آرانوس 6500 ارسال شده در 28 مهر، 2011 خوب دوستای گلم اینم از تاپیک بررسی اشکالات اجرایی پروژه های عمرانی روند کار به این صورت که: 1- عکس مورد دار رو میذاریم 2- و اشکالات رو شناسایی میکنیم 3- و بعد از اون هم ارائه راهکار در صورت امکان برای رفع مشکل ایجاد شده 4- و همینطور پیشنهادات برای پیشگیری از بروز اینگونه اشکالات پیشنهاد ، انتقاد و .... در مورد نحوه پست دادن ،عکسها و .... پذیرفته می شود 4
Artaria 13629 ارسال شده در 12 آبان، 2011 خب به نظر من این یه اتصال ساده تیر به ستونه، اصلی ترین اشکالش اینه که دوتا اتصال در یک ناحیه از ستون داریم، بالهای پایینی تیرها باید دارای جوش حداقلی طبق قضاوت های مهندسی داشته باشند، اگر سیستم سازه ای قاب خمشی باشه، باید تیر عمود بر ستون باشه. درسته آرانوس؟ 4
آرانوس 6500 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 این تاپیک شروع نشده خوابید ؟خب به نظر من این یه اتصال ساده تیر به ستونه، اصلی ترین اشکالش اینه که دوتا اتصال در یک ناحیه از ستون داریم، بالهای پایینی تیرها باید دارای جوش حداقلی طبق قضاوت های مهندسی داشته باشند، اگر سیستم سازه ای قاب خمشی باشه، باید تیر عمود بر ستون باشه. درسته آرانوس؟ اول اینکه قبلا هم گفتم من تخصص زیادی تو سازه ندارم :icon_pf (34): و شاید یه اشکالی واقعا باشه که خودمم اصلا ندونم پس بهتره بقیه هم بیان نظر بدن یه اشکال دیگه هم داره 3
Artaria 13629 ارسال شده در 12 آبان، 2011 چشه خوب؟ از تو نت که نزاشتم یه عکس واقعی از اجرا هست دیگه شوخی کردم خوبه، خب اون یکی اشکالش چیه؟ 3
آرانوس 6500 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2011 شوخی کردم خوبه، خب اون یکی اشکالش چیه؟ مربوط میشه به نحوه قرار گیری تیر 3
Artaria 13629 ارسال شده در 12 آبان، 2011 مربوط میشه به نحوه قرار گیری تیر اینکه موازی نشیمن نیست؟؟؟؟ 2
آرانوس 6500 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2011 خوب دوستان در مورد این عکس چیزی که مد نظر بود عدم ایجاد پخ برای تیر بود در دو شکل زیر هر دو حالت تیر بدون ایجاد پخ و با ایجاد پخ نشون داده شده مزیت ایجاد پخ تامین تکیه گاه بیشتر برای تیر هست جهت انتقال کامل برش تیکه گاه به جان تیر حالا نظر بقیه دوستان چی هست؟ اصلا با حرف من موافن متخصصین یه نظر نهایی بدین تا پرونده اینو بنیدیم بریم سراغ بعدی بدون پخ با ایجاد پخ 3
Artaria 13629 ارسال شده در 18 آذر، 2011 خوب دوستان در مورد این عکس چیزی که مد نظر بود عدم ایجاد پخ برای تیر بود در دو شکل زیر هر دو حالت تیر بدون ایجاد پخ و با ایجاد پخ نشون داده شده مزیت ایجاد پخ تامین تکیه گاه بیشتر برای تیر هست جهت انتقال کامل برش تیکه گاه به جان تیر حالا نظر بقیه دوستان چی هست؟ اصلا با حرف من موافن متخصصین یه نظر نهایی بدین تا پرونده اینو بنیدیم بریم سراغ بعدی بدون پخ با ایجاد پخ اول درباره اون قسمتی که قرمز شده : فرآیند انتقال نیرو به این صورت هست که نیرو به تیر وارد میشه، از تیر به تکیه گاه منتقل میشه و در نهایت ستون این نیرو رو میگیره، بنابراین نیروی برشی از تکیه گاه به جان تیر منتقل نمیشه، بلکه این جان تیر هست که غالب برش رو تحمل میکنه و به تکیه گاه انتقا میده و اما موافقت با ایجاد پخ :texc5lhcbtrocnmvtp8 : خب در حالت ایجاد پخ، تیر در سطح بیشتری با تکیه گاه تماس داره و کلیه نیروها در سطح وسیعتری به ستون منتقل میشن و در نتیجه تنش کمتری در اعضا به وجود میاد ، بنابراین من موافقم 2
آرانوس 6500 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2011 اول درباره اون قسمتی که قرمز شده : فرآیند انتقال نیرو به این صورت هست که نیرو به تیر وارد میشه، از تیر به تکیه گاه منتقل میشه و در نهایت ستون این نیرو رو میگیره، بنابراین نیروی برشی از تکیه گاه به جان تیر منتقل نمیشه، بلکه این جان تیر هست که غالب برش رو تحمل میکنه و به تکیه گاه انتقا میده و اما موافقت با ایجاد پخ :texc5lhcbtrocnmvtp8 : خب در حالت ایجاد پخ، تیر در سطح بیشتری با تکیه گاه تماس داره و کلیه نیروها در سطح وسیعتری به ستون منتقل میشن و در نتیجه تنش کمتری در اعضا به وجود میاد ، بنابراین من موافقم دقیقا پس سطح نشیمن جان تیر بیشتر میشه و تحمل برش راحت تر :yes: . . . .. بنابراین با به نتیجه رسیدن این تاپیک میشه اینو خاتمه اعلام کرد و بریم سراغ یه اشکال دیه؟ 2
Artaria 13629 ارسال شده در 18 آذر، 2011 دقیقا پس سطح نشیمن جان تیر بیشتر میشه و تحمل برش راحت تر :yes: . . . .. بنابراین با به نتیجه رسیدن این تاپیک میشه اینو خاتمه اعلام کرد و بریم سراغ یه اشکال دیه؟ آره بریم یه شکل دیگه، مرسی بحث خوبی بود 3
ارسال های توصیه شده