دهيد تا نرم شوند. زيتون و ارگانو را اضافه كنيد. كمي حرارت دهيد و روي گوشت بريزيد، اگر مايل بوديد با برنج داغ سرو كنيد. (براي4 نفر) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده