afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ مواد لازم : سيب زميني پختهشده: 500 گرم ساقه پيازچه ريز شده: 2 قاشق غذاخوري ماست چكيده كم چرب: حدود نصف ليوان نمك و فلفل: به ميزان لازم شويد خرد شده: نصف ليوان نخود فرنگي پخته شده: نصف ليوان روش تهیه : ابتدا سيب زمينيها و ساقه پيازچه را ريز خرد كرده، ماست و شويد و نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و سپس سيب زميني و نخود فرنگي را با سس حاصل مخلوط كرده و همه مواد را خوب به هم ميزنيم و وقتي كه كاملا مخلوط شدند در ظرفي در بسته بهمدت 2 ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا مزه مواد به خورد يكديگر بروند. هنگام سرو، ساقههاي پيازچه را نيز مخلوط كرده و در ظرف مورد نظر ميريزيم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده