saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۷ لذت پایانی که ایمان داری بهترین شروع زندگیت میشه 5 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۷ خوش به حالتون خودتون واسه زندگی تون تصمیم میگیرین که امسال چکار کنین بعدا میخواین چکار کنین؟ منکه همه تو زندگیم نقش دارن غیر خودم :| منم این وسط فقط نگاه موکونم:|تا اینجا حساب کردم تا دو ماه یک ماه آینده فکر کنم واسم برنامه ریزی کردن. الانم فکر کنم باید برم فیلم نگاه کنم بعد بیشتر هم باید بخوابم تلگرام هم برم آخه عشق دارم آره فک کنم زندگی همینه خودمم بیشتر نقش چغندر بازی میکنم. باقی قضایا که بماند:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چه لذت های ناب و خوبی ������ البته گاهی برنامهریزی هم درست در نمیادا :-) 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۷ دیگه هیچ لذتی نمونده یا معجزه کن یا ازراییلو بفرست دیگه حوصله ندارم 5 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۷ ملودی آهنگی که رو مخته رو بتونی با گیتارت بزنی 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۷ یه بیمعرفت و که چند سال از بهترین سالای عمرم و حروم کرد فراموشش کنم ... 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۷ رانندگی تو هوای بارونی خوردن یه فنجون چای داغ 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۷ رسیدگی به گلدون هات :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۷ بوی شکوفه عناب... آخ از بوی این درخت 6 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۷ صبح های حرم امام رضا واقعا لذت بخش بود جای همه دوستان خالی 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۷ آنقدر این روزها مشعول شده ایم که فراموش میکنیم از لحظات اندکی که برای زندکی فرصت هست استفاده کنیم لذتهایی اندک...کوتاه و زودگذر اما با خاطره ای ماندگار... لذت بودن در کنار خانواده....اذت در آغوش کشیدن فرزند لذت نگاه کردن به مادر..... لذت نوشیدن یک فنجان چای در اوج خستگی دراز کشیدن روی تخت بعد از یک روز پر استرس کاری نفس کشیدن جلوی کولر گازی گذاشتن پاهای برهنه در حوضی پر از آب یا جوی آبی خنک زیر سایه ی درخت آری..... بسیارند لحظات شیرین و دوست داشتنی کوچک اما ارزشمند 7 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۷ صدای نفسهای بچه یی که در اغوشت ت خواب ه. 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۷ فک کنم دارم عمه ی عروس میشم واقعالذت محسوب میشه من برم افق حرفیم ندارم دیگه 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۷ کتاب بخونم. تحلیل ش کنم. درموردش حرف بزنم ... 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۷ دیدن تصاویر منو دوربینم و یادآوری کلی خاطرات شیرین 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده