Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی چیزا هم هست که نرسیدن بهش بهتره تا رسیدن و این در دراز مدت خودشو نشون می ده..نمی دونم والا ...به نظرم کتاب چهار اثر فلورانس خیلی می تونه مؤثر باشه.در واقع من با کمک همین کتاب به خواسته هام رسیدم.کتاب راز یکمی اغراق شدس فکر می کنم. اونم خوندم ! 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ منم کاملا بهش اعتقاد دارم فقط کافیه کلام لازم رو بجا بیارین تا به اونچه که میخواین برسین لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ چون شک داری نمیشه دیگه... ببین یه چیزایی بود که من اصلا احتمال نمی دادم بهشون برسم واسه همینم گفتم چیزی واسه از دست دادن ندارم که! واسه این که درستی این قانون رو امتحان کنم، با تمام وجودم روشون تمرکز کردم..به یکیش که رسیدم، فکر کردم اتفاقی بوده.رو یه مورد دیگه امتحان کردم دیدم در زمان خیلی کمی بهش رسیدم.هنوزم تو شوکم نه اتفاقا رسیدم ولی دلیلش رو این قانون نمیدونم دلیلش رو تلاش خودم میدونم من قبل از اینکه فیلم راز رو ببینم به یه استدلالایی رسیده بودم از برخورد ها و بازتاب اعمالمون از دیگران هنوز به همون معتقدم ..... 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۰ بعضی چیزا هم هست که نرسیدن بهش بهتره تا رسیدن و این در دراز مدت خودشو نشون می ده..نمی دونم والا ...به نظرم کتاب چهار اثر فلورانس خیلی می تونه مؤثر باشه.در واقع من با کمک همین کتاب به خواسته هام رسیدم.کتاب راز یکمی اغراق شدس فکر می کنم. اوهوم منم این کتاب و خوندم فوق العاده س 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده