sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۵ شب زنده داری... خیلی خوبه...صدای هوم هوم شهر نمی آد... سکوت مطلق... جون می ده یک قطعه موسیقی رو گوش بدی...جوری که بتونی تک تک سازها رو بشنوی...چون دیگه نویز اطراف نیست... می تونی راحت فکر کنی...تمرکز کنی...بخونی...بنویسی... تمام لذت های دنیام جمع می شه تو یک امر لازم و در عین حال کافی: شب زنده داری 10 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ دیدن عکس قشنگش… و انتطار کشیدن برای دیدن خودش…! 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۵ با خانواده شوهرم بریم مسافرت 8 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۵ چای یاس. سیگار . غزل منزوی. یه رفیق اهل شعر و شعور. دکلمه های علیرضا اذر. جای همه ی دوستای خوبم خالی 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۵ حس میکنم لذت بردن از زندگی اونقدرا هم ضروری نیست که همه دارند خودشون رو جر میدن براش دارم عجیب میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۵ حیاطمون:hapydancsmil: دیگه همه میوه ها رسیدن...میتونم بخورم... مخصوصا فندق:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۵ گوش دادن به دکلمه های خسرو شکیبایی...خداوند غرق ارامشش کنه که غرق آرامشمون می کنه صداش... چقد آرامش بخشه... چقد تو شب زنده داری ها فاز می ده گوش دادن به صداش... فاز مثبت...فاز لطافت...فاز مهربونی...فاز آرامش... 8 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۵ سیستم تهویه واگن های مترو و هوای خنکش باور بفرمایید یکی از دلخوشیام تو تابستون همینه 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ فالوده اونم فقط تو ماشین که نسیم هوا بخوره بهت تو این روزااااای گرممممممم واقعا عالیه شب بستنی... حتما بخورید. 11 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۵ وااااااااای چه بازی بود، دستم درد گرفت از بس دست زدم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: آفرین به بچه ها :icon_gol: 14 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ عروسی رفتن دغدغه های قبلش برای حاضر شدن:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۵ هوای ابری ... اولین شکوفه های درخت انار ِ خونمون... سیب ِ گلاب( : 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۵ به جای مامان بگم نانای(خودم کشفش کردم)!خیلی حس خوبی به آدم دس میده:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ الان واقعا دلم یه سفر به شمال میخواد٬ اول بری جنگل والیبال بازی کنی٬ بعدش یه کباب توپ بزنی٬ بعدشم دریا و آب بازی 10 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ خوشحال کردن ی دوستی که امروز تولدشه 9 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ بیای ببینی دوست جونیا تولدت تبریک گفتن:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۵ یه تصمیم گرفتی بعد هی ادما بخان منصرفت کنن...تو زیر بار نری:vahidrk: بعد یه مدت اونا بفهمن تو درست میگفتی نه خدایی انصافا این لذت نیست..هست دیگه:hapydancsmil: مرسی خدا 10 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۵ شنیدم خبر عروسی دوستان بالاخره ازدواج کرد 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده